Snažilky 2016

• Fotoalbum (772)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2091
5.9.16 11:37

@JuliF nechci dávat plané naděje ale v pátek sem na kalhotkách taky našla trochu bílého :-) záda taky bolely :-) vidím to nadějně :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2314
5.9.16 11:37

@Lucínek290691 Noooo.. Snad ano :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
5.9.16 11:46

@JuliF No teda :) tak to já mám spíš jen někdy nafouklé břicho a dost mě bolela prsa, ale o´to už odeznělo a už jen trochu pobolívají :) třeba to je PMS ale furt si říkám, že bych radši pro toho mimíska :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
5.9.16 11:53
@Lucínek290691 píše:
Vím, že by se mělo testovat ob den ale nedalo mi to :-) zdá se mi, že je silnější, co myslíte? :-)

Sílí :lol: Paráda :dance: Gratuluju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2314
5.9.16 11:57

@zoeee203 No to já také :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
5.9.16 11:59
@Lucínek290691 píše:
@JuliF ti chlapi tohle nikdy nepochopi co? :-) jak je to testování pro nás důležité :-)

No, já zkoušela test od doby snažení 2× (jednou v červnu a jednou teď na začátku září) - v červnu jsem to hrozně obrečela, teď byla spíš naštvaná, jak jsem blbá, že jsem vůbec testovala, takže jejího partnera naprosto chápu. Některým chlapům (třeba například tomu mému) nedělá dobře, když mě vidí smutnou a ubrečenou, že se „zase“ tento měsíc nezadařilo a stresuje to i jeho…A kdybych si v pátek test dělat nemusela, ani bych ho nedělala…A i přesto mě jeho sněhobílá barva zamrzela. Naštěstí mám báječného manžela, který mě vždycky podrží, obejme a proto ani nemám důvod být smutná - povede se to a věřím, že brzo nám všem. Mně pomohlo jedno zklamání a už nechci test ani vidět, ale každý to má jinak…Někdo ho má sněhobílý přesto to bude další měsíc zase pokoušet a zase hledat příznaky… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2314
5.9.16 12:04

@Kajule21 Já si test dělala naposledy v dubnu.. Od té doby ne.. Jenže teď MS nedorazila a já bych ráda věděla, na čem jsem.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2091
5.9.16 12:10

@Kajule21 nemyslela sem tím nic zlého :-) každý to má samozřejmě jinak :-) a jasně, že je hezké, že nechce aby byla zklamaná :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2455
5.9.16 12:14

Dobrý den snažilky..mohu se k vám přidat? Snažíme se v pořadí o třetí dítě, teprve druhý měsíc, vím, žádná dlouhá doba, ale nedí mi to, abych se nepozorovala. Mám týden do ms, ale hrozně mě bolí prsa, ale strašně, pak hustý bílý výtok a bazální teplota stoupá a čípek špatně nahmatatelný, krátký a uzavřený, myslíte, že možné těhu? Děkuji za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2314
5.9.16 12:41

@Lucínek290691 Já vím, jak si to myslela :srdce:… On je takový tvrďas.. Je to s ním občas těžké :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2091
5.9.16 12:50

@JuliF no já sem včera taky od mojeho čekala jinou reakci :-) ale asi byl v šoku:-). asi s každým chlapem je to někdy těžké :-) ale stejně je milujeme :srdce: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
5.9.16 13:22
@Lucínek290691 píše:
@Kajule21 nemyslela sem tím nic zlého :-) každý to má samozřejmě jinak :-) a jasně, že je hezké, že nechce aby byla zklamaná :-)

Já jsem to taky nemyslela zle…Jen jsi psala, že jste se pohádali, což zase chápu přítele…Rozhodnutí je na tobě, klidně si test udělej, ale když bude negativní, tak pak nebuď smutná a čekej na MS.Co se má stát se stejně stane…Já jsem byla do soboty 100% přesvědčená, že jsem těhotná, protože se mi „tohle“ nikdy nestalo (myslím příznaky) a ejhle - test bílý a mrcha dorazila… :pocitac: Už test nechci ani vidět - jak říkám, dokud nebudu zvracet a nebudu mít zpoždění jak blázen, test už si neudělám…Za ty slzy zklamání a zlosti mě to opravdu nestojí… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2314
5.9.16 13:23

@Kajule21 Proto stále čekám a netestuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2314
5.9.16 13:23
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
5.9.16 13:33
@Lifia píše:
Dobrý den snažilky..mohu se k vám přidat? Snažíme se v pořadí o třetí dítě, teprve druhý měsíc, vím, žádná dlouhá doba, ale nedí mi to, abych se nepozorovala. Mám týden do ms, ale hrozně mě bolí prsa, ale strašně, pak hustý bílý výtok a bazální teplota stoupá a čípek špatně nahmatatelný, krátký a uzavřený, myslíte, že možné těhu? Děkuji za odpověď

Ahoj, vítej mezi námi :mavam: Předpokládám, že když se snažíte o třetí dítě, tak už nějaké zkušenosti s příznakama máš? My se snažíme 4 měsíc a už se pozorovat nehodlám! Tento měsíc jsem byla přesvědčená, že se povedlo, protože tak, jak mě bolely prsa, to jsem ještě nezažila a bazální teplotu jsem měla pořád vysoko (kolem 36,8) a co se stalo? Samozřejmě jsem to dostala. Akorát jsem neměla výtok a čípek jsem v životě nikdy nesledovala, takže těžko říct. Těhu je možné vždycky, ale moudřejší budeš asi až si uděláš TT… :nevim: Budu držet palce… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí