Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lifia Já nemám ani jedno dítko.. Myslím, že je to normální.. Zatím jsem četla, že ano.. Já si ho dělala v půl 7 večer.. Hodím Ti sem fotku..
Teď bych měla být cca 6 týden ![]()
@JuliF no a jak je to dlouho co sis ho dělala? kolik jsi byla po ovu ![]()
@JuliF já vím, že se budu opakovat, ale ten podbřišek mě teda bolí fest, začalo to včera, to mi hodně klesla BT a dneska hodně stoupla, a odpo se mi zamotala hlava a klepaly se mi pak ruce a nohy
@Lifia Tak je tu zrejme dalsi tehule…
tak dezim palce aby carka dal silila…
@Lifia Tělo si zvyká.. Podle mě je to v pořádku. Já mám zase zimnici jako prase.. Ráno si zavolej k Dr. A tohle ji řekni, třeba Tě vyšetří hned
Já trpím na záda a bolí mě paty.. Což nechápu
@JuliF tak v kříži mě dneska taky bolelo ale nárazově. S dr raději počkám až po termínu ms…nevím proč se toho tak bojím, spis tomu nemohu uvěřit
@Lifia Já se na to tak těšila a teď mám hrozně smíšené pocity. Ale jinak jsem hrozně šťastná ![]()
@venisa ahojky..taky si ho tam viděla? Jsem moc ráda že nejsem sama
@JuliF přesně!!!u předchozích trhu jsem i brečela teď nic. mozna až uvidím večer manžela tak se asi neudrzim
@Lifia No, můj z toho radost neměl mi přišlo.. Říkal v háji život.. žádné pařby a co peníze a tak. Ale dneska furt chodit a objímal mě ![]()
@JuliF tak já mám děti s bývalým manželem a můj současný žádné nemá a je mu 43 tak že moc chtěl…snažili jsme se teprve druhý měsíc