Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@chillli píše:
@Kajule21 no dneska teplota skočila nahoru, bolí mě podbřišek, takže asi se ovu blížíno starostí až až do toho barák a práce kolem něj, teď opadavaji jablka, tchyně tu těch stromů má snad 20, posbiram je a za tři hodiny to vypadá jak bych nic nedělala
ty nevím, prostě teď fakt to skákání kolem dítěte a psa, chlap věčně chodí domu z práce až k večeru. Je neustále unavený (což chápu, nemá lehkou práci), takže sexuální aktivita jednou za deset dní… Takže já prakticky ani nemám kdy otěhotnět
![]()
Tak to je blbé, ale zase musíš pochopit i toho chlapa co? Je to živitel rodiny…
Ale tak oproti nám máš výhodu, že máš alespoň toho jednoho prcka. A tcháni jsou ještě pryč? ![]()
@JuliF kočko paralen můžeš…
No snad to chlapovi dobře dopadne… jsou to jelita, nás by pořád někam honili a sami k lékaři nejdou.. to znám… Vše bude dobré uvidíš…
Mě asi upadne spodek holky.. to je bolest, to jsem už dlouho nezažila… takže mám pocit, že mrcha se chystá na příchod ![]()
@LennyKikki Děkuji!
No on tam nechtěl zůstat, protože já jsem doma a on by byl tam.. Miláček no
![]()
@Kajule21 no a další jobovka
teď mi volal, že ho vezou do špitálu. Měl pracovní úraz a má asi zlomené žebra a kotník
Samozřejmě, že ho chápu, maká nejen v práci ale potom i kolem baráku… Tchánovci se vrací ve čtvrtek dopoledne, akorát teď nevím, kdo pro ně pojede, když on nebude moci řídit ![]()
@LennyKikki ahojky, ale já vím, že jsem těhulka:-) asi 10 pozitivních testů to potvrdilo
ale u dvou dětí předtím to neznám, tak mě to trošku děsí
@ClauAlex je to tam vidět…mě to taky nejde tak pěkně vyfotit:-) vždycky je to na fotce světlejší:-)
@Lifia Já zase nedočítala dozadu
Já měla tlak celé těhu.. teď ho mám taky, ale spíš od ms, břicho mám jak v 5 měsíci ![]()
Holky tak dnešní dva testíky ráno pozitivní. Sice slabší čárky ale jsem v termínu MS - kdy jít tak nějak k doktorovi?
Ahojky holky, dnes jsem 64 dc. Test negativni. Strasne me ale boli prsa. Myslite ze je jeste nejaka moznost ze jsem tehu? Nebo myslite ze zakerna cysta? Ve stredu jdu k lekari. ![]()
@Kiki24042014 určitě nejdřív tak 14dní, aby bylo něco vidět…
@chillli píše:
@Kajule21 no a další jobovkateď mi volal, že ho vezou do špitálu. Měl pracovní úraz a má asi zlomené žebra a kotník
Samozřejmě, že ho chápu, maká nejen v práci ale potom i kolem baráku… Tchánovci se vrací ve čtvrtek dopoledne, akorát teď nevím, kdo pro ně pojede, když on nebude moci řídit
Tak to je bomba - takže o „starost“ navíc…Jak se říká: „na posaného aj hajl spadne“
To asi aby ses nenudila
Ale tak hlavně, že to přežil a jsou to „jen“ žebra a kotník. A ty pro tchánovce nemůžeš zajet? A kde vlastně byli?