Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, no u prvního mě boleli prsa hodně ještě před ms, u druhýho jen slabé zabrnění den před ms
takže vždy jiné…hlavně jsem nikdy neměřila teplotu a ani nesledovala čípek:-) takže s tímhle mám nové zkušenosti
@Lifia píše:
Ahoj, no u prvního mě boleli prsa hodně ještě před ms, u druhýho jen slabé zabrnění den před mstakže vždy jiné…hlavně jsem nikdy neměřila teplotu a ani nesledovala čípek:-) takže s tímhle mám nové zkušenosti
Tak pak už je zbývá počkat pár dní do předpokládané MS a pak testovat…
![]()
@Kajule21 uvidíme:-) dám pak vědět, ale rozhodně nebudu testovat dříve…z toho jsem už vyrostla ![]()
@Lifia píše:
@Kajule21 uvidíme:-) dám pak vědět, ale rozhodně nebudu testovat dříve…z toho jsem už vyrostla
To je správné - je vidět, že jsi rozumná
Určitě dej vědět ![]()
@Kajule21 tenhle měsíc jsem zkoušela i prstíčkovou metodu, tak jsem zvědavá, co na tom bude pravdy ![]()
@Lifia píše:
@Kajule21 tenhle měsíc jsem zkoušela i prstíčkovou metodu, tak jsem zvědavá, co na tom bude pravdy
Slyšela jsem o tom, ale nějak se mi nechce to hrotit - až to přijde, tak to přijde. Nechci si připadat jak „blázen“, že budu pořád dokola něco zkoušet…Méně je někdy více… ![]()
@zoeee203 píše:
Ahoj holky, tak jak ste na tom? my se snažili až od 25.8 poctivě až do 3.9 a to každý den-poslední MS OD 11-14.8 Co myslíte holky? Přítel jel na 14dní na cvičení sem sama doma a nemám se komu svěřitAkorát mě začínají bolet záda, tak snad se nerozběhně
Tak uvidíš…já taky čekám a nemám si o tom s kým povídat
protože to nechci nikam moc ventolovat
@zoeee203 a @Lifia - od toho jsme samozřejmě tady, abysme se jedna druhé navzájem svěřovaly, podporovaly se a vzájemně si radily, ale to taky není všechno. Vidím to u sebe - myslela jse, že jsem určitě těhotná, hodila sem graf BT i psala o příznacích, holky mě v dobré víře podporovaly a nedopadlo to.MS přišla a s ní i tak trochu zklamání. Jak ráda bych každé napsala „určitě jsi těhotná“,ale to nám bohuže žádná nezaručí…Já už jsem si řekla, že už se nebudu sledovat a budu dělat jakože nic… Ať zase nejsem zklamaná
![]()
Bych to také tak nepozorovala a mám to vždy na den přesně a tohle už mi začíná být lehce takové… ![]()
@JuliF tak jasně, ale znáte to, když ženská něco chce a nemá to hned ![]()
ale je dobré, se někomu svěřit nebo požádat o radu. já čtu moc ráda diskuze a dozvěděla jsem se spoustu věcí, především jde o to, že jsou to zkušenosti opravdových ženských a ne někoho, kdo si to vycucal z prstu:-)