Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Koukala píše:
@Kajule21 ach jou me uz to bude zitra tyden co jsem zacala spinit a nevypada to ze by chtela ta mrcha prijit
Kéž by to bylo stejně i u mě
Ale tak ať už se něco stane, ať vímna čem jsem… ![]()
@Kájušinda píše:
Ahoj holky, chodím do Car, ovulace pouze na pravé straně, kde neni vejcovod. Levý vaječník nereaguje na stimulaci clostilbegytem a levý vejcovod si není schopný přetáhnout vajíčko zprava. Tentokrat na pravém vaječníků 12DC dva 20mm folikuly, takze IUI nic ale píchly mi pregnyl 5000j. Nevíte proč se píchá když normálně ovuluju? Noo a čárka na TT zmizela 30.8 a teď mi je už dva dny na zvracení, včera mě doubalo v břiše, cejtim jen kouř z cigaret a zvedá se mi žaludek a na TT zas slaboučká čárka. Stalo se vám to někomu? Jak vejcovod tak vaječník vlevo by neměly bejt funkční takže to přikládám zahadnemu zbytkovemu pregnyluČárka je teda úplně slaboucká, nevím jestli ji uvidíte ale já i ségra ji vidíme.
Ahoj
Já tě taky nepotěším - taky tam bohužel nic nevidím. A s tvou diagnózou ani nevím, co napsat, protože sama hledím a jsem z toho paf… Ale máme tady takové zlatíčko @Jany-S, která vždycky dobře poradí
Počkáme na ni a pak snad budeš moudřejší. Držím palečky ![]()
@Kajule21 píše:
AhojJá tě taky nepotěším - taky tam bohužel nic nevidím. A s tvou diagnózou ani nevím, co napsat, protože sama hledím a jsem z toho paf… Ale máme tady takové zlatíčko @Jany-S, která vždycky dobře poradí
Počkáme na ni a pak snad budeš moudřejší. Držím palečky
Taky jsem z toho paf a i doktoři jsou z toho celý nešťastný. Protože jsem po mimodeložku 6/2015, po SP tenhle rok v únoru. A poté mi levá strana přestala fungovat a nejde nastartovat. Z hormonů mám akorát zánět žil i přes pichani Clexane a furt nic. No tak zkusim zítra ráno z ranni a pak za dva dny a uvidím jestli něco uvidím.
@Kajule21 píše:
No a já už na testování z vysoka víte co, protože začínám lehce špinit…![]()
![]()
Ahoj Kajule, já taky začala špinit, ale špiním už 5. den a taky jsme si dělala před 2 dny test a byl sněhobílý. Ale 5 dní špinit se mi zdá moc. Naštěstí já doma nemám tt a lékárny daleko. Uvidím v neděli či pondělí, podle toho, kdy se dostanu k nějaké lékárně, jestli se teda MS nerozjede. Mít to doma, tak možná zlikviduju tt zbytečně brzo, raději dám tělu šanci, aby se zvedla dostatečně hladina. Ale pročetla jsem toho tady spoustu, těhotná být můžeš, spousta maminek to tady tak měla, že prostě špinila nebo měla slabou MS na začátku těhotenství. Tak si dej od testování pauzu a zkus to taky za 2-3 dny… Držím pěsti, ať to vyjde! ![]()
@butterfly88 taky to ted tak mam asi nejaka spatna konstalace ![]()
@Koukala Jj, pročítám to tu, a teď je nás nějak moc, špinění a kde nic tu nic. Proto jsem ráda, že teď žádnej test doma nemám a prostě se budu chovat jako, že to mám každým dnem dostat. Tak uvidíme, co příjde… Držím pěsti, ať dojdou spíše //. ![]()
@Terka24 píše:
Tak holky, testy stávkujou, stále prostě nejde fotit a to jsem koupila i dražší, čárka vidět je, ale slabá… MS nikde, zle mi je, nafouklé břicho, únava, hormony šílí…pořád jen duch, nevím jestli to může být tím, že věčně chodim na wca test nejde udělat z „dlouhodobě uložené moči“
nechápu to…
a kdy máš mít další kontrolu? mě přijde divné, že těhu jsi, ale na testu se ještě pořádně nezbarví // čárky ![]()
@Kajule21 píše:
Děkuju za podporuMS jsem podle OvuView měla dostat dnes, podle FF zítra. Ale na MS se teda rozhodně necítím
no tak vidíš, ještě není nic ztraceno..jak se říká, dokud MS nedorazí, šance je vždycky
