Snažilky 2016

• Fotoalbum (772)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3478
1.9.16 06:06

@chillli já mám taky dietu, taky bych neměla, ale zase jeden panák nám neuškodí, je to na rozproudění krve v těle a taky na zdraví @Kajule21 tak to není hřích ;)
No mě podle FF vychází ovu na 10.9., tak uvidíme..to bysme měli být už na dovče, tak jsem zvědavá, jak to dáme :palec:
Chudinko..takhle tě tam nechali a odjeli si joo??
Já měla tohle před 14 dny, taky si tchánovci odjeli a my jim hlídali barák se zvířectvem, do toho ještě naše zvířectvo..no paráda :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
1.9.16 06:08
@Kajule21 píše:
Pak mi pošlete adresu a já Vám s @chillli něco pošlu na oslavu :)

ale prd..nic neposílej..hlavní bude, že bude všechno v pořádku, po kontrole :srdce: atd atd :palec: držím palce do zítřejšího testování..už se to krátí viď? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
1.9.16 07:08
@Jany-S píše:
ale prd..nic neposílej..hlavní bude, že bude všechno v pořádku, po kontrole :srdce: atd atd :palec: držím palce do zítřejšího testování..už se to krátí viď? :dance:

No právě, uz jsem měla takové nutkání udělat si ho včera, ale nakonec jsem odolala :) Dneska přes den to vydržím, odpo půjdeme s manžílkem na hřiby a pak uz bude večer a ráno a už prubnu ten testík :) Dneska ráno byla teplota zase o 0,1°C vyšší než včera :) :dance: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
1.9.16 07:10
@Jany-S píše:
@chillli já mám taky dietu, taky bych neměla, ale zase jeden panák nám neuškodí, je to na rozproudění krve v těle a taky na zdraví @Kajule21 tak to není hřích ;)
No mě podle FF vychází ovu na 10.9., tak uvidíme..to bysme měli být už na dovče, tak jsem zvědavá, jak to dáme :palec:
Chudinko..takhle tě tam nechali a odjeli si joo??
Já měla tohle před 14 dny, taky si tchánovci odjeli a my jim hlídali barák se zvířectvem, do toho ještě naše zvířectvo..no paráda :think:

A já dietu nemám, ale mohla bych klidně mít. Dost často si říkám, ze uz bych se zase mohla dokopat do te posilky, ale zase bych nechtěl ohrozit případnou fazolku…Tak uvidím a kdyby to nějak nedopadlo (čemuž nevěřím :) ),tak se na cvičení a úpravu jídelníčku zase vrhnu :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
1.9.16 07:17

@mrkvikva cauky tak jaaak, byla jsi uz u Dr.? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
1.9.16 08:50

Teda holky, mně je dneska nějak divně
kdybych byla víc, jak 6 dpo, tak bych si skoro myslela, zda se to nááhodou nepovedlo
je mi divně od žaludku, od 2h ráno jsem nespala, pocit na zvracení a pořád se cítím, jak kdybych měla horečku…ale spíš to bude tím, že jsem špatně spala (spíš nespala)
jinak všem přeji krásný den a držím všem palečky :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
1.9.16 09:02

@wwwinky Ahoj, já se s přítelem teď snažila první měsíc - zrovna byla docela bolestivá ovulace a potom v období od ovulace do MS jsem to měla podobně - bylo mě pár dní nevolno až na zvracení, bolest v podbřišku atd - až jsem si říkala, že se možná zadařilo. No a včera jsem dostala MS :,( Možná jsem si to vsugerovala celé, možná to byl jen obyčejný PMS syndrom. Tím nechci říct, že by se u tebe nezadařilo - přeju ti to, ale někdy je to jen období před MS, nic víc :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
1.9.16 09:07

@Lenous17 to máš pravdu
já to spíš přisuzuju tomu nevyspání :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
1.9.16 10:57

Máme to ale stresy co? :roll: Vy momentálně s ovulkou nebo nevolností a já měla stres ráno, než jsem měřila teplotu - klesla, neklesla? A neklesla, ba naopak ještě oproti včerejšku krásně stoupla o 0,1°C :dance: Teď už se 12den drží nahoře (kromě jednodenního propadu 7DPO) :think: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
1.9.16 11:09

@Kajule21 tak to vypada hodně nadejne
a tehu test jsi jeste nedelala?
tak tfuj tfuj
drzim palecky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
1.9.16 11:15

Ahoj holky :) Muzu se k vam pridat? HA jsem prestala brat v listopadu a od te doby se snazime, ale zatim nic :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
1.9.16 11:45
@wwwinky píše:
@Kajule21 tak to vypada hodně nadejne
a tehu test jsi jeste nedelala?
tak tfuj tfuj
drzim palecky

Ale kdeže - nedělala :) Chystám se na to zítra, protože v sobotu jdeme na 2 svatby, tak ať vím, jestli pít a kouřit nebo mi už začne na dlouhých 9 měsíců krásný půst :P Počád věřím, že tam zítra ty // budou :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
1.9.16 11:47
@Kasickaaa píše:
Ahoj holky :) Muzu se k vam pridat? HA jsem prestala brat v listopadu a od te doby se snazime, ale zatim nic :(

Ahojky, samozřejmě - vítej mezi námi :mavam: Tak to už se snažíte celkem dlouho (zachvilku to bude rok :think: ).Hlídáš nějak ovulku, cykly atd.?Neřešili jste tenhle problém už nějak s doktorem? Bereš něco na podporu početí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
1.9.16 12:39

@Kajule21 tak dej zitra vedet
drzim palecky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
1.9.16 13:17

@Kajule21 no prave, uz to bude rok a zacinam z toho byt v depresi. Ovulku jsem moc nehlidala, mam celkem nepravidelne cykly. Tento mesic jsem si delala poprve ovulacni test a byl pozitivni tak jsme na to s manzelem hupsli :) Ted jsem 26 DC a uz par dni jsem strasne unavena a je mi spatne od zaludku. Dneska jsem nevydrzela a udelala TT a nic :( Piji akorat Nosifol. Jak jsi na tom ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí