Snažilky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3478
31.8.16 13:46

@Kajule21 tak to je v pořádku, má tam být propad, ale zase se pak zvedne..když mrkneš na modrykonik.cz na grafy BT s otěhotněním, uvidíš ty poklesy, že skutečně jsou, tak se neděs a pomalu začni kupovat testy :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
31.8.16 13:49

@Koukala no jo, jenže i když chodíš do CAR, neznamená, že s tebou budou jednat jako s pacientkou, co přišla na IUI nebo IVF..na to bacha..možná ho zkus požádat o hormonální profil, a mužovi spermio (teda pokud už jste ho neabsolvovali) :think:
I tam se dá spousta věcí zjistit, především LH :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
31.8.16 13:56

@Mia1990 no počkej…říkáš že tam je duch..duch přeci nemůže být stejně silný jako ta čárka kontrolní :nevim: duch většinou bývá slabší než čárka kontrolní..kdyby čárka testovací byla stejně silná jako kontrolní, tak to není duch, ale jasné těhu :pankac:
Tak co tam teda máš?? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
31.8.16 14:47
@wwwinky píše:
@Kajule21 zase stoupne, uvidis :)

No v to doufám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
31.8.16 14:54
@Jany-S píše:
@Kajule21 tak to je v pořádku, má tam být propad, ale zase se pak zvedne..když mrkneš na modrykonik.cz na grafy BT s otěhotněním, uvidíš ty poklesy, že skutečně jsou, tak se neděs a pomalu začni kupovat testy :palec:

Mám doma poslední test, tak si ho nechám na pátek. A teprve až by se objevily //, koupím ten clearblue, abych i věděla, kdy bylo mimčo zhruba počato :dance: Tak uvidíme ráno - zatím se nestresuju. Dneska mě kromě prsů „zaplať pánbůh“ nic nebolí :) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
31.8.16 14:56
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
31.8.16 15:12
@Jany-S píše:
@Kajule21 :lol: :dance: :palec: :palec:
:dance: :hug: mrkla jsem na ty grafy a fakt tam propady jsou :) Noo, v pátek ráno budeme chytřejší :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
31.8.16 16:29

@Jany-S uz mi zkoumali krev i nejake vytery delali uz jsem prozkoumana :oops: tak uvidim snazim se na to neupinat a pak me moje telo zacne samo napinat :zed: :lol: ale kdybych mela ovulaci jak minuly mesic pred tydnem tak ciste teoreticky by to ted mohlo byt uhnizdovani? Urcite jste zkusenejsi tohle by bylo moje prvni… No nedelam si zadne nadeje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
31.8.16 17:22
@mishule9 píše:
@mrkvikva my ted zaciname ctvrty cyklus, ale vubec to nehrotime, zadne mereni BT, zadne ovu testy nic, jen ted zacinam s gynexem i kvuli srovnani cyklu.. Stehujem se na vanoce nebo spise az na jare, tak az to prijde, tak to prijde a ma to tak z nejakeho duvodu byt :D tobe hodne stesticka v utery u mudra, treba uz bude :srdce: :dance:

Tenhle přístup se mi taky moc líbí, pro začátek je lepší tomu nechat volný průběh a nestresovat se ¨:) moc držím palečky ať to vyjde :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
31.8.16 18:28

@Kajule21 nooo, už se nemůžu dočkat, až si přečtu ty dobré zprávy :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
31.8.16 18:34

@Koukala to asi joo, ale víš tutově, že ovu byla minulý týden? :nevim:
Nevím ti holka :think: říkáš, že máš cykly jak docházka do houslí, ovu nehlídáš, nevím no..těžko radit :nevim:
Pokud myslíš, že ovu byla minulý týden, tak vydrž ještě cca 14 dní, buď se ti na testu pak ukážou //, nebo se dostaví MS a pokud ani jedno z toho, tak navštiv doktora, víc ti asi neumím poradit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
31.8.16 19:17

@Jany-S tutove to nevim jen usuzuju kdyz se to stalo minuly nesic… Tak ja jeste pockam a uvidim :) dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
31.8.16 19:20
@Jany-S píše:
@Kajule21 nooo, už se nemůžu dočkat, až si přečtu ty dobré zprávy :dance:

Doufejme, ze budou 8) Sama jsem zvědavá a hlavně jsem zvědavá na zítřejší teplotu :roll: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
31.8.16 19:22

@Kajule21 já myslím, že budou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
31.8.16 19:37
@Jany-S píše: