Snažilky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3478
3.9.16 20:19

@butterfly88 a kdy máš dostat MS? v den očekávané MS by bylo nejvhodnější udělat test a pokud jen špiníš, nemusí to znamenat, že z toho nic není, šance tu pořád je :palec: i když příznaky můžou znamenat obojí, proto se na ně raději neupínej :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11596
3.9.16 21:00

@Jany-S Ahoj… U mě to je takové složité, mně to skáče po 26 či 31 dnech.. takže buď špinění přišlo „včas“ po 25 dnech ale 7 dní po pozitivním ovu testu nebo to mám dostat zítra. Takže nevěším hlavu, test budu dělat v pondělí ráno, pokud bude negativní, tak jdu hned k doktorovi, protože takové to „špinění-nešpinění“ asi taky není úplně v pohodě a začínám se bát, aby to nebyla třeba cysta… Příznaky mohou být i nějaká začínající střevní chřipka, v týdnu jsem byla dost v kontaktu s lidma, kteří střevní chřipku zrovna měli. Na příznaky by bylo ještě moc brzo, si myslím teda… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
3.9.16 21:13

@butterfly88 ale tak zase nemáš dlouhé cykly, u delších cyklů je to složitější, ale dá se..to špinění může být příznak těhu, ale.. 8o no a kdyby to byla cysta, tak to doktor tutově pozná, určitě uděláš dobře, že tam zajdeš :palec: a dej vědět, jak jsi dopadla :palec:
Jak tak koukám, tak je nás tady taky pěkná skupinka s různými problémy :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
3.9.16 21:26

@butterfly88 no tak to je jasne to pqk z hlavy vypustit nejde.. No ja to tez nemam skoro na nic jen na toaletaku to jde videt a strasne me zacaly bolet prsa tak uvidime… Dekuji taky drzim pesti.. A kdy pujdes na kontrolu ja jdu v utery

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11596
3.9.16 21:32

@Jany-S No, je toho tu spousta… Já si spíš myslela, že se nám nebude dařit otěhotnět, kvůli pravděpodobně přilepené jizvě po laparoskopickým slepáku. A právě jsem to teď na podzim chtěla řešit a do toho teď přišlo toto „špinění“, takže pokud nejsem těhotná, ráda bych, aby už to špinění přestalo - s vysvětlením nejlíp že šlo jen o slabou MS, abych mohla řešit, co s tou jizvičkou bolavou, zlobí čím dám víc. Mě spíš v hlavě fakt koluje, že těhotná nejsem a že to souvisí s tou jizvou a chtěla bych to mít vyřešené do Vánoc, kdy se zase uvidíme s přítelem na delší dobu. ;)
Ty tady radíš a podporuješ úplně všechny, je to skvělé, že tu někdo takový je, kdo má přehled snad o všem - IVF, IUI a může nám dát informace, jaké potřebujeme a občas nás některé krotit v těch našich tužbách. Protože hlava nás mnohdy drží od našich přání vic, než cokoliv jiného. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11596
3.9.16 21:34

@Koukala já půjdu na kontrolu buď v pondělí nebo v úterý, podle toho, co bude na testu nebo jestli se fakt ještě zítra či v to pondělí MS neobjeví. TT pořád ještě nemám koupenej… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
3.9.16 21:40

@Koukala no i to vypadá nadějně, jelikož, budu držet palce..určitě dej vědět, jak jsi dopadla :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
3.9.16 21:53

@butterfly88 nevím, jakou spojitost může mít jizvička na těhu, ale to by ti řekl doktor, nemyslím si, že by to mělo mít zásadní vliv, ale pro klid duše bych to udělala stejně :palec: pokud není nikde jinde problém, tak by se vám to mohlo podařit přirozeně, asi to bude trochu delší snažení, ale podaří se, uvidíš, nám všem se to tu podaří :hug:
Děkuju, to mě těší, že mě takhle berete, ale zase tolik zkušeností nemám, nevím zase úplně všechno, ale pravdou je, že když jsem podstupovala IVF, hodně jsem toho přečetla a hodně jsem tu vyčetla z jiných diskuzí, takže aspoň co vím, můžu poslat dál a pomoct holkám, co jsou na tom stejně, nebo podobně :roll:
A je pravdou, že někdy je lepší se držet při zemi, ono kolikrát ty příznaky člověka tak zblbnou, že si psychika vsugeruje těhu..a právě ta psychika..to je svinstvo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
3.9.16 21:57

@butterfly88 :D to ja mam vzdycky zasobu :D snad bude prekvapko a budou tam // :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
3.9.16 22:01

@Jany-S no vypada ale zacinam se spis bat co to bude :( ja musim mit furt neco extra :mrgreen:… Urcite dam vedet drzte pesti v utery… Teda pokud mrska nedorazi… Ale zatim me neboli bricho jen nekdy tlak a nebo semtam pichne no uvidime :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2092
3.9.16 22:13

@Jany-S asi to tak udělám, mistrová bude mít radost, už sem letos marodila 2× :-D ale je mi to šumák :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11596
3.9.16 22:18

@Koukala já popravdě nečekala, že by se to teď mohlo povíst, tak jsem prostě nic nekupovala a pořád se tak nějak v hlavě držím asi zpátky, a proto jsem ty tt ještě nekoupila. Měla jsme doma jeden jedinej a ten jsem zkusila ve středu večer a byl sněhobílý. Myslela jsem, že tím pomůžu hlavě a prostě se MS spustí, ale pořád jen velmi slabé špinění. Nikdy se mi to nestalo, tak jsme z toho dost nervózní a asi se i bojím, že kdyby ten test vyšel negativně, že to může znamenat něco blbýho, jako třeba tu cystu. :( No, pondělí se blíží, tak uvidím, co bude. už to nechávám osudu. Tobě držím v úterý pěsti. Mimochodem, psala jsi, že jsi byla v pondělí na krvi, ale byla negativní, v kolikátém týdnu bys měla teoreticky být?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2092
3.9.16 22:22

Tak sem nakoupila dr max testy, tak zítra zkusím, doufám, že tam ta čárka bude :-). Příznaky už by nějaké byly :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
3.9.16 23:27

@Jany-S No jenže u mě si myslím že to je ztráta času protože bez ovulace vlevo mi IUI neudělaj. No jinak mám ještě ke všemu zvedlý d-dimery na 1,8. Na zánět žil to je moc. U toho to mám max do 0,5 a u minulého těhotenství jsrm měla u hcg 92 hodnotu d-dimeru 1,2. Takže testnu asi už zítra protože já mám prostě pocit že jsem těhotná… Akorát musím počkat až se vyspim po noční. Kdybych se nebála tak si nechám v práci nabrat hcg ale pracuju na jiným odd než na gynde a nechci to riskovat. Stále me je blbě od žaludku, pálí me žáha a poboliva břicho a test byl dnes o trochu tmavsi nez vcera… Já tohle prostě normálně nemám, zadny PMS, ani necejtim když dostanu mesicky. Takže klido ty penize za test obětuju :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
4.9.16 07:42

@butterfly88 no taky jsem to tal mela tento mesic vubec jsem na to nemyslela a ja si normalne ovulaci nehlidam jen se divam na hlen a podle vypoctu kalendare ale tentp mesic jsem ani hlen nesledovala uplne jsem se na to vyprdla tak vubec nevim ale minuly mesic jsem mela ovulaci tyden pred menstruaci a divil se i doktor a ovulace byla na stopro protoze mi to hlidal doktor a mela jsem pichly i pregnyl :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí