Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonym 11434 píše:
Tak jsem zkusila Clearblue digi
gratuluji skoda ze nejde ten clear blue klonovat taky bych chtela vysel mi dnes pozitiv slabe ale s papirku dva testy tak jsem rada a musim na tento az do pondeli pockat no me by zajimalo jestli ti vysel a jak vysel obycejny test me slabe a to jsem malo 11 DPO
@Anonym 11434 píše:
Tak jsem zkusila Clearblue digi
gratuluji skoda ze nejde ten clear blue klonovat taky bych chtela vysel mi dnes pozitiv slabe ale s papirku dva testy tak jsem rada a musim na tento az do pondeli pockat no me by zajimalo jestli ti vysel a jak vysel obycejny test me slabe a to jsem malo 11 DPO ![]()
@nikinka 123 tak to drzim palce at pekne sili
delala jsem si mamatest vcera. Jukni vys. Akorat mi vrta hlavou ze bych mela byt teoreticky 16 dpo, tudiz jestli na tom digi nema byt 2-3? ![]()
@Anonym 11434 no vidíš, clearblue nezklame
nene, 16dpo tam bude ještě 1-2 až tak příští týden to skočí na 2-3
@Anonym 11434 píše:
@nikinka 123 tak to drzim palce at pekne silidelala jsem si mamatest vcera. Jukni vys. Akorat mi vrta hlavou ze bych mela byt teoreticky 16 dpo, tudiz jestli na tom digi nema byt 2-3?
no myslim si taky ano protoze ja jsem 10dpo a mam mene nez ty slabeji pozitvni test to jsem 10-11dpo
@nikinka 123 píše:
Holky tak druhy z odpoledni moci uplne to same nic ze by carka byla silnejsi uplne ta sama jako test dnesni pred ni
To se nedivím…2× za ten samý den tam asi nebude rozdíl
![]()
@mrkvikva tak dobros, trosku jsi me uklidnila, dekujuu
snad bude vsechno v poho…
@Kajule21 dekujiii
snad bude vse v poradku, k mudr se radsi jeste nechystam po tom co jsem skysela jak casto strasi mimodeloz. Kdyz se jde moc brzy…
@Anonym 11434 věř tomu, bude to tak, pěkně to vychází a pak ti zesílí i klasickej test ![]()
@Mia1990 píše:
Ahojky, tak já dnes 47 DC a stále žádný náznak menstruace. Myslíte, že mám zkusit znovu těhu test i když mi vyšel ve středu negativně?
tak za zkoušku nic nedáš, otestuj a uvidíš..když nic, tak skoč k doktorovi, buď ti dá vyvolávačku, nebo pozná, kdy MS dorazí ![]()
@Kajule21 píše:
@Jany-S tak dneska teplota seskočila na 36,7°C - faktem je, že každý den testuju cca v 7 ráno +/- pár minutek a dneska jsem testovala 6:20hod (hned, jak jsem se probudila), tak nevím, jestli je to OK a jestli může mít i brzké probuzení na tole vlivNecháme se překvapit
to je v pohodě, v době luteální fáze proběhne pokles, ale pak zase vystoupá nahoru, takže plašit nemusíš, je to v normě..jinak rozdíl to být může, když testuješ +- 30minut před nebo po…ale tak markantní rozdíl by to být neměl, takže v poho ![]()
@nikinka 123 píše:
Tak ja dnes potvrzuji test pozitivní slabe![]()
![]()
jsem dnes 25Dc 11dpo
tak to gratuluju, ukaž test ![]()
@Anonym 11434 no krása, tak to ti gratuluju ![]()
Clearblue udává týdny od početí, tzn. že pokud ukazuje 1-2, znamená to, že k oplodnění došlo před 1-2 týdny ![]()