Snažilky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
164
1.9.16 13:34

@Kasickaaa mozna byl tehu test negativni, protoze je na testovani jeste brzo
kdy jsi mela ovulaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
1.9.16 13:44

@wwwinky ovulaci jsem mela 22.8.-16DC. Myslis, ze je to brzo na testovani?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
1.9.16 14:04

@Kasickaaa to se jeste nemusi objevit //
vyzkoušej tt jeste treba v nedeli
nekomu se objevi // az dyl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
1.9.16 14:35
@Kasickaaa píše:
@Kajule21 no prave, uz to bude rok a zacinam z toho byt v depresi. Ovulku jsem moc nehlidala, mam celkem nepravidelne cykly. Tento mesic jsem si delala poprve ovulacni test a byl pozitivni tak jsme na to s manzelem hupsli :) Ted jsem 26 DC a uz par dni jsem strasne unavena a je mi spatne od zaludku. Dneska jsem nevydrzela a udelala TT a nic :( Piji akorat Nosifol. Jak jsi na tom ty?

Tak v první řadě bych si zašla k dr. a udělala něco pro srovnání cyklu. Já nedělám nic, jen už asi 2 měsíce měřím BT, abych věděla, jestli mám vůbec ovulaci a užívám Gynex-taky cca 2 měsíce. Nevím, jestli díky Gynexu (ale asi jo) jsem v srpnu poprvé poznala ovulaci a i appka v mobilu mi to potvrdila.Tak jsme na to s manželem hupsli (ne proto, že byla, ale ta spontáně) a sledovala jsem jenom teplotu. A dneska jsem se dívala, že už se 12tý den drží pěkně nahoře (kromě obvyklého jednodenního poklesu a normálního kolísání) :) Kromě toho, že mě bolí prsa nějaké příznaky nepozoruju a kdybysme s manželem nešli tuto sobotu na 2 svatby, tak bych s testováním počkala, ale chci vědět, zda zapít nebo ne :lol: Jinak mi hrozně pomáhá pevná (a to fakt pevná) víra…Věřím…Věřím, že se zadařilo a kdyby nedej bože ne, tak se podaří další cyklus…Že do Vánoc se podaří 100% a to udělá moc. Nestresovat se, netlačit, jen věřit a těšit se :dance: Takže asi tak.. :) Ale být na tvém místě, počkala bych ještě 2 dny, zkusila test znovu a pokud by bylo zase sněhobílo, zašla bych si na gyndu a všechno s mudrem probrala!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
1.9.16 14:36
@wwwinky píše:
@Kajule21 tak dej zitra vedet
drzim palecky

Jasně, že dám :) Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
1.9.16 19:10
@Kajule21 píše:
No právě, uz jsem měla takové nutkání udělat si ho včera, ale nakonec jsem odolala :) Dneska přes den to vydržím, odpo půjdeme s manžílkem na hřiby a pak uz bude večer a ráno a už prubnu ten testík :) Dneska ráno byla teplota zase o 0,1°C vyšší než včera :) :dance: :nevim:

no vidíš, jsem ti to říkala..to klapne na 100% :palec: do zítra to vydržíš, krásně se nato vyspi ;) a néé, že budeš testovat už v 5 ráno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
1.9.16 19:11
@Kajule21 píše:
A já dietu nemám, ale mohla bych klidně mít. Dost často si říkám, ze uz bych se zase mohla dokopat do te posilky, ale zase bych nechtěl ohrozit případnou fazolku…Tak uvidím a kdyby to nějak nedopadlo (čemuž nevěřím :) ),tak se na cvičení a úpravu jídelníčku zase vrhnu :lol: :mrgreen:

to už myslím je pozdě..ale víceméně můžeš vždycky upravit jídelníček..ale v těhu si myslím, že to nemá smysl, budeš mít různé chutě na různé věci..to si nech až po porodu ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
1.9.16 19:30

@Kasickaaa tak určitě bych zkusila pořešit ten cyklus..možná je příčina tam, dlouhé a nepravidelné cykly..ono když ta ovulace je zpožděná, tak vajíčko už je přezrálé..takže zkus se zaměřit na cykly a možná bys mohla měřit BT..ale samozřejmě je to na tobě..chápu, že rok už je dlouhá doba a člověk začíná panikařit, ale zkus z toho něco vyzkoušet..na srovnání cyklu je spousta přírodních doplňků, a nebo zajdi na gyndu ať ti na srovnání cyklu něco napíše, nebo ti pomůže..hodně doktoři předepisují clostylbegyt..ale raději se s ním domluv, co pro tebe bude lepší :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
1.9.16 20:23
@Jany-S píše:
no vidíš, jsem ti to říkala..to klapne na 100% :palec: do zítra to vydržíš, krásně se nato vyspi ;) a néé, že budeš testovat už v 5 ráno :lol:

Nee,nebudu.Budu se snažit :) Ráno padne ortel :P :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
1.9.16 20:31
@Jany-S píše:
to už myslím je pozdě..ale víceméně můžeš vždycky upravit jídelníček..ale v těhu si myslím, že to nemá smysl, budeš mít různé chutě na různé věci..to si nech až po porodu ;) :mrgreen:

Sem si teď nachvilku připadala fakt jako těhule :lol: :lol: Snad nebudu plácat páté přes deváté :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
1.9.16 20:40

@Kajule21 to přijde..uvidíš, jak s tebou budou chutě mávat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1341
1.9.16 21:00

@Kajule21 já snad ani nedospim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
1.9.16 21:41
@Jany-S píše:
@Kajule21 to přijde..uvidíš, jak s tebou budou chutě mávat :lol:

No to jsem zvědavá :lol:
@chillli A co mám říkat já :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
1.9.16 21:55

@Jany-S Hele Jany, ještě mě tak napadlo, když má přijít MS, jak dlouho předtím teplota klesá? Myslím jako kolik dní před?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
2.9.16 05:47

@Kajule21 no ani nejde o to jak dlouho, to poznáš podle radikálního poklesu, který se drží pak týden, pak je jasné, že by měla dorazit MS..tzn. že třeba 5 dní máš teplotu nad 36,7C a během jednoho dne klesne teplota na 36,4C a klesá na 36,3 až na 36,2 třeba…no pak zhruba cca do týdne přijde MS ;) to v tvém případě nehrozí :potlesk:
Tak držím palce, ať to dneska klapne :palec: já sem nakouknu asi až večer, mám uzávěrku až do večera :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí