Snažilky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3478
28.8.16 18:10

@chillli aha, ty už jsi sem fotku dala :lol: :lol: no je nádhernej..takovej lump, úplně mu to kouká z očí…já si dneska domů málem odnesla kotě..nalepilo se na nás, když jsem šla vykoupat naší Bellu..vydrželo s náma celý den..a pak někam zmizelo, tak nevím :nevim: ale bylo zrzavé a mazlivé :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
28.8.16 18:12
@Kajule21 píše:
@Jany-S měla jsi pravdu s tím grafem :) Teplota na jeden den opravdu klesla a zase stoupla :) Jenom se nedrží každý den na jedné teplotě, ale kolísá +/- o 0,1°C. To by snad nemělo vadit? :nevim: 8)

to nevadí..bude haprovat pořád, ale musí se držet pořád nahoře..což v tvém případě dle tvého grafu je úplně ukázkové :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
28.8.16 20:32
@Jany-S píše:
to nevadí..bude haprovat pořád, ale musí se držet pořád nahoře..což v tvém případě dle tvého grafu je úplně ukázkové :palec:

Jejda, to jsi mi udělala radost :) Jen ať se pěkně drží, věřím tomu. Pokud uz tam mimísek uvnitř je, tak dostává dobrý záhul-dneska jsme si s manželem dali 43km na kole Jezdíme snad ob den :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
28.8.16 20:50

@Kajule21 říká se, že pokud je to prosperující těhu, tak vydrží všechno..a doktor by ti taky řekl, že můžeš dělat všechno, cos dělala doposud..samozřejmostí je u žen, co cvičí, omezit posilování a namáhání břišních partií, což je logické :palec: takže pokud dáváte 50km běžně, tak by to neměl být problém..ale jak se říká, zase všeho s mírou :palec: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
28.8.16 20:55
@Jany-S píše:
@Kajule21 říká se, že pokud je to prosperující těhu, tak vydrží všechno..a doktor by ti taky řekl, že můžeš dělat všechno, cos dělala doposud..samozřejmostí je u žen, co cvičí, omezit posilování a namáhání břišních partií, což je logické :palec: takže pokud dáváte 50km běžně, tak by to neměl být problém..ale jak se říká, zase všeho s mírou :palec: ;)

Dneska jsme to dali poprvé :) Právě proto teď nejdu do posilky, abych náhodou něco nepokazila.Ale pokud v pátek najdu //,domluvím si trenéra, aby mi ukázal, co nedělat a co můžu. Mám čerstvě zaplacenou permici, tak bych to aspoň vychodila a i v těhu bych chtěla něco dělat, ať jen „nežeru“a nekynu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
28.8.16 20:57

@Kajule21 tak jdi do těhotenské jógy..taky budu chodit, až budu jednou těhu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
28.8.16 20:57

@Kajule21 když začneš hned od začátku, tak máš výhodu i pro porod :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
28.8.16 21:43
@Jany-S píše:
@Kajule21 když začneš hned od začátku, tak máš výhodu i pro porod :palec:

Tak to budu muset zkusit, díky za tip :) Chci chodit i do těch kurzů, ať vím, co a jak :) Trošku mě pořád pobolívají prsa, ale jinak nic nepozoruju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
28.8.16 22:46

@Kajule21 Zkusím zítra ráno, ale může prostě být brzo na test, MS pořád nic ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
28.8.16 23:43
@Terka24 píše:
@Kajule21 Zkusím zítra ráno, ale může prostě být brzo na test, MS pořád nic ;)

Vypadá to dobře :) Ráno testni a dej vědět jak jsi dopadla? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
29.8.16 05:56

@Kajule21 jooo, ty kurzy taky mají něco do sebe..určitě choď, dá ti to do začátku hodně..vím, že holky chodily a že si to moc pochvalovaly :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
29.8.16 05:57

@Terka24 tak to zkus..testni a dej vědět ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
29.8.16 07:38
@Jany-S píše:
@Kajule21 jooo, ty kurzy taky mají něco do sebe..určitě choď, dá ti to do začátku hodně..vím, že holky chodily a že si to moc pochvalovaly :palec:

Aspoň se něco naučím :dance:.I když já budu právě ta pracující maminka, která si před porodem ani klidné, tříleté, mateřské doma s prckem neužije. Ale nevadí, na kurzy budu chodit a manžel za mě může zaskočit v práci :potlesk: Dneska jsem ráno hleděla jako blázen, ještě stoupla na 37,1°C 8o Tak mám radost v pátek nebo sobotu by NEměla přijít MS, ale test to jistí :oops: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
29.8.16 10:29

Tak nevím, musela jsem přiostřit barvy aby to foto vzala, už něco vidíte? ta druhá je až moc :D ale na první je dle mého pěkně vidět obrys čárky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
29.8.16 10:32

Mám blbej foťák a dneska je zataženo a hnusně a nefotitelno :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie