Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lucínek290691 tak jsem taky ráda že nejsem sama. Já už mám dvě děti ale tohle si nějak nepamatuji ![]()
@Lucínek290691 no já jsem hroznej posera… pořád se bojím a musí mě někdo uklidňovat
@Lifia píše:
@Lucínek290691 no já jsem hroznej posera… pořád se bojím a musí mě někdo uklidňovat
Když takhle budeš přemýšlet a uvažovat, tak si to přivoláš a dopadne to blbě. Užívej si, ze jsi těhule, mysli pozitivně a všechno dobře dopadne ![]()
@Jany-S píše:
@Kajule21 a co ty kočko moje nešťastná? kolik jsi DC? už máš po MS? moc mě to mrzí, že to nedopadlo, ale tobě to určitě vyjde dřív, než mě a @chillli …uvidíš
Já nic, jsem 7DC, MS skončila 6.9.(první den silnější, druhý den tak normál a další 2 dny jen špinění-taková zvláštní MS)
Teď piju nějaký čaj od kamarádky a beru listovku (kamarádka je ve 4 měsíci a zbylo jí to, tak mi to dala).Prej čaj pila jen měsíc a otěhotněla
A co nového u Vás?
Holky tak nevím, dnes jsem 41 DC, ovulace byla 28 DC. Krátce po ní šla teplota o 0,1 stupně a postupně rostla.. při ovulaci jsem měla 36,1 po ní 36,2-36,4 a nyní mám již několik dní 36,5 a dneska dokonce 36,6. Graf vypadá pěkně. Testík jsem si dělala předevčírem byl ještě negativní.
Ahoj holky, tak jsem se vratila z dovci a jsem zpet mezi vama. Dnes jsem 62 dc. Test zase negativni. Ve stredu jdu konecne k lekari.
@Jany-S @Kajule21 zlatíčka u mě nic nového. Na těhu teď ani nemám moc čas myslet, nějak mě to snažení se opustilo. Jediné co si měřím je teplota, to už je takový ranní rituál
jinak jsem 19DC, teplota poslední dva dny rapidně klesla, tak za chvíli asi nastane skok a ovu
@chillli ahojky
dovca byla super. Potrebovala jsem si trochu vycistit hlavu ![]()
Dobré ranko děvčata jak jste se vyspaly? hlásím ze ještě nedošla MS včera jsem měla špinění ale jak v pondělí jen slzu nic víc. Přeju pěkný den
Dobre ranko holky ja bych jeste spala jak mala ale musim doject nakoupit uklidit a uvarit a odpod jedeme k mazelovo tatovi na oslavu
@chillli píše:
@Jany-S @Kajule21 zlatíčka u mě nic nového. Na těhu teď ani nemám moc čas myslet, nějak mě to snažení se opustilo. Jediné co si měřím je teplota, to už je takový ranní rituáljinak jsem 19DC, teplota poslední dva dny rapidně klesla, tak za chvíli asi nastane skok a ovu
No hezky, hezky, pěkný gráfek - zachvilku OVU, tak uvidíš pokud tomu chceš nechat volný průběh stylem „až to bude, tak to bude“, tak je to taky fajn - aspoň se nebudeš stresovat. A jakto, že tě snažení se opustilo? Moc práce s malým a hafíkem?