Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Koukala aha.. tak to mě mrzí, že to nevyšlo…Ale přesně takhle v plánu to mám já, pokud to do pondělí do rána nedostanu a test bude negativní, tak jdu k doktorovi.
Tak uvidím. Mám nabitý víkend, tak na to tolik nebudu myslet. A ještě se musím nějak dostat do nějaké té lékárny.
S krví já zrovna nespěchám, opravdu velmi, ale velmi nesnáším jehly a tak pokud to není nezbytně nutné (což pokud mám tt, tak to není nutné), tak se tomu vyhýbám. Ale je dost možný, že mě to v pondělí nemine. ![]()
@Jany-S píše:
a kdy ti píchli pregnyl? pregnyl zanechává zbytek až skoro 14 dní, takže pokud testuješ v průběhu těch 14 dní od aplikace pregnylu, tak na testu máš falešné duchy..vydrž ještě pár dní, než ti pregnyl vyprchá..
Jinak pregnyl obsahuje hormon, který produkuje HCG, a používá se pro normální růst a zrání vajíčektaky jsem ho užívala, když jsem loni podstupovala IVF
Píchly mi ho 24.8 v 9h ráno. Jj testovala sem abych věděla za jak dlouho ze mě zmizí takze budu jeste testovat nez zmizej duši úplně. Mě ho pravé píchly na vyvolání ovulace i když ovulaci mam každej měsíc. Takže mi soupli ovulaci o 6 dni dopředu. Přemýšleli sme o IVF ale ted nejsou penizky, takže čekáme až prodáme dům kde bydlime a nastehujem se do novýho a zaplatíme kus hypotéky. Snad by nám to pomohlo. Stále čekám že by to snad mohlo jít normálně…
Ahoj nevím jestli se mi příspěvek nedal dvakrát. Sem jen na mobilu a net je na prd blbne to. Předevčírem test nefotitelny…dnes dle mého přišla ms ale udela jsem ještě test jestli tedy duch zmizel, ale on zesílil…nevím co si mám myslet…koukala na to i babička a vidí dvě čárky..nějak mi nejde do hlavy že je takhle viditelný poprve a já krvacim ![]()
@butterfly88 píše:
Ahoj Kajule, já taky začala špinit, ale špiním už 5. den a taky jsme si dělala před 2 dny test a byl sněhobílý. Ale 5 dní špinit se mi zdá moc. Naštěstí já doma nemám tt a lékárny daleko. Uvidím v neděli či pondělí, podle toho, kdy se dostanu k nějaké lékárně, jestli se teda MS nerozjede. Mít to doma, tak možná zlikviduju tt zbytečně brzo, raději dám tělu šanci, aby se zvedla dostatečně hladina. Ale pročetla jsem toho tady spoustu, těhotná být můžeš, spousta maminek to tady tak měla, že prostě špinila nebo měla slabou MS na začátku těhotenství. Tak si dej od testování pauzu a zkus to taky za 2-3 dny… Držím pěsti, ať to vyjde!
Jojo, nechám to tak…Myslela jsem, te to dneska na tuty dostanu a zatím nic a zase se na MS nějak necítím…Nevím… ![]()
@Kájušinda píše:
Taky jsem z toho paf a i doktoři jsou z toho celý nešťastný. Protože jsem po mimodeložku 6/2015, po SP tenhle rok v únoru. A poté mi levá strana přestala fungovat a nejde nastartovat. Z hormonů mám akorát zánět žil i přes pichani Clexane a furt nic. No tak zkusim zítra ráno z ranni a pak za dva dny a uvidím jestli něco uvidím.
Celá levá strana normálně fungovala a pak přestala?
Tak to jsem z toho blázen ![]()
@Jany-S píše:
no tak vidíš, ještě není nic ztraceno..jak se říká, dokud MS nedorazí, šance je vždyckydržím ti moc palečky, aby ti to vyšlo..teploty máš pořád nahoře, takže pokud je to těhu, tak se // musí objevit..i když třeba později
Možná to zkusím později, ale později až tak třeba za týden, pokud by mezi tím nepřišla MS…
Včera jsme slavili mamčiny narozky a nakonec jsme všichni spali u babi a dědy a já jsem zjistila, že nemám teploměr, abych si ráno mohla změřit teplotu.Tak jsem si vzala obyč a měla jsem 37,3°C, ale dost se pilo a málo spalo, takže dnešní teplotu jsem zapsala spíš jen proto, aby v appce nebylo „prázdné místo“… ![]()
@Jany-S píše:
hele špinění k tomu taky patří..mě přišla na den přesně MS, ale jako MS to nebyla, zašpinila jsem asi 2-3 dny..skoro ani na slipovku to nebylo a pak to odešlo, ale příznaky stejné jako přicházející MS, takže je možné, že si dává načas a se vším všudy
Uvidím, co bude dneska - necháme se překvapit ![]()
@Lucínek290691 píše:
Ahojky. Můžu se k vám přidat? Potřebovala bych radu
Jasně, vítej mezi námi ![]()
@Terka24 píše:
Ahoj nevím jestli se mi příspěvek nedal dvakrát. Sem jen na mobilu a net je na prd blbne to. Předevčírem test nefotitelny…dnes dle mého přišla ms ale udela jsem ještě test jestli tedy duch zmizel, ale on zesílil…nevím co si mám myslet…koukala na to i babička a vidí dvě čárky..nějak mi nejde do hlavy že je takhle viditelný poprve a já krvacim
No už tam i já konečně cosi málo vidím, když se zasoustředím
Tak počkej, jak ta „MS“ bude vypadat dál…Spousta holek bylo těhu a MS měly…
Nebo pak skočit k dr. a poradit se s ním? ![]()
@venisa píše:Čauky, čau
Ahojky devcata, jakpak se mate?
@Terka24 počkala bych ještě pár dní s testováním. A pokud by se MS rozjela a na testu by čárka stejně zesílila, určo bych to řešila s doktorem. Jinak já tam teď tu čárku taky právě vidím. ![]()
@Kajule21 mě zas po včerejším „špinění-nešpinění“ se to dneska asi rozjíždí, tak uvidím zítra, co bude nebo nebude, jestli se MS rozjede. Dneska odjíždím na celej den pryč, vracím se až večer, takže je to pro mě o to víc nepříjemný. Nesnáším, když to dostanu někde mimo domov. ![]()
@butterfly88 píše:
@Terka24 počkala bych ještě pár dní s testováním. A pokud by se MS rozjela a na testu by čárka stejně zesílila, určo bych to řešila s doktorem. Jinak já tam teď tu čárku taky právě vidím.
@Kajule21 mě zas po včerejším „špinění-nešpinění“ se to dneska asi rozjíždí, tak uvidím zítra, co bude nebo nebude, jestli se MS rozjede. Dneska odjíždím na celej den pryč, vracím se až večer, takže je to pro mě o to víc nepříjemný. Nesnáším, když to dostanu někde mimo domov.
Povídej mi o tom-já jen doufám, že pokud by MS dorazila, tak mě nezastihne nepřipravou-třeba za dnešních svatbách nebo zítra na hodech u manželových strýců a tetiček ![]()
@Kajule21 právě že mě úplně přestalo bolet břicho a zakrvacela sem. Ale min než obvykle…zmátlo mě to že test je teď vidět lépe. Jinak bych to tak neřešila. Žádný bolesti..nic