Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@JuliF ja to četla sz teď
omlouvám se myslim si ze to 100%gratuluju
@Lucínek29069 @Tornado l 1 @butterfly88 @Koukala Děkuji Vám holky.. Jen mě maličko zklamala reakce doma ![]()
Takovou dobu se snažíme a on mi to tak zkazí.. Prý, že mě teď nikdo nezaměstná a nedostanu žádné peníze a blablabla
@JuliF píše:
Takovou dobu se snažíme a on mi to tak zkazí.. Prý, že mě teď nikdo nezaměstná a nedostanu žádné peníze a blablabla
coze? on není rad? a zos nu řekla ted?
@JuliF ty jo, něco takovýho psala i @Lucínek290691 já se reakce bála, kdybych byla teď těhotná, když jsem konečně mýmu teda řekla, proč jsem byla taková „divná“, tak mi řekl, že by byl strašně rád… Tak na ně prďte, i ti chlapi si na tu představu musí zvyknout, vy s tím žijete celej měsíc, připravujete se na tu variantu. A na ty chlapy to pak jen vyhrknem… Určo jim to dojde a budou spokojení a šťastní. ![]()
@JuliF
Třebas to nemyslel vážně vis chlapy to berou jinak..neboj vše bude ok
@JuliF můj taky hned řešil prachy. prý jestly teď bude všechno platit on, když budu marodit. já totiž platím jídli a on nájem, má lepší výplaty
tak sem mu řekla ať je v klidu že se to nějak udělá
kašly na to asi mu zatím pořádně nedošlo co se stalo ![]()
@Lucínek290691 píše:
@JuliF můj taky hned řešil prachy. prý jestly teď bude všechno platit on, když budu marodit. já totiž platím jídli a on nájem, má lepší výplatytak sem mu řekla ať je v klidu že se to nějak udělá
kašly na to asi mu zatím pořádně nedošlo co se stalo
Ano zpravne nedošlo mu to
Prostě mě tohle mrzelo.. Mám nastoupit do nové práce jako bankovní asistent.. Žádná namáhavá práce, takže si myslím, že by tam problém být neměl.. Tak nevím.. Jsem z toho teď hodně špatná a ani já radost nemám
@JuliF ale prosím tě! Co by tady jiné za to daly, najít ty krásné //…
Jak říkám, i ti chlapi si na tu představu, že budou tátové, musí zvyknout. I když ví, že se to může stát, je to jiný, než když se to fakt stane. Pokud sou zodpovědní, tak jim právě vyběhnou myšlenky, ohledně financí, bydlení a pod. Na druhou stranu, můžete být rádi, že takhle přemýšlí a strachují se, jestli se o vás budou schopni postarat.
holky, na všem hledejte i tu lepší stránku. Nechte to těm chlapům projít hlavou.. Jen si řekněte, jak dlouho jste vy s tou myšlenkou, že jste těhotné? dejte jim čas. ![]()
@JuliF kašly na to, měj radost z krásné čárky a zatím nic neřeš a nenervuj se