Snažilky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2455
5.9.16 13:37

Ahoj, no u prvního mě boleli prsa hodně ještě před ms, u druhýho jen slabé zabrnění den před ms :-) takže vždy jiné…hlavně jsem nikdy neměřila teplotu a ani nesledovala čípek:-) takže s tímhle mám nové zkušenosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
5.9.16 13:46
@Lifia píše:
Ahoj, no u prvního mě boleli prsa hodně ještě před ms, u druhýho jen slabé zabrnění den před ms :-) takže vždy jiné…hlavně jsem nikdy neměřila teplotu a ani nesledovala čípek:-) takže s tímhle mám nové zkušenosti

Tak pak už je zbývá počkat pár dní do předpokládané MS a pak testovat… :nevim: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2455
5.9.16 13:49

@Kajule21 uvidíme:-) dám pak vědět, ale rozhodně nebudu testovat dříve…z toho jsem už vyrostla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
5.9.16 13:54
@Lifia píše:
@Kajule21 uvidíme:-) dám pak vědět, ale rozhodně nebudu testovat dříve…z toho jsem už vyrostla :-)

To je správné - je vidět, že jsi rozumná :) Určitě dej vědět :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2455
5.9.16 14:00

@Kajule21 tenhle měsíc jsem zkoušela i prstíčkovou metodu, tak jsem zvědavá, co na tom bude pravdy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
5.9.16 14:04
@Lifia píše:
@Kajule21 tenhle měsíc jsem zkoušela i prstíčkovou metodu, tak jsem zvědavá, co na tom bude pravdy :-)

Slyšela jsem o tom, ale nějak se mi nechce to hrotit - až to přijde, tak to přijde. Nechci si připadat jak „blázen“, že budu pořád dokola něco zkoušet…Méně je někdy více… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
5.9.16 14:45

Příspěvek upraven 08.09.16 v 22:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2455
5.9.16 15:00
@zoeee203 píše:
Ahoj holky, tak jak ste na tom? my se snažili až od 25.8 poctivě až do 3.9 a to každý den-poslední MS OD 11-14.8 Co myslíte holky? Přítel jel na 14dní na cvičení sem sama doma a nemám se komu svěřit :D Akorát mě začínají bolet záda, tak snad se nerozběhně

Tak uvidíš…já taky čekám a nemám si o tom s kým povídat :-( protože to nechci nikam moc ventolovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
5.9.16 15:10

@zoeee203 a @Lifia - od toho jsme samozřejmě tady, abysme se jedna druhé navzájem svěřovaly, podporovaly se a vzájemně si radily, ale to taky není všechno. Vidím to u sebe - myslela jse, že jsem určitě těhotná, hodila sem graf BT i psala o příznacích, holky mě v dobré víře podporovaly a nedopadlo to.MS přišla a s ní i tak trochu zklamání. Jak ráda bych každé napsala „určitě jsi těhotná“,ale to nám bohuže žádná nezaručí…Já už jsem si řekla, že už se nebudu sledovat a budu dělat jakože nic… Ať zase nejsem zklamaná :? :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2314
5.9.16 16:25

Bych to také tak nepozorovala a mám to vždy na den přesně a tohle už mi začíná být lehce takové… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2455
5.9.16 17:30

@JuliF tak jasně, ale znáte to, když ženská něco chce a nemá to hned :-)
ale je dobré, se někomu svěřit nebo požádat o radu. já čtu moc ráda diskuze a dozvěděla jsem se spoustu věcí, především jde o to, že jsou to zkušenosti opravdových ženských a ne někoho, kdo si to vycucal z prstu:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2314
5.9.16 17:33

@Lifia Však já proti tomu nic nemám, proto tu jsem také :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2455
5.9.16 17:51

@JuliF tak snad se nám všem brzy zadaří :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2314
5.9.16 17:56

@Lifia Po dvou letech už by mohlo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2455
5.9.16 18:09

@JuliF tak to věřím, a obdivuju, že se tak držíš!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí