Snažilky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
299
12.9.16 09:42

@JuliF Však od toho tu přece jsme, abychom si pomáhaly :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2092
12.9.16 09:54

@JuliF to bude dobrý neboj :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2314
12.9.16 09:59

Děkuji holky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
12.9.16 10:09
@chillli píše:
@Kajule21 no dneska teplota skočila nahoru, bolí mě podbřišek, takže asi se ovu blíží :palec: no starostí až až do toho barák a práce kolem něj, teď opadavaji jablka, tchyně tu těch stromů má snad 20, posbiram je a za tři hodiny to vypadá jak bych nic nedělala :lol: ty nevím, prostě teď fakt to skákání kolem dítěte a psa, chlap věčně chodí domu z práce až k večeru. Je neustále unavený (což chápu, nemá lehkou práci), takže sexuální aktivita jednou za deset dní… Takže já prakticky ani nemám kdy otěhotnět :lol: :lol:

Tak to je blbé, ale zase musíš pochopit i toho chlapa co? Je to živitel rodiny… :nevim: Ale tak oproti nám máš výhodu, že máš alespoň toho jednoho prcka. A tcháni jsou ještě pryč? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1043
12.9.16 10:11

@JuliF kočko paralen můžeš…

No snad to chlapovi dobře dopadne… jsou to jelita, nás by pořád někam honili a sami k lékaři nejdou.. to znám… Vše bude dobré uvidíš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1043
12.9.16 10:12

Mě asi upadne spodek holky.. to je bolest, to jsem už dlouho nezažila… takže mám pocit, že mrcha se chystá na příchod :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2314
12.9.16 10:12

@LennyKikki Děkuji!

No on tam nechtěl zůstat, protože já jsem doma a on by byl tam.. Miláček no :D :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1341
12.9.16 10:36

@Kajule21 no a další jobovka :mrgreen: teď mi volal, že ho vezou do špitálu. Měl pracovní úraz a má asi zlomené žebra a kotník :? Samozřejmě, že ho chápu, maká nejen v práci ale potom i kolem baráku… Tchánovci se vrací ve čtvrtek dopoledne, akorát teď nevím, kdo pro ně pojede, když on nebude moci řídit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2455
12.9.16 10:52

@LennyKikki ahojky, ale já vím, že jsem těhulka:-) asi 10 pozitivních testů to potvrdilo :-) ale u dvou dětí předtím to neznám, tak mě to trošku děsí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2455
12.9.16 10:53

@ClauAlex je to tam vidět…mě to taky nejde tak pěkně vyfotit:-) vždycky je to na fotce světlejší:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1043
12.9.16 11:01

@Lifia Já zase nedočítala dozadu :-) Já měla tlak celé těhu.. teď ho mám taky, ale spíš od ms, břicho mám jak v 5 měsíci :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
12.9.16 11:04

Holky tak dnešní dva testíky ráno pozitivní. Sice slabší čárky ale jsem v termínu MS - kdy jít tak nějak k doktorovi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
12.9.16 11:08

Ahojky holky, dnes jsem 64 dc. Test negativni. Strasne me ale boli prsa. Myslite ze je jeste nejaka moznost ze jsem tehu? Nebo myslite ze zakerna cysta? Ve stredu jdu k lekari. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1043
12.9.16 11:09

@Kiki24042014 určitě nejdřív tak 14dní, aby bylo něco vidět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
12.9.16 11:30
@chillli píše:
@Kajule21 no a další jobovka :mrgreen: teď mi volal, že ho vezou do špitálu. Měl pracovní úraz a má asi zlomené žebra a kotník :? Samozřejmě, že ho chápu, maká nejen v práci ale potom i kolem baráku… Tchánovci se vrací ve čtvrtek dopoledne, akorát teď nevím, kdo pro ně pojede, když on nebude moci řídit :lol:

Tak to je bomba - takže o „starost“ navíc…Jak se říká: „na posaného aj hajl spadne“ :lol: :? To asi aby ses nenudila :? Ale tak hlavně, že to přežil a jsou to „jen“ žebra a kotník. A ty pro tchánovce nemůžeš zajet? A kde vlastně byli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí