Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@chillli já mám taky dietu, taky bych neměla, ale zase jeden panák nám neuškodí, je to na rozproudění krve v těle a taky na zdraví @Kajule21 tak to není hřích ![]()
No mě podle FF vychází ovu na 10.9., tak uvidíme..to bysme měli být už na dovče, tak jsem zvědavá, jak to dáme ![]()
Chudinko..takhle tě tam nechali a odjeli si joo??
Já měla tohle před 14 dny, taky si tchánovci odjeli a my jim hlídali barák se zvířectvem, do toho ještě naše zvířectvo..no paráda ![]()
@Kajule21 píše:
Pak mi pošlete adresu a já Vám s @chillli něco pošlu na oslavu
ale prd..nic neposílej..hlavní bude, že bude všechno v pořádku, po kontrole
atd atd
držím palce do zítřejšího testování..už se to krátí viď? ![]()
@Jany-S píše:
ale prd..nic neposílej..hlavní bude, že bude všechno v pořádku, po kontroleatd atd
držím palce do zítřejšího testování..už se to krátí viď?
No právě, uz jsem měla takové nutkání udělat si ho včera, ale nakonec jsem odolala
Dneska přes den to vydržím, odpo půjdeme s manžílkem na hřiby a pak uz bude večer a ráno a už prubnu ten testík
Dneska ráno byla teplota zase o 0,1°C vyšší než včera
![]()
@Jany-S píše:
@chillli já mám taky dietu, taky bych neměla, ale zase jeden panák nám neuškodí, je to na rozproudění krve v těle a taky na zdraví @Kajule21 tak to není hřích
No mě podle FF vychází ovu na 10.9., tak uvidíme..to bysme měli být už na dovče, tak jsem zvědavá, jak to dáme
Chudinko..takhle tě tam nechali a odjeli si joo??
Já měla tohle před 14 dny, taky si tchánovci odjeli a my jim hlídali barák se zvířectvem, do toho ještě naše zvířectvo..no paráda
A já dietu nemám, ale mohla bych klidně mít. Dost často si říkám, ze uz bych se zase mohla dokopat do te posilky, ale zase bych nechtěl ohrozit případnou fazolku…Tak uvidím a kdyby to nějak nedopadlo (čemuž nevěřím
),tak se na cvičení a úpravu jídelníčku zase vrhnu
![]()
Teda holky, mně je dneska nějak divně
kdybych byla víc, jak 6 dpo, tak bych si skoro myslela, zda se to nááhodou nepovedlo
je mi divně od žaludku, od 2h ráno jsem nespala, pocit na zvracení a pořád se cítím, jak kdybych měla horečku…ale spíš to bude tím, že jsem špatně spala (spíš nespala)
jinak všem přeji krásný den a držím všem palečky ![]()
@wwwinky Ahoj, já se s přítelem teď snažila první měsíc - zrovna byla docela bolestivá ovulace a potom v období od ovulace do MS jsem to měla podobně - bylo mě pár dní nevolno až na zvracení, bolest v podbřišku atd - až jsem si říkala, že se možná zadařilo. No a včera jsem dostala MS
Možná jsem si to vsugerovala celé, možná to byl jen obyčejný PMS syndrom. Tím nechci říct, že by se u tebe nezadařilo - přeju ti to, ale někdy je to jen období před MS, nic víc ![]()
Máme to ale stresy co?
Vy momentálně s ovulkou nebo nevolností a já měla stres ráno, než jsem měřila teplotu - klesla, neklesla? A neklesla, ba naopak ještě oproti včerejšku krásně stoupla o 0,1°C
Teď už se 12den drží nahoře (kromě jednodenního propadu 7DPO)
![]()
@Kajule21 tak to vypada hodně nadejne
a tehu test jsi jeste nedelala?
tak tfuj tfuj
drzim palecky
Ahoj holky
Muzu se k vam pridat? HA jsem prestala brat v listopadu a od te doby se snazime, ale zatim nic ![]()
@wwwinky píše:
@Kajule21 tak to vypada hodně nadejne
a tehu test jsi jeste nedelala?
tak tfuj tfuj
drzim palecky
Ale kdeže - nedělala
Chystám se na to zítra, protože v sobotu jdeme na 2 svatby, tak ať vím, jestli pít a kouřit nebo mi už začne na dlouhých 9 měsíců krásný půst
Počád věřím, že tam zítra ty // budou ![]()
@Kasickaaa píše:
Ahoj holkyMuzu se k vam pridat? HA jsem prestala brat v listopadu a od te doby se snazime, ale zatim nic
Ahojky, samozřejmě - vítej mezi námi
Tak to už se snažíte celkem dlouho (zachvilku to bude rok
).Hlídáš nějak ovulku, cykly atd.?Neřešili jste tenhle problém už nějak s doktorem? Bereš něco na podporu početí?
@Kajule21 no prave, uz to bude rok a zacinam z toho byt v depresi. Ovulku jsem moc nehlidala, mam celkem nepravidelne cykly. Tento mesic jsem si delala poprve ovulacni test a byl pozitivni tak jsme na to s manzelem hupsli
Ted jsem 26 DC a uz par dni jsem strasne unavena a je mi spatne od zaludku. Dneska jsem nevydrzela a udelala TT a nic
Piji akorat Nosifol. Jak jsi na tom ty?