držím ti moc palečky, aby ti to vyšlo..teploty máš pořád nahoře, takže pokud je to těhu, tak se // musí objevit..i když třeba později ![]()
@JuliF píše:
Holky tak jsem tu zas… A neustále se tedy snažíme.. Mám problém.. Jsem před MS.. cca dva dny ještě, ale mám takový bílý drolivý výtok.. Upozorňuji, že na ně netrpím, takže netuším co to je.. Píchá mi v břiše, jakože u vaječníků a mám hrozně nateklé bradavky a zvětšené dvorce… Bojím se dělat si tedy test, protože je ještě brzo.. Ale beru léky na podporu vajíček a na kontrole mi řekl, dneska na to skočte, tak snad se ten den zadařilo a po dvou letech se dočkám…
Ahojky
tak určitě pro jistotu zkus test, to je asi první rada, kterou ti můžu dát, protože příznaky, které uvádíš, můžou jak PMS, tak i mohou značit začínající těhu..je pravdou, že mé druhé těhu bylo podobné a prsní dvorce se mi taky zvětšily, ale nemusí to být vždycky pravidlem
Drolivý výtok může značit to samé, těžko říct, případně to může být i nějaká mykoza, ale v první řadě, udělej test, v tuto chvíli ti nic lepšího neporadím
![]()
@Kajule21 píše:
No a já už na testování z vysoka víte co, protože začínám lehce špinit…![]()
![]()
hele špinění k tomu taky patří..mě přišla na den přesně MS, ale jako MS to nebyla, zašpinila jsem asi 2-3 dny..skoro ani na slipovku to nebylo a pak to odešlo, ale příznaky stejné jako přicházející MS, takže je možné, že si dává načas a se vším všudy ![]()
@Kájušinda píše:
Ahoj holky, chodím do Car, ovulace pouze na pravé straně, kde neni vejcovod. Levý vaječník nereaguje na stimulaci clostilbegytem a levý vejcovod si není schopný přetáhnout vajíčko zprava. Tentokrat na pravém vaječníků 12DC dva 20mm folikuly, takze IUI nic ale píchly mi pregnyl 5000j. Nevíte proč se píchá když normálně ovuluju? Noo a čárka na TT zmizela 30.8 a teď mi je už dva dny na zvracení, včera mě doubalo v břiše, cejtim jen kouř z cigaret a zvedá se mi žaludek a na TT zas slaboučká čárka. Stalo se vám to někomu? Jak vejcovod tak vaječník vlevo by neměly bejt funkční takže to přikládám zahadnemu zbytkovemu pregnyluČárka je teda úplně slaboucká, nevím jestli ji uvidíte ale já i ségra ji vidíme.
a kdy ti píchli pregnyl? pregnyl zanechává zbytek až skoro 14 dní, takže pokud testuješ v průběhu těch 14 dní od aplikace pregnylu, tak na testu máš falešné duchy..vydrž ještě pár dní, než ti pregnyl vyprchá..
Jinak pregnyl obsahuje hormon, který produkuje HCG, a používá se pro normální růst a zrání vajíček
taky jsem ho užívala, když jsem loni podstupovala IVF ![]()
@Kájušinda píše:
Taky jsem z toho paf a i doktoři jsou z toho celý nešťastný. Protože jsem po mimodeložku 6/2015, po SP tenhle rok v únoru. A poté mi levá strana přestala fungovat a nejde nastartovat. Z hormonů mám akorát zánět žil i přes pichani Clexane a furt nic. No tak zkusim zítra ráno z ranni a pak za dva dny a uvidím jestli něco uvidím.
a přemýšleli jste o IVF? možná by to pomohlo a usnadnilo by vám to cestu k vytouženému miminku..nastimulujou tě, odeberou vajíčka, oplodní a po OPU zavedou 5-denní blastocystu, kdyby se to nepovedlo na poprvé, můžete mít zamražená vajíčka..IVF má větší úspěšnost než IUI, ale zase záleží na diagnoze každého páru ![]()
Holky, moc se omlouvám, že píšu až teď, ale dřív jsem se sem už nedostala
zítra ráno jsem tu jak na koni ![]()
A hlavu vzhůru..jestli se nezadaří teď, tak v dalším cyklu určitě..jsme si řekli, že do Vánoc budeme všechny v tom..tak máme ještě čas ![]()
@butterfly88 no ja to mam jiste v pondeli jsem byla na krev a negativni tak ja asi nic ale dekuji
raci jdu v utery na kontrolu co by to mohlo byt… tak at tak jsou // ![]()