Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak holky dnes jsem byla na první kontrole
jsem v 8tt mimco meri 10mm a je vše tak jak má byt za 4tydny mi budou brat krev a bude další kontrola
jinak mi je porad zle od žaludku a ani nemam na nic chuť tak snad to brzy přejde ![]()
@Janiicka33 píše:
Tak holky dnes jsem byla na první kontrolejsem v 8tt mimco meri 10mm a je vše tak jak má byt za 4tydny mi budou brat krev a bude další kontrola
jinak mi je porad zle od žaludku a ani nemam na nic chuť tak snad to brzy přejde
Tak to je super zpráva
Gratuluju
Fotečku nemáš?
@Koukala píše:
Ahojte…Ms mela dojit minule pondeli podle kalendare ale vetsinou mivam zpozdeni tak jsem ji jeste cekala v sobotu no a od soboty mam jen takove na papire mistama hlen s kapkou krve a to jen treba 3× za den a ted uz spinim o neco vice ale bricho me neboli jak kdybych to mela dostat. Tt jsem si delala vcera a predevcirem a negativni a krev ze vcerejska taky negativni tak to asi mimi nebude ze?![]()
![]()
ahojky
bohužel to na těhu nevypadá ![]()
@Janiicka33 tak gratuluju..to jsou dobré zprávy..a zkus se najíst..ono občas bývá zle z toho, že nejíš.. ![]()
@Koukala píše:
Tak asi nikdo nic… No co uz
Taky bych tomu moc nedávala, i když bych ti přála opak ![]()
@Koukala každopádně zkus ještě vydržet, je možné, že máš jen o týden zpoždění, proto se nic na testu neukazuje, hcg ještě není dost vysoké, aby ji zachytil na testu..ale osobně si myslím, že nic kočko
hlídáš si nějak plodné dny?
@Jany-S ach jo ja si to myslela
no ja mivam dlouhe cykly tak ovulaci nijak nehlidam jen podle kalkulacky a podle hlenu… A prave jsem si rekla ze tento mesic to nebudu uz vubec resit (stavime dum tak jsem se zazrala do toho) a moje telo mi udela toto
uz jsem si chvili delala i nadeji
a ted nevim jestli raci nezajit na gyndu jestli to neni neco jineho
ale nevim jestli jsem si vsugerovala ale v podbrisku me to tlaci semtam i pichne a dneska jasem zacala trochu citit prsa a i hlava se mi zatocila tak asi uz jsem z toho zblbla
@Jany-S jinak mivam cykly i 36 dni coz by byl i tento kdyby dorazila ms tak jak ma a ne jen takove nic
@Koukala tyhle příznaky jsou většinou podobné s příznaky přícházející MS, takže těžko říct, jestli zrovna tohle je známka začínajícího těhu
každé tělo je jiné a příznaky někdo má a někdo ne
Ale pokud chceš mít jistotu, tak raději zajdi k doktorovi, i kdyby to bylo těhu, tak doktor nic neuvidí, ani test nezachytil hcg, tak doktor neuvidí nic..bohužel
může ti dát vyvolávačku, kdyby to těhu nakonec jen bylo, MS nedorazí, a když dorazí, tak už budeš vědět, na čem jsi..a něbo zkus vydržet ještě týden a když MS nedorazí, udělej test..pokud bude i přes to bílo, tak není co řešit ![]()
@Koukala možná by nebylo na škodu si trochu ten cyklus upravit, co myslíš? pokud je máš dlouhé více jak 30DC, zkus si koupit Gynex nebo pij kontryhelový čaj, ty ti cyklus spraví a jsou to bylinky, tak si nijak neuškodíš a líp poznáš přicházející ovulku, holky s tím mají dobré zkušenosti ![]()
@Jany-S píše:
@Koukala možná by nebylo na škodu si trochu ten cyklus upravit, co myslíš? pokud je máš dlouhé více jak 30DC, zkus si koupit Gynex nebo pij kontryhelový čaj, ty ti cyklus spraví a jsou to bylinky, tak si nijak neuškodíš a líp poznáš přicházející ovulku, holky s tím mají dobré zkušenosti
Kurňa, ze bych tento měsíc poprvé poznala OVU i díky tomu Gynexu?
![]()
@Kajule21 proč ne?? má pozitivní účinky nejen na cyklus, ale i na ovu ![]()