Snažilky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2314
6.9.16 18:47

@Lucínek290691 Ráno zkusím ještě ten druhý :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
6.9.16 18:50

@JuliF krasne gratuluji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2092

@JuliF a tys tomu nevěřila :-) mám z tebe radost :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231

@JuliF ja to četla sz teď :) omlouvám se myslim si ze to 100%gratuluju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11596
6.9.16 18:51

@JuliF je to tam.. ;) gratuluji!!! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2314
6.9.16 18:52

@Lucínek29069 @Tornado l 1 @butterfly88 @Koukala Děkuji Vám holky.. Jen mě maličko zklamala reakce doma :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2314
6.9.16 18:54

Takovou dobu se snažíme a on mi to tak zkazí.. Prý, že mě teď nikdo nezaměstná a nedostanu žádné peníze a blablabla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
6.9.16 18:56
@JuliF píše:
Takovou dobu se snažíme a on mi to tak zkazí.. Prý, že mě teď nikdo nezaměstná a nedostanu žádné peníze a blablabla

coze? on není rad? a zos nu řekla ted?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11596
6.9.16 18:57

@JuliF ty jo, něco takovýho psala i @Lucínek290691 já se reakce bála, kdybych byla teď těhotná, když jsem konečně mýmu teda řekla, proč jsem byla taková „divná“, tak mi řekl, že by byl strašně rád… Tak na ně prďte, i ti chlapi si na tu představu musí zvyknout, vy s tím žijete celej měsíc, připravujete se na tu variantu. A na ty chlapy to pak jen vyhrknem… Určo jim to dojde a budou spokojení a šťastní. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
6.9.16 18:58

@JuliF
Třebas to nemyslel vážně vis chlapy to berou jinak..neboj vše bude ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2092
6.9.16 18:58

@JuliF můj taky hned řešil prachy. prý jestly teď bude všechno platit on, když budu marodit. já totiž platím jídli a on nájem, má lepší výplaty :-) tak sem mu řekla ať je v klidu že se to nějak udělá :-) kašly na to asi mu zatím pořádně nedošlo co se stalo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
6.9.16 19:00
@Lucínek290691 píše:
@JuliF můj taky hned řešil prachy. prý jestly teď bude všechno platit on, když budu marodit. já totiž platím jídli a on nájem, má lepší výplaty :-) tak sem mu řekla ať je v klidu že se to nějak udělá :-) kašly na to asi mu zatím pořádně nedošlo co se stalo :-)

Ano zpravne nedošlo mu to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2314
6.9.16 19:03

Prostě mě tohle mrzelo.. Mám nastoupit do nové práce jako bankovní asistent.. Žádná namáhavá práce, takže si myslím, že by tam problém být neměl.. Tak nevím.. Jsem z toho teď hodně špatná a ani já radost nemám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11596
6.9.16 19:07

@JuliF ale prosím tě! Co by tady jiné za to daly, najít ty krásné //… ;) Jak říkám, i ti chlapi si na tu představu, že budou tátové, musí zvyknout. I když ví, že se to může stát, je to jiný, než když se to fakt stane. Pokud sou zodpovědní, tak jim právě vyběhnou myšlenky, ohledně financí, bydlení a pod. Na druhou stranu, můžete být rádi, že takhle přemýšlí a strachují se, jestli se o vás budou schopni postarat. ;) holky, na všem hledejte i tu lepší stránku. Nechte to těm chlapům projít hlavou.. Jen si řekněte, jak dlouho jste vy s tou myšlenkou, že jste těhotné? dejte jim čas. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2092
6.9.16 19:07

@JuliF kašly na to, měj radost z krásné čárky a zatím nic neřeš a nenervuj se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie