Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@zoeee203 píše:
Ahoj holky, chci se zeptat..11-14.8 Sem měla MS..Od 25.8 sme se s přítelem snažili až dotedkom..Myslíte, že by mohla být šance na otěhotnění? :/ Dnes sem si koupila test, sice to je brzy, ale už nevím co mám těma nervíkama dělat
chápu, ale nejlepší je testovat až v den očekávané MS, ovulku asi nehlídáš, takže těžko říct, kdy byla a jak dlouho mohlo být uhnizďování
takže nejlepší je počkat do MS ![]()
@Jany-S díky díky
jj zítra jdu ještě do práce aby se neřeklo sle stejně si myslím, že nezůstanu celou směnu a půjdu dom ![]()
@Lucínek290691 jojo, zesílil, ale testy udělej spíše ob dva dny, co dva dny se zvedá hladina hcg, tak to vyzkoušej ještě v úterý, zítra si dej voraz ![]()
@Jany-S asi máš právdu
člověk je pak zbytečně zklamaný :/ Nene nehlídám…JÁ práve nevím, jestli je možé v těchle dnech otěhotnět..:)
@zoeee203 Ahoj kočko, já měla poslední MS 2.8.. 16.8 jsem byla na ultrazvuku a měla jsem tam dvě vajíčka.. takže jsme se měli ten den snažit a ten další také.. No a tenhle měsíc MS nedorazila. Doufám, že ani nedorazí.. Ještě je to brzo.. Tak počkej a uvidíš
@wwwinky 8.9 sem děsně zvědavá, jestli se to ted povedlo, ale mám nejraději chut zítra zatíj na gyndu,…děkuji O:-)
@JuliF pááni O:-) TAKŽE SI to měla po 14dnech
tak to jsem na sebe zvědavá
my cca taky po 14-15dnech sme se snažili asi 2týdny v kuse
..držím palečky O:-)
@Jany-S píše:
nekecej..fakticky jo?? a co teplota? klesla?? tak to mě mrzí kočkoale netruchli, další cyklus do toho zase jdeme společně
![]()
Jj, klesla v sobotu 36,8, v neděli 36,7 a dneska ráno 36,6 - klesá
No jo, nedá se. Teď mám týden pauzu od Gynexu a zítra si jedu ke kámočce pro jakýsi čaj, co jí zbyl - prej ho pila měsíc a za měsíc byla těhu - tak nevím. Nějak bych to nehrotila, ale už 2× mi říkala, ať si pro něj dojedu a mají postavený nový baráček, tak tam s mužem zajedeme
Uvidíme no… Vypadalo to nadějně. Další měsí už si test neudělám a pokud mě bude něco bolet, tak to rozhodně nebudu připisovat těhotenství (prsa mě takhle ještě nikdy nebolely a vidíš- zase ta mrcha dorazila),takže u mě ai nějaké těhotenské příznaky nemá smysl hledat…
![]()
@zoeee203 jee to mas jak ja
taky doufám ze to 8.9 nedorazi
na gyndu na krev?
@Kajule21 nezoufej
vyjde to priste
ja jsem ted ve fazi cekani necekani ms
jenze krom teploty co leze nahoru nemam zadne priznaky ![]()
@Tornado l píše:
@Kajule21 bohužel ne
Proč bohužel?
Klidně můžeš hned začít
Já měřím jen BT a beru Gynex(ale nejen kvůli početí nebo srovnání cyklu, ale jsou to bylinky na všechno). Nechce se mi do sebe cpát nějaké vitamíny a chemie…Dneska jsem si koupila slunečnicové semínka, které obsahují vitamín E (na podporu početí), tak v práci zobu slunečnici
![]()
@wwwinky a kdy si to měla naposled? a kdy ste se naposled snažili?
tak to si budem přát navzájem hh ![]()