Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já jsem podle všeho 5+4 tak uvidíme, zda bude něco vidět v úterý
Ja jsem si ho vcera potvrdila digitalnim testem a krvi takze je to jasne
Pro mě je to všechno poprvé a hlavně rychlé, tak tomu nemůžu moc uvěřit. Dělala jsem si několik testů, ze začátku všechny měly slabou čárku, ale ten poslední byl zcela jasný. Jela jsem hned k doktorce, samozřejmě dovolená
tak ted čekám ![]()
@Lucajz Já právě hned první, měla silnou druhou čárku. Já vůbec ducha neměla.. A ono se říká, že když jsou v bříšku dvě. Je i vyšší HCG v krvi, ne?.. Tak se trošku bojím ![]()
@Lucajz Jdu v úterý, tak uvidím.. Docela se obávám. Ale chtěla jsem dvě děti, tak bych to měla z k krku s dalším snažením ![]()
takže taky první těhotenství. Bereš to statečně!
já bych to asi nezvládla hned se dvěma najednou.
![]()
@Lucajz O jedno jsem už bohužel přišla
, takže by to byla taková malá náhrada. Zase si říkám, že asi jedno by stačilo. Protože kombinace mě a mého drahého, tak se zvencnu
.. Jsme přeci statečné ženy
Všechno se dá zvládnout
Tak to mě mrzí
neumím si to moc představit, co to v člověku zanechá
tak moc jsem se těšila, že si neumím představit, že už by tu bublinka najednou nebyla. Tak snad všechno dobře tentokrát dopadne.
@Lucajz Proto jsem taková vystrašená.. Bylo maličké.. Cca 8-9 týden.. Nesli jsme to hodně špatně.. Já tenkrát skončila i v práci a tak.. Ale teď už je dobře a věřím, že mimisek bude zdravý. Moc se na něj těšíme, jen to zatím ještě nikdo neví ![]()
Tak ani tak daleko ještě nejsem
musí to být strašné.
Určitě to dobře dopadne, ¨musí. A pokud by tedy byly dvě, tak si to opravdu vynahradíš.
@Lucajz To ano, se vším všudy
Já také ještě nejsem tak daleko.. Jsem 6 týden ![]()