Snažilky 2016

• Fotoalbum (772)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
164
30.8.16 18:55

@Kajule21 tak to vypadá nadejne
drzim palecky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
30.8.16 19:12
@wwwinky píše:
@Kajule21 tak to vypadá nadejne
drzim palecky

Děkuji. Nepřestávám věřit, tak snad :nevim: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
30.8.16 19:57

Tak holky dnes jsem byla na první kontrole :) jsem v 8tt mimco meri 10mm a je vše tak jak má byt za 4tydny mi budou brat krev a bude další kontrola :) jinak mi je porad zle od žaludku a ani nemam na nic chuť tak snad to brzy přejde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
30.8.16 20:03
@Janiicka33 píše:
Tak holky dnes jsem byla na první kontrole :) jsem v 8tt mimco meri 10mm a je vše tak jak má byt za 4tydny mi budou brat krev a bude další kontrola :) jinak mi je porad zle od žaludku a ani nemam na nic chuť tak snad to brzy přejde ;)

Tak to je super zpráva :) Gratuluju :hug: Fotečku nemáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
30.8.16 20:16

Tak asi nikdo nic… No co uz :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
30.8.16 20:28
@Koukala píše:
Ahojte…Ms mela dojit minule pondeli podle kalendare ale vetsinou mivam zpozdeni tak jsem ji jeste cekala v sobotu no a od soboty mam jen takove na papire mistama hlen s kapkou krve a to jen treba 3× za den a ted uz spinim o neco vice ale bricho me neboli jak kdybych to mela dostat. Tt jsem si delala vcera a predevcirem a negativni a krev ze vcerejska taky negativni tak to asi mimi nebude ze? :( :( :,(

ahojky :mavam: bohužel to na těhu nevypadá :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
30.8.16 20:31

@Janiicka33 tak gratuluju..to jsou dobré zprávy..a zkus se najíst..ono občas bývá zle z toho, že nejíš.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
30.8.16 20:31
@Koukala píše:
Tak asi nikdo nic… No co uz :,(

Taky bych tomu moc nedávala, i když bych ti přála opak :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
30.8.16 20:33

@Koukala každopádně zkus ještě vydržet, je možné, že máš jen o týden zpoždění, proto se nic na testu neukazuje, hcg ještě není dost vysoké, aby ji zachytil na testu..ale osobně si myslím, že nic kočko :roll: hlídáš si nějak plodné dny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
30.8.16 21:01

@Jany-S ach jo ja si to myslela :,( no ja mivam dlouhe cykly tak ovulaci nijak nehlidam jen podle kalkulacky a podle hlenu… A prave jsem si rekla ze tento mesic to nebudu uz vubec resit (stavime dum tak jsem se zazrala do toho) a moje telo mi udela toto :,( uz jsem si chvili delala i nadeji :( a ted nevim jestli raci nezajit na gyndu jestli to neni neco jineho :( ale nevim jestli jsem si vsugerovala ale v podbrisku me to tlaci semtam i pichne a dneska jasem zacala trochu citit prsa a i hlava se mi zatocila tak asi uz jsem z toho zblbla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
30.8.16 21:04

@Jany-S jinak mivam cykly i 36 dni coz by byl i tento kdyby dorazila ms tak jak ma a ne jen takove nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
30.8.16 21:06

@Koukala tyhle příznaky jsou většinou podobné s příznaky přícházející MS, takže těžko říct, jestli zrovna tohle je známka začínajícího těhu :nevim: každé tělo je jiné a příznaky někdo má a někdo ne :nevim: Ale pokud chceš mít jistotu, tak raději zajdi k doktorovi, i kdyby to bylo těhu, tak doktor nic neuvidí, ani test nezachytil hcg, tak doktor neuvidí nic..bohužel :think: může ti dát vyvolávačku, kdyby to těhu nakonec jen bylo, MS nedorazí, a když dorazí, tak už budeš vědět, na čem jsi..a něbo zkus vydržet ještě týden a když MS nedorazí, udělej test..pokud bude i přes to bílo, tak není co řešit :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
30.8.16 21:07

@Koukala možná by nebylo na škodu si trochu ten cyklus upravit, co myslíš? pokud je máš dlouhé více jak 30DC, zkus si koupit Gynex nebo pij kontryhelový čaj, ty ti cyklus spraví a jsou to bylinky, tak si nijak neuškodíš a líp poznáš přicházející ovulku, holky s tím mají dobré zkušenosti :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
30.8.16 21:11
@Jany-S píše:
@Koukala možná by nebylo na škodu si trochu ten cyklus upravit, co myslíš? pokud je máš dlouhé více jak 30DC, zkus si koupit Gynex nebo pij kontryhelový čaj, ty ti cyklus spraví a jsou to bylinky, tak si nijak neuškodíš a líp poznáš přicházející ovulku, holky s tím mají dobré zkušenosti :palec:

Kurňa, ze bych tento měsíc poprvé poznala OVU i díky tomu Gynexu? 8o :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
30.8.16 21:13

@Kajule21 proč ne?? má pozitivní účinky nejen na cyklus, ale i na ovu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...