Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, nějak nestíhám posledních pár dní sledovat nebo spíš reagovat
sem tam ráno zapomínám měřit teplotu, protože vstanu a hned nenápadně utíkám před spícím dítětem vyvencit to malé tele
@Kajule21 samozřejmě moc moc moc držím palce, ať to je už vono. Pak jsme na řadě my ![]()
@chillli píše:
Ahoj holky, nějak nestíhám posledních pár dní sledovat nebo spíš reagovatsem tam ráno zapomínám měřit teplotu, protože vstanu a hned nenápadně utíkám před spícím dítětem vyvencit to malé tele
@Kajule21 samozřejmě moc moc moc držím palce, ať to je už vono. Pak jsme na řadě my
@Jany-S tak v tom pripade slaboulinkou druhou carku
test jsem zkousela rano. Nic tam nebylo a odpo kdyz jsem chtela test vyhodit tak druha carka. Strasne svetla ale stejne tlusta. Test od dr. Maxe lady max test comfort ![]()
@modrysnecek jen doufam, ze se nam to povede do doby, nez me tento pristup opusti
take hodne stesti ve snazeni, nejlepe na vanoce s briskem ![]()
@Mia1990 teoreticky po limitu je carka neplatna.. Prakticky znam pripady, kdy u nekoho duch po limitu znamenal zacinajici tehu.. Ja tento test mela trikrat a neudelal mi ducha po limitu nikdy.. Tak nezbyva nez testovat za dva tri dny a doufat, ze vykoukne hned ![]()
@chillli čauky
no to je dooost
máš fofry doma viď?? chápu, já to doma taky nějak pytlíkuju, ale zatím to dávám..už začínám dělat testy, ovu snad dorazí brzy, BT lítá nahoru dolů, ale test zatím negativní, tak co bych taky chtěla 9DC že??
![]()
Neboj, tenhle cyklus bude náš ![]()
@Mia1990 píše:
@Jany-S tak v tom pripade slaboulinkou druhou carkutest jsem zkousela rano. Nic tam nebylo a odpo kdyz jsem chtela test vyhodit tak druha carka. Strasne svetla ale stejne tlusta. Test od dr. Maxe lady max test comfort
ten falešný duchy nedělá
zkus to vyfotit znovu..pokud je tam pořádná „čára“, tak pak jsi těhu, ale takováhle „čára“ by se musela vybarvit hned a né po limitu
dej sem foto, ať to vidím ![]()
@Jany-S píše:
@chillli čaukyno to je dooost
máš fofry doma viď?? chápu, já to doma taky nějak pytlíkuju, ale zatím to dávám..už začínám dělat testy, ovu snad dorazí brzy, BT lítá nahoru dolů, ale test zatím negativní, tak co bych taky chtěla 9DC že??
![]()
![]()
![]()
Neboj, tenhle cyklus bude náš
Tenhle věřím ze bude nás všech
![]()
@Jany-S píše:
@Kajule21 nééé…vopravdovýhojá si ho na tebe dám..ty teda asi už ne..ale s @chillli bysme mohli
Pak mi pošlete adresu a já Vám s @chillli něco pošlu na oslavu ![]()
@Kajule21 @Jany-S hele, že jste to vy, tak na vás (s vámi) si panáky dám, když to vyjde. Ikdyž při dietě jinak nepiju alkohol. Nebo si dám panáka Inofolicu ![]()
Já jsem 10DC a ovu bych měla mít dle FF kolem 13.9. tož uvidíme, jsme pevně rozhodnuta mít obden sex ![]()
Jinak jo, fakt padám na hubu. Dítě mi obvykle vstává v 8:30,co máme psa, tak se vzbudí v 6, když slyší, že se plizim z pokoje… Do toho zuby, období vzdoru… Nepamatuji si, kdy se naposledy usmál, fakt jen furt ječí a já mám nervy v kýblu už. Zítra navíc odjíždí tchánovci na dovolenou, takže mi na 14 dní přibude starost o slepice a zahradu. Radost mám
![]()
Z této jednoduché rovnice vychází to, že sex obden fakt asi nezvládneme ![]()
@chillli píše:
@Kajule21 @Jany-S hele, že jste to vy, tak na vás (s vámi) si panáky dám, když to vyjde. Ikdyž při dietě jinak nepiju alkohol. Nebo si dám panáka Inofolicu![]()
Já jsem 10DC a ovu bych měla mít dle FF kolem 13.9. tož uvidíme, jsme pevně rozhodnuta mít obden sex
Jinak jo, fakt padám na hubu. Dítě mi obvykle vstává v 8:30,co máme psa, tak se vzbudí v 6, když slyší, že se plizim z pokoje… Do toho zuby, období vzdoru… Nepamatuji si, kdy se naposledy usmál, fakt jen furt ječí a já mám nervy v kýblu už. Zítra navíc odjíždí tchánovci na dovolenou, takže mi na 14 dní přibude starost o slepice a zahradu. Radost mám![]()
Z této jednoduché rovnice vychází to, že sex obden fakt asi nezvládneme
Tak to je na mašli
Budeme ti virtuálně pomáhat a držet ti palce
Ale sexu bych se nevzdala, jde přece o mimi
A s tím malým ďáblíkem se taky asi nenudíš. Už se na ro těším ![]()