Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@butterfly88 tak jestli u nás vše klape tak své první miminko dostane manžel k 44
@JuliF mi pěkný jak to tu čtu. Maminko
chlap si zvykne neboj
ja stále čekám na MS a nic uvidíme
@butterfly88 Já se těším moc, protože měsíc na to máme oba narozeniny.. Já jen doufám, že tam nebudou dvě
![]()
@Tornado l Jéééje to je nezvyk.. To jsem si vůbec neuvědomila.. Furt miminko, miminko a teď to oslovení mi vehnalo slzy do očí. Musí si zvyknout, nic jiného mu nezbývá ![]()
@Lifia tak to bude krásný dárek! ![]()
@JuliF my máme dvojčata v rodině ze všechn stran a každou generaci…
Taky mám z toho strach…
ale člověk si to nesmí připouštět.
bude tam jedno krásný zdravý miminko… ![]()
@Tornado l
Děkuji, já odpočívám jak můžu.. Kdyby si viděla, jak to u nás doma momentálně vypadá.. jak po výbuchu ![]()
@butterfly88 No, já mám právě dvojčátka od bio táty maminka - babička. Je z dvojčat a po dobu nikdo dvojčátka neměl
a byly tam dvě vajíčka a co když se chytly obě?
@Terka24 píše:
@Jany-S ještě ne, výsledky mám špatné už rok.. teď mám nového dr. a ten řekl, že udělá nějaké vězší vyštření. Má to nějaký vliv na případné otěhotnění teď? Aby nebyly nějaké problémy, jestli se dá případně léčit po porodu…? Zatím to není tak zlé dle dr.
počkej..rok špatné výsledky a nikam tě neposlali a ani ti neudělali další stěry?
to je docela blbý
a očkovaná jsi, nebo nechala ses někdy v minulosti očkovat proti rakovině děložního čípku?
Tak ono, kdyby se stalo, že budeš těhu, konizaci udělat mohou, to by na plod nemělo mít vliv, ale zase, co doktor, to názor
takže těžko říct, taky jde o to, jestli papilomaviry, které najdou na čípku jsou rakovinotvorné nebo ne
Setkala jsem se s názorem jiných holek, kterým gyndař doporučil po konizaci otěhotnět, prý je to jako po revizi, pole zorané, takže šance na početí je velká, ale další doktoři se shodují, že po dobu 6 neděl vynechat sex, kvůli infekci apod..nekoupat se, jen sprchovat..takže těžko říct, co je dobré
já osobně bych raději po případné konizaci počkala, já teda musela čekat půl roku, než se čípek tak nějak zhojí, ale u každé to je jinak ![]()
@JuliF na to prd to neuteče
i kdyby tam byli 2 budeš suprová máma mam z tebe radost.taky bych chtěla už
@JuliF byly tam dvě vajíčka, tak pak je to možný, že budou dvojvaječný.
ale jinak se dvojčata dědí jednovaječná a to obgeneraci.
My máme dvojčata fakt všude kolem, tak jsem si zjišťovala co a jak. Moje maminka je z dvojvaječných dvojčat a já taky. Dědičnost to není, záleží prostě na tom, jestli se uvolňuje víc vajíček během ovulace nebo ne. Mohla jsi tam mít dva folikuly, ale nikdo ti neřekne (dokud to neuvidí na UZ), že se z obou folikul vajíčka uvolnily, dost často se nakonec uvolní jen z jednoho. Tak hlavně klid. Mysli jenom na to, že tam bude jenom jedno a nepřivolávej si dvě. ![]()