Snažilky 2016

• Fotoalbum (772)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
497
4.9.16 20:10

@Lucínek290691 jojo pisu ze nechci zbytecne navnazovat :lol: ja mela v cervnu prvni mesic snazeni a moc se pozorovala, tak to pak strasne studovala na netu, ted jsem z priznaku uz vylecena, ale byt to muze :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2091
4.9.16 20:14

@mishule9 jj mě bolely záda minulý týden a včera na testu // takže je to dost reálné :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2091
4.9.16 20:14

@JuliF jo!!! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2314
4.9.16 20:15

@mishule9 Já právě taky, teď jsem to tak nějak vypustila.. Vždy když byl sex jsem si říkala.. Teď to vyjde a ono nic.. Teď to neřeším.. U doktora jsem více než doma.. Každý měsíc dvakrát.. Už tam mám VIP místo a jdu hned mezi prvníma :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
4.9.16 20:18

@JuliF co tam delas tak casto? 8o jak dlouho se snazite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2314
4.9.16 20:20

@mishule9 Dva roky :( beru Clostilbegyt, tak mi hlídají vajíčka, jestli se dělají, nebo nedělají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
4.9.16 20:30

@JuliF a to ti zjistili nejaky problem, ze treba neovulujes? Tak hlavne, ze vajicka byly a pripravene k oplodneni, drzim palce at na testech neco je :kytka: Hlavne doporucuji koupit Dr.max testy, Cemio a mamatesty mi pted dvema tydny hazely falesnaky, jsou to sunty, ktere bych zakazala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2314
4.9.16 20:33

@mishule9 Mamatesty bych zakázala i já. Házely mi II čárky pokaždé.. Problém je, že mám DR.maxe až na druhý straně města. Jak jsem říkala, počkám do středy a uvidíme.. Strašně bych chtěla aby to vyšlo.. Ano doktor si myslel, že nemám ovulaci.. Protože testy mi vůbec nevycházely. Tak proto nasadil prášky. Beru je cca půl roku. A vajíčka byly jen dvě. Tak snad jedno z nich bylo kvalitní a hnízdí tam, kde má. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
4.9.16 21:21
@Koukala píše:
@Jany-S no vypada ale zacinam se spis bat co to bude :( ja musim mit furt neco extra :mrgreen:… Urcite dam vedet drzte pesti v utery… Teda pokud mrska nedorazi… Ale zatim me neboli bricho jen nekdy tlak a nebo semtam pichne no uvidime :)

jasnačka, držím palce a určitě nám dej vědět, jak jsi dopadla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
4.9.16 21:24
@Lucínek290691 píše:
@Jany-S asi to tak udělám, mistrová bude mít radost, už sem letos marodila 2× :-D ale je mi to šumák :-)

tak jde hlavně o tebe a o to malé, abys byla v klidu, netahala nic těžkého a přečkala v klidu první trimestr ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
4.9.16 21:37
@Lucínek290691 píše:
Dobré ráno holky. Tak sem si udělala dr max test a tam taky dušík (nebo už je to čárečka?). Já sem asi vážně těhotná :)

tohle že je dušík?? :lol: to už je regulérní čárka potvrzující těhu..gratuluju :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
4.9.16 21:42
@Kajule21 píše:
Ahojky, uz jsem to vzdala - včera odpoledne jsem to dostala :nevim: :zed:

nekecej..fakticky jo?? a co teplota? klesla?? tak to mě mrzí kočko :hug: ale netruchli, další cyklus do toho zase jdeme společně ;) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
4.9.16 21:46
@Terka24 píše:
@Jany-S tak dle zkušeností okolí to bylo těhu, ale neprospívající..i dle bolesti a krvácení večer a dnes…nejspíše potrat

ale to já přeci nepopírám, na testu duch byl, takže o těhu se jednalo, akorát mi přišlo, jestli to není biochemko, případně mimoděložní víš? protože čárka vůbec nesílila 8o ale pokud to odešlo s MS (jedná se o SP), tak je to dobře, že nemusíš na revizi..ono se říká, že je pak krásně do dalšího cyklu pohnojeno :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
4.9.16 21:46
@Tornado l píše:
Ahojky zeny muzu se přidat. :)

Ahoj ženo, vítej :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478