Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nevadi jak rikam vyfotit to jde blbe je to jeste slabe ale ve skutecnosti je tam
@ClauAlex no chce to zkusit jeste treba jeste v sobotu a to uz by mohlo byt lepsejsi ![]()
@JuliF Teď jsi mi připomněla mě, když jsem byla těhu… já pořád jen uklízela, když hnízdilo a před porodem… Samice si prostě musí udělat doma hezky pro své mládě ![]()
@ClauAlex no já myslí, že jí ta taky vidím, já jsem si dělala včera dva odpo a duchové byly vidět hezky a dneska ten digitální a ukázal těhu 1-2 týdny do minutky, je prý hodně citlivý a spolehlivý…kolikátý den jsi po OVU?
Jo to kdybych vedela kolik jsem dpo mam rozhazene cykly ale vetsinou 35dc bych to mela dostat a nic dneska jsem 37 dc nechci si davat nadeji nechci byt zklamana a digitalu se bojím udelat
@ClauAlex ja teda vidim jen na tom ruzovym ducha… na zelenym jsem si myslela, ze jsem to videla, ale po zakryti toho ruzovyho nic.. delalo mi to opticky klam, jak jsou vedle sebe. Ale tak ci tak, v sobotu uz by to melo byt vic videt, tak drzim pesti, at tam v sobotu uz je krasnej duch… ![]()