Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@LennyKikki dekuju… no my mame volny prubeh… nic nehlidam a nic nekontroluji ani nemerim… az to prijde tak to prijde…
protoze to je i na tu psychiku nejlepsi…
Všem těhulkam velika gratulace
a drzim palecky
taky jsem si prala byt konecne těhu, ale zrejme to zase nevyšlo
@venisa přesně tak… Já si takhle snažení posunula minimálně o půl roku… hlídání teploty, plodných dnů a pak už ani on nechtěl se mnou spát, protože věděl kdy musí a kdy nepotřebuju
teď si to opravdu hodlám užívat.. ![]()
@LennyKikki jo nejlpesi je byt v klidu a pohode a proste si to „delani“ miminka uzivat a az to prijde tak to prijde…
@venisa přesně taaaaak.. No já ted musím hlavně čekat na tu ms, kdy mrcha dojde, vůbec nemám ponětí… už jsem zapomněla kdy po vysazení HA dorazí…
@LennyKikki no po vysazeni se muze spozdit a muze se cyklus i rozhazet… ja mam to stesti, ze to mam po vysazeni pravidelne…
Je to tam!!! Prý sem 100% těhotná ale zatím je to ještě malé, proto nic neviděl HCG 346
Jupííííííí ![]()
@venisa píše:
@mishule9 ahoj, jo je to mozne, ze jsi me videla v diskuzi pred cca dvema lety… tenktat jsem se snazila ale vztah nedopadl dobre a sli jsme od sebe a nastesti se tenkrat nezadarilo… ja poznala pak nejuzasnejsiho chlapa se kterym se ted snazime o mimi…
Tak to máme nastejno
I já si tě pamatuju z diskuzí snažilek pár let zpátky, kdy jsem byla taky ještě s bývalým, taky se naštěstí nezadařilo a tak mám teď nejůžasnějšího chlapa na světě (teď už teda manžela), se kterým se snažíme o mimi ![]()
Těhulkám moc gratuluju a nám netěhulkám přeju, aby se brzy zadařilo. Kamarádka mi včera dala nějaký namíchaný čaj a zbytek listovky (začíná 4 měsíc těhu, tak už to nepotřebuje), takže zobu listovku a piju čajík, ale nijak to nehrotím. Teplotu měřím pořád (dneska záhadně vyskočila
),ale hrotit to nehodlám… K ničemu to není a jak už řekla @venisa, taky věřím, že do Vánoc se zadaří, tak na co se stresovat?
Krásný den všem ![]()