Snažilky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
231
7.9.16 14:57

@venisa to věřím ja hajam ještě v posteli po dvanacce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
7.9.16 15:23

@Tornado l ja cumim v praci do pocitace a vubec me to tu nebavi… jeste hodinu a pul… to vubec neutika…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11596
7.9.16 15:31

@venisa já už jsem teda doma z práce, užívám si poslední měsíc celkem klídku a pohodičky v práci.. Ale od října mi to začne… Vracím se na staré prac. místo. Ale těším se tam. Fajn kolegyně, nebudu mít čas myslet na „blbosti“ a bude mi to tu bez přítele přece jen rychleji utíkat. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
7.9.16 15:42

@butterfly88 no to u me zadna zmena neceka… tady je to furt dokola… obdobi kdy je prace nad hlavu, pak par dni klidu a pak zase masakr… no jo ale clovek je rad, ze nejakou praci ma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11596
7.9.16 16:04

@venisa tak přesně tak, hlavně že nějaká práce je. ;) A já jsem radši, když je toho víc, člověk fakt zbytečně nepřemýšlí nad různýma věcma. ;) já si vlastně díky práci zaměstnám hlavu a tím si ji vlastně pročistím… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
7.9.16 16:09

@butterfly88 no tak ono asi zalezi o jakou praci se pak jedna… protoze ha jsem rada, kdyz je prace tak akorat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11596
7.9.16 16:18

@venisa tak zlatý střed je vždycky ideál… ale málo kdy to tak je.. ;) Já jsem ráda, že práci hlavně mám. ;) A to je důležitý, mít toho mýho přítele ještě tady u mě, byla bych nejspokojenější. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2455
7.9.16 18:35

Ahoj holky, přísahala jsem si že to neudělám, jsem 9dpo a dneska se mi hrozně zatočila hlava, pak jsem jela domů a odpoledne 2× testla…vidíte dušíka taky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11596
7.9.16 18:37

@Lifia Ahoj… :) Já ho vidím!!! :) Myslím, že můžu gratulovat!!! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2314
7.9.16 18:38

@Lifia Ano je tam!!! Myslím, že gratulace jsou na místě :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2455
7.9.16 18:42

@JuliF děkuju…jste skvělý, myslela jsem si že ho vidím jen já, pak mi manžel říkal, že ho vidí taky, udělám test ještě ráno, MS by měla dorazit v sobotu, tak snad nedorazí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2314
7.9.16 18:44

@Lifia Mně také nedorazila.. A ejhle dálnice jak vyšité :) A 13 jdu na ultrazvuk.. Hlavně odpočívej! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2455
7.9.16 18:44

@JuliF jen se holky trošku bojím, bolí mě podbřišek, tak snad je to z toho uhnizdování..raději jsem si lehla a dala nohy nahoru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2314
7.9.16 18:48

@Lifia Také mi píchá v bříšku.. Vaječníky a stále mám pocit, jako bych to měla dostat. Ale snad je to vše v pořádku.. Jen se celkem obávám toho, že když jsem si test dělala večer… A byly tam dálnice jak z Prahy do Brna, aby tam nakonec nebyly opravdu dvě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2455
7.9.16 18:53

@JuliF no tak to mi ani neříkej, mě je taky trošku divný, že mám takhle ducha odpoledne a 9DPO…tys ho měla kdy? nebo kolikátý jsi teď týden? a myslíš že to břicho je teda normální? promiň že se takhle blbě ptám…a to mám už dvě děti:-)))ale nepamatuju si to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí