Snažilky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5468
6.9.16 13:12
@JuliF píše:
@Kajule21 Já tajně doufám, že už teď by tam ta čárka mohla být… Ale mamka mi říká, ať ještě počkám.. Také se bojím, že tam nic nebude.. Když tam nebylo nic po celou dlouhou dobu.. Ale takhle „dlouhé“ opoždění jsem ještě neměla. No což, uvidíme.. A bratránkovi gratuluji k holčičce :srdce:

Zkusili si moc a snad nikomu jsem to nepřála, jako jim :dance: To se ti ani nedivím. Já si tento měsíc byla jistá, že se povedlo a vidíš…V pátek jsem testovala, protože jsme měli náročný víkend, samá akce, a chtěla jsem vědět, jestli pít nebo ne a test byl sněhobílý :,( Ani nějak nemám chuť už to řešit - budu dál měřit teplotu a dokud nebudu mít zpoždění jak blázen, test už v žádném případě neudělám!!! :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2314
6.9.16 13:14

@Kajule21 To si právě říkám, že přeci je to jen 6 dní.. To ještě není tolik.. Tak ani nevím, zda-li mám chuť testovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
6.9.16 13:26

@wwwinky třetí kontorla špatná cyto…rodinná anamnéza nic moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
6.9.16 13:27

@butterfly88 musím na větší test za 4 měs kvůli HPV…že mám nějaký nález

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11596
6.9.16 13:53

@Koukala tak jeste tu pisou o Fertipronu, tam je slozka inositol, ten je doporucovan pry i v carech,+je tam kys. Listova a B6… tohle chci zkusit pak ja tu fortipronu. Pak se psal jeste vylozene utrogestan, ale nevim, jestli neni na predpis…
A meris si bazalni teplotu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11596
6.9.16 14:05

@Terka24 tak to drzim pesti, aby se to dalo dokupy a jsi hlavne v poradku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11596
6.9.16 14:11

@venisa tak 3mesice jen tak bez jakekoliv kontroly, jestli jste se trefili do toho jednoho jedinyho dne… to je jeste v pohode… kdyby bylpritel tady, tak to taky neresim. Ale my moc moznosti nemame, tak chci aspon vedet, kdy by to bylo mozny a jak rikam, nakonec je ta ovulace u me uplne jinak nez jsem si celou dobu myslela. Od ledna si pritel obcas nedal pozor a neresila jsem to… az ted… kolem me se rodi jak o zavod, tak bych chtela taky… a tak jsem si rekla, zjistim, kdy mam tu ovulaci a naplanujem nejakej vikend, kdy by to mohlo vyjit, aby prijel. No a nakonec uz planuju navstevu gyndy. :-(

Příspěvek upraven 06.09.16 v 15:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
6.9.16 15:16

@butterfly88 nene nemerim rikala jsem si ze s tim jeste pockam a jeste pro me delat neco pravidelne je nadlicky vykon :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
6.9.16 15:33

No začínám spinit ale jen hnedny výrok zatím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2314
6.9.16 15:45

Ja stale nic a tak nevim, jestli mam testovat nebo ne :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11596
6.9.16 15:53

@Koukala Ty jo, od prosince, doktor Vás nechává jen tak s tím, že asi nevzniká žluté tělísko.. To mi přijde jako že by se řešit mělo… A ty teda nemáš pravidelnou MS? Pochopila jsem správně, že ti někdy vůbec MS nedorazí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
6.9.16 17:10

@butterfly88 nene ja ji mivam vzdy jen nekdy mam cyklus 32 nekdy 36 ale vzdy jsem ji mela no a pochopila jsem ho ze pokud to nedostanu normalne tak mam prijid a bude se to resit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2314
6.9.16 17:15

Holky, můžu testovat i teď večer? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
6.9.16 17:21

@JuliF testování je lepší ráno