Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@butterfly88 Víš, mě by to asi bylo jedno. Hlavně aby byly zdravé
Ale uvidíme v úterý.. Přijde mi to jako doba.. Snad to uteče ![]()
@JuliF ono bys s tím stejně nic neudělala.
ale uklidnit se člověk může. ![]()
No, teď jsem nad tím přemýšlela. Teď se ti to vleče, ale ani se nenaděješ a bude tu květen a pak, jak ti to miminko bude růst před očima, tak to bude teprve rychlost…
No… závist je hnusná vlastnost, ale já vám to fakt závidím. ![]()
Tak se hlavně fakt opatrujte a ať jste s miminkama hlavně zdravé, holky. ![]()
@butterfly88 Děkujeme.. Vím, že to poletí jak blázen, ale teď se to potáhne.. Bojím se porodu. Až teprve teď mi to všechno dochází. Ještě, že mám báječnou maminku ![]()
@JuliF porodu se bojí téměř každá. Zvládly to jiné, zvládneš to i ty, proč by ne.
A máš na to 9 měsíců se na to připravit.
tak na to ještě nemysli, a jen si užívej, že v tobě ten malej človíček začíná žít. ![]()
@butterfly88 Užívám, co jsem koukala na internet, tak už to má očička, a začíná mu tlouct srdíčko ![]()
@mishule9 píše:
@Kajule21 cauky, to jsi psala ty o te kartarce? Ja ted byla u dvou, poprve ze zabavy a nestacila valit oci jak dokazou kohokoliv vystihnout, predurcit.. Bavili jsme se i o miminku a obe shodne mi tvrdily, ze vidi otehotneni se spravnym koncem zari rijen pristiho roku, samozrejme ja bych chtela vse hned, jsem nedockavec, tak jsem zvedavaprijde mi na hlavu postavene, ze clovek bere leta prasky, huntuje si s tim telo a pak bez prasku stejnak neni zadny vysledek
Ahoj, jj, to jsem psala já
Mně řekla, ze uz tady duchem je a ze si ho máme přivolat
Každý večer volám a věřím. A vloni řekla, ze prej mám na jaře 2017 rodit…
I kdyby to mělo být v létě, tak věřím ze do Vánoc se zadaří ![]()
Ahoj holky, sakra, nestíhám a tolik příspěvků snad ani nepřečtu ![]()
Každopádně gratuluji všem, kterým se objevily // a nám ostatním držím palce ve snažení ![]()
U nás furt stejně, teplotu měřím stále klasicky 36,4-36,5
a zrovna jsem 17DC. Ovulka by měla být někdy za týden, tak uvidíme, jestli inofolic pomáhá, že ji třeba i poznám. Nebo aspoň aby mi upravil cyklus, jinak už se objednám k dr, ať se na mě koukne ![]()
A stále se držím diety, to je tak má jediná radost teď - ty ubývající centimetry
a samozřejmě zlobive dítě a pes ![]()
Ahoj holky, tak včera 9DPO odpoledne dušík a dneska je to tam ![]()
@Jany-S Moc děkuju…já měla radost včera z dušíka a dneska po testování už jsem samo neusla ![]()
@chillli píše:
Ahoj holky, sakra, nestíhám a tolik příspěvků snad ani nepřečtu
Každopádně gratuluji všem, kterým se objevily // a nám ostatním držím palce ve snažení
U nás furt stejně, teplotu měřím stále klasicky 36,4-36,5a zrovna jsem 17DC. Ovulka by měla být někdy za týden, tak uvidíme, jestli inofolic pomáhá, že ji třeba i poznám. Nebo aspoň aby mi upravil cyklus, jinak už se objednám k dr, ať se na mě koukne
A stále se držím diety, to je tak má jediná radost teď - ty ubývající centimetrya samozřejmě zlobive dítě a pes
Ahojky..no já taky nestíhám..2 dny tu nejsem a tolik příspěvků a nových holek, že nestíhám číst ani odepisovat
v sobotu máme odjet na dovču a obě auta máme v pr*eli
tak muž má hlavu v pejru, obě jsou v opravě, ale stejně není problém vyřešenej, takže ani není moc nálada na sex
tak uvidíme, jestli vůbec někam odjedeme..
Mě podle FF má přijít ovu v sobotu, to jsme akorát na cestě
to je super noo, už vidím mýho, jak celej odvařenej na mě v sobotu skočí
![]()
@butterfly88 já mám takovou radost, včera už mi muž donesl kytku a teď jsem ho běžela vzbudit ![]()
@Kajule21 píše:
Ahoj, jj, to jsem psala jáMně řekla, ze uz tady duchem je a ze si ho máme přivolat
Každý večer volám a věřím. A vloni řekla, ze prej mám na jaře 2017 rodit…
I kdyby to mělo být v létě, tak věřím ze do Vánoc se zadaří
Tak to budu drzet palce
A vis jak, kdyz se vam to povede tento cyklus, treba budes rodit v puli cervna a to je vlastne jeste jaro ![]()
@Lifia píše:
Ahoj holky, tak včera 9DPO odpoledne dušík a dneska je to tam
Gratulace, je to taam
![]()