Snažilky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2314
7.9.16 21:03

@butterfly88 Víš, mě by to asi bylo jedno. Hlavně aby byly zdravé :srdce: :kytka: Ale uvidíme v úterý.. Přijde mi to jako doba.. Snad to uteče :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11596
7.9.16 21:20

@JuliF ono bys s tím stejně nic neudělala. :D ale uklidnit se člověk může. ;)
No, teď jsem nad tím přemýšlela. Teď se ti to vleče, ale ani se nenaděješ a bude tu květen a pak, jak ti to miminko bude růst před očima, tak to bude teprve rychlost… ;) No… závist je hnusná vlastnost, ale já vám to fakt závidím. :roll:
Tak se hlavně fakt opatrujte a ať jste s miminkama hlavně zdravé, holky. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2314
7.9.16 21:32

@butterfly88 Děkujeme.. Vím, že to poletí jak blázen, ale teď se to potáhne.. Bojím se porodu. Až teprve teď mi to všechno dochází. Ještě, že mám báječnou maminku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11596
7.9.16 21:36

@JuliF porodu se bojí téměř každá. Zvládly to jiné, zvládneš to i ty, proč by ne. ;) A máš na to 9 měsíců se na to připravit. ;) tak na to ještě nemysli, a jen si užívej, že v tobě ten malej človíček začíná žít. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2314
7.9.16 21:39

@butterfly88 Užívám, co jsem koukala na internet, tak už to má očička, a začíná mu tlouct srdíčko :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
7.9.16 22:18
@mishule9 píše:
@Kajule21 cauky, to jsi psala ty o te kartarce? Ja ted byla u dvou, poprve ze zabavy a nestacila valit oci jak dokazou kohokoliv vystihnout, predurcit.. Bavili jsme se i o miminku a obe shodne mi tvrdily, ze vidi otehotneni se spravnym koncem zari rijen pristiho roku, samozrejme ja bych chtela vse hned, jsem nedockavec, tak jsem zvedava :lol: prijde mi na hlavu postavene, ze clovek bere leta prasky, huntuje si s tim telo a pak bez prasku stejnak neni zadny vysledek :lol:

Ahoj, jj, to jsem psala já :) Mně řekla, ze uz tady duchem je a ze si ho máme přivolat :) Každý večer volám a věřím. A vloni řekla, ze prej mám na jaře 2017 rodit… :nevim: I kdyby to mělo být v létě, tak věřím ze do Vánoc se zadaří :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1341
7.9.16 23:23

Ahoj holky, sakra, nestíhám a tolik příspěvků snad ani nepřečtu :mrgreen:
Každopádně gratuluji všem, kterým se objevily // a nám ostatním držím palce ve snažení :hug:
U nás furt stejně, teplotu měřím stále klasicky 36,4-36,5 ;) a zrovna jsem 17DC. Ovulka by měla být někdy za týden, tak uvidíme, jestli inofolic pomáhá, že ji třeba i poznám. Nebo aspoň aby mi upravil cyklus, jinak už se objednám k dr, ať se na mě koukne :D
A stále se držím diety, to je tak má jediná radost teď - ty ubývající centimetry :mrgreen: a samozřejmě zlobive dítě a pes 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2455
8.9.16 05:51

Ahoj holky, tak včera 9DPO odpoledne dušík a dneska je to tam :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
8.9.16 05:53

@Lifia gratuluju :dance: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2455
8.9.16 05:55

@Jany-S Moc děkuju…já měla radost včera z dušíka a dneska po testování už jsem samo neusla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
8.9.16 06:00
@chillli píše:
Ahoj holky, sakra, nestíhám a tolik příspěvků snad ani nepřečtu :mrgreen:
Každopádně gratuluji všem, kterým se objevily // a nám ostatním držím palce ve snažení :hug:
U nás furt stejně, teplotu měřím stále klasicky 36,4-36,5 ;) a zrovna jsem 17DC. Ovulka by měla být někdy za týden, tak uvidíme, jestli inofolic pomáhá, že ji třeba i poznám. Nebo aspoň aby mi upravil cyklus, jinak už se objednám k dr, ať se na mě koukne :D
A stále se držím diety, to je tak má jediná radost teď - ty ubývající centimetry :mrgreen: a samozřejmě zlobive dítě a pes 8)

Ahojky..no já taky nestíhám..2 dny tu nejsem a tolik příspěvků a nových holek, že nestíhám číst ani odepisovat :P v sobotu máme odjet na dovču a obě auta máme v pr*eli :think: tak muž má hlavu v pejru, obě jsou v opravě, ale stejně není problém vyřešenej, takže ani není moc nálada na sex :roll: tak uvidíme, jestli vůbec někam odjedeme..
Mě podle FF má přijít ovu v sobotu, to jsme akorát na cestě :lol: to je super noo, už vidím mýho, jak celej odvařenej na mě v sobotu skočí :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11596
8.9.16 06:06

@Lifia ještě jednou moc gratuluju!!! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2455
8.9.16 06:11

@butterfly88 já mám takovou radost, včera už mi muž donesl kytku a teď jsem ho běžela vzbudit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
8.9.16 06:36
@Kajule21 píše:
Ahoj, jj, to jsem psala já :) Mně řekla, ze uz tady duchem je a ze si ho máme přivolat :) Každý večer volám a věřím. A vloni řekla, ze prej mám na jaře 2017 rodit… :nevim: I kdyby to mělo být v létě, tak věřím ze do Vánoc se zadaří :)

Tak to budu drzet palce :palec: A vis jak, kdyz se vam to povede tento cyklus, treba budes rodit v puli cervna a to je vlastne jeste jaro :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
8.9.16 06:39
@Lifia píše:
Ahoj holky, tak včera 9DPO odpoledne dušík a dneska je to tam :-)

Gratulace, je to taam :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital