Snažilky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2455
9.9.16 07:46

@ClauAlex Krásný, tak at všechno klape:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
9.9.16 08:19

Dekuji moc vsem nemuzu tomu uverit ted jsem si dosla na krev at to potvrdi a podle toho me objedná, vsem taky moc gratuluju a ostatnim drzim vsechny palecky hlavne aby bylo ted v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1043
9.9.16 09:06

Jééé holky já jsem z vás normálně dojatá, to je jeden pozitivní testík za druhým, koukejte prskat těhu bacili… mě se dneska vrátil chlap, tak jdeme trénovat snažení:-) Ještě nemám stále ms, tak si myslím, že je to zbytečné, ale uvidíme.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
9.9.16 09:15

Tfu tfuj tfuj prskam prskam a vsem preji moc moc stesti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1341
9.9.16 09:17

Tady se to pěkně rozjelo :palec: ještě jednou gratuluji všem holkám s krásnými testíky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2455
9.9.16 09:30

@LennyKikki @LennyKikki já jsem měla dneska dostat MS ale ráno na testu zase duch, tak snad mi nepřijde…myslíš, že mírný tlak v podbřišku je normální? Jinak mě dost bolí prsa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
9.9.16 10:02
@ClauAlex píše: :srdce:

Nebýt toho digitálu, tak bych řekla, že je tam sněhobílo a vidím krásnou jednu čárku :nevim: Ale jinak gratuluju :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
9.9.16 10:05
@chillli píše:
Tady se to pěkně rozjelo :palec: ještě jednou gratuluji všem holkám s krásnými testíky :hug:

Všichni těhotní, jen mám pocit, že ty, já, @venisa a @Jany-S furt nic :( :nevim: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
9.9.16 10:15

Holky, všem gratuluji :dance: :srdce: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2455
9.9.16 10:19

Holky mám dotaz, vyšli mi testy pozitivní, nejdříve slabounký duch, pak silnější, digital taky silnější, i dnes když je den MS, ale malinko mě bolí podbřišek, myslíte, že je to normální?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
9.9.16 10:23
My
@Lifia píše:
Holky mám dotaz, vyšli mi testy pozitivní, nejdříve slabounký duch, pak silnější, digital taky silnější, i dnes když je den MS, ale malinko mě bolí podbřišek, myslíte, že je to normální?

Myslím, že je to v pohodě, i když jsem těhu ještě nebyla, ale stejně budeš asi volat na gyndu na těhu prohlídku, tak se zeptej a poraď radši s MuDrem :) Gratuluju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2455
9.9.16 10:27

@Kajule21 díky, já mám docela nervy, že to dostanu, ale je fakt, že mě před ms bolí břicho jinak a hlavně mě nikdy nebolí prsa, zato teď prsa bolí a nateklý :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11596
9.9.16 10:33

@Lifia ahoj, urco je to normalni, deloha taky zacina pracovat. A ty jsi mela prece krasnyho ducha. :-) drzim pesti, aby ti to vsechno dobre dopadlo. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
9.9.16 10:34
@Lifia píše:
@Kajule21 díky, já mám docela nervy, že to dostanu, ale je fakt, že mě před ms bolí břicho jinak a hlavně mě nikdy nebolí prsa, zato teď prsa bolí a nateklý :-)

Tohle znám a proto negratuluju předčasně. Vždycky před MS špiním - tentokrát nic, prsa mě bolely jako nikdy.Sem tam jsem měla pocit, jako by mě i pálila žáha. Byla jsem „přesvědčená“,že to musí být těhu a nic nenasvědčovalo MS. Minulý pátek jsem testovala jen kvůli tomu, že jsme šli na akce a chtěla jsem vědět, jestli můžu pít nebo už raději ne.Test negativní. Ještě v sobotu dopoledne mě nic nebolelo.Po obědě jsem si šla na hodinku a půl lehnout a když jsem se vzbudila, měla jsem takové bolesti a do hodiny to dostala :nevim: Už se radši sledovat nebudu, protože jsem zjistila, že ani prsa, ani žáha, ani žádný premenstruační syndrom nic neznamená :zed: Držím palce!! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2455
9.9.16 10:52

@Kajule21 právě:-(
no snad to bude dobrý, bazální teplota se drží stále nahoře, čípek úplně vzadu a dušíci sílí, tak už jen vydržet a doufat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí