Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@SladkaJahudka tak snad vám to vyjde…
držím fakt pěsti.. teď to tu krásně těhotní. ![]()
Těhu vlna se opravdu rozjela, bohužel ne u všech
Tak tady zase budeme brzy samy, jako na začátku, protože ze „snažilek“ už jsou „těhulky“ a tím pádem už asi budou v jiných skupinách
Jinak Vám všem těhotným gratuluju a přeju, aby bylo vše OK ![]()
@Kajule21 tak uvidíme, kolik se nás přemístí do snažilek 2017.. já už v jedné takové skupině jsem.. ![]()
@butterfly88 píše:
@Kajule21 tak uvidíme, kolik se nás přemístí do snažilek 2017.. já už v jedné takové skupině jsem..
Proč už tam jsi, když je ještě 2016?To tomu tak málo věříš?
![]()
Ahojky děvčata tak jsem uz 7den mez MS a je mi fajn ze by to konečně dopadlo
Byla bych rada a jak se jinak máte?
@Kajule21 protože vím, že se s přítelem se uvidím až na Vánoce..
do Vánoc přijede jednou, možná 2×, ale jen na víkend a v době, kdy bude buď MS nebo těsně před ní..
Takže vím, že když to nevyšlo do teď, tak máme možnost až na Vánoce nebo spíš až příští rok.
ale já věřím. Vím, že pozitivní myšlení je nejdůležitější. ![]()
Holky tak moje dnešní odpo testik
když si vezmu jaký mikro dusík tam byl ve středu
@Kajule21 ja tu klidne s Vami zustanu. Pridala jsem se do jedne diskuze a je tam mrtvo ![]()
Holky tak já mám taky dvě čárky - dnes je dnes očekávané MS - mám tam slabši čárku ale viditelnou, jak jste to měly vy?
@butterfly88 píše:
@Kajule21 protože vím, že se s přítelem se uvidím až na Vánoce..do Vánoc přijede jednou, možná 2×, ale jen na víkend a v době, kdy bude buď MS nebo těsně před ní..
Takže vím, že když to nevyšlo do teď, tak máme možnost až na Vánoce nebo spíš až příští rok.
ale já věřím. Vím, že pozitivní myšlení je nejdůležitější.
A jo takhle, tak to chápu a je mi to líto
Nedokážu si představit nemít chlapa doma ![]()
@JuliF píše:
@Kajule21 ja tu klidne s Vami zustanu. Pridala jsem se do jedne diskuze a je tam mrtvo
Určitě se to tam rozjede jak bude víc těhulek
třeba Vás tam odsud půjde víc, když už nejste snažilky, ale těhulky ![]()
Testovala jsem v patek a nic tam nebilo ale zítra zajedu pro test a skusim znovu jsem zvědavá akorad nechápu proč se mi v patek nic neukázalo
Třeba ještě brzo