Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@chillli aha, ty už jsi sem fotku dala
no je nádhernej..takovej lump, úplně mu to kouká z očí…já si dneska domů málem odnesla kotě..nalepilo se na nás, když jsem šla vykoupat naší Bellu..vydrželo s náma celý den..a pak někam zmizelo, tak nevím
ale bylo zrzavé a mazlivé ![]()
@Kajule21 píše:
@Jany-S měla jsi pravdu s tím grafemTeplota na jeden den opravdu klesla a zase stoupla
Jenom se nedrží každý den na jedné teplotě, ale kolísá +/- o 0,1°C. To by snad nemělo vadit?
![]()
to nevadí..bude haprovat pořád, ale musí se držet pořád nahoře..což v tvém případě dle tvého grafu je úplně ukázkové ![]()
@Jany-S píše:
to nevadí..bude haprovat pořád, ale musí se držet pořád nahoře..což v tvém případě dle tvého grafu je úplně ukázkové
Jejda, to jsi mi udělala radost
Jen ať se pěkně drží, věřím tomu. Pokud uz tam mimísek uvnitř je, tak dostává dobrý záhul-dneska jsme si s manželem dali 43km na kole Jezdíme snad ob den ![]()
@Kajule21 říká se, že pokud je to prosperující těhu, tak vydrží všechno..a doktor by ti taky řekl, že můžeš dělat všechno, cos dělala doposud..samozřejmostí je u žen, co cvičí, omezit posilování a namáhání břišních partií, což je logické
takže pokud dáváte 50km běžně, tak by to neměl být problém..ale jak se říká, zase všeho s mírou
![]()
@Jany-S píše:
@Kajule21 říká se, že pokud je to prosperující těhu, tak vydrží všechno..a doktor by ti taky řekl, že můžeš dělat všechno, cos dělala doposud..samozřejmostí je u žen, co cvičí, omezit posilování a namáhání břišních partií, což je logickétakže pokud dáváte 50km běžně, tak by to neměl být problém..ale jak se říká, zase všeho s mírou
![]()
Dneska jsme to dali poprvé
Právě proto teď nejdu do posilky, abych náhodou něco nepokazila.Ale pokud v pátek najdu //,domluvím si trenéra, aby mi ukázal, co nedělat a co můžu. Mám čerstvě zaplacenou permici, tak bych to aspoň vychodila a i v těhu bych chtěla něco dělat, ať jen „nežeru“a nekynu ![]()
@Kajule21 tak jdi do těhotenské jógy..taky budu chodit, až budu jednou těhu ![]()
@Kajule21 když začneš hned od začátku, tak máš výhodu i pro porod ![]()
@Jany-S píše:
@Kajule21 když začneš hned od začátku, tak máš výhodu i pro porod
Tak to budu muset zkusit, díky za tip
Chci chodit i do těch kurzů, ať vím, co a jak
Trošku mě pořád pobolívají prsa, ale jinak nic nepozoruju ![]()
@Kajule21 Zkusím zítra ráno, ale může prostě být brzo na test, MS pořád nic ![]()
@Terka24 píše:
@Kajule21 Zkusím zítra ráno, ale může prostě být brzo na test, MS pořád nic
Vypadá to dobře
Ráno testni a dej vědět jak jsi dopadla? ![]()
@Kajule21 jooo, ty kurzy taky mají něco do sebe..určitě choď, dá ti to do začátku hodně..vím, že holky chodily a že si to moc pochvalovaly ![]()
@Jany-S píše:
@Kajule21 jooo, ty kurzy taky mají něco do sebe..určitě choď, dá ti to do začátku hodně..vím, že holky chodily a že si to moc pochvalovaly
Aspoň se něco naučím
.I když já budu právě ta pracující maminka, která si před porodem ani klidné, tříleté, mateřské doma s prckem neužije. Ale nevadí, na kurzy budu chodit a manžel za mě může zaskočit v práci
Dneska jsem ráno hleděla jako blázen, ještě stoupla na 37,1°C
Tak mám radost v pátek nebo sobotu by NEměla přijít MS, ale test to jistí
![]()
Tak nevím, musela jsem přiostřit barvy aby to foto vzala, už něco vidíte? ta druhá je až moc
ale na první je dle mého pěkně vidět obrys čárky