Snažilky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5468
25.8.16 12:39
@Terka24 píše:
@Kajule21 určitě, nejpozději čtvrtek u doktora ten to rozlouskne

Tak kde máme tu „těhuli“,co šla dneska k dr.? :) Jak jsi dopadla? Doufám, že je vše OK a měla jsi výsledky pěkně pozitivní? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
906
25.8.16 13:00

@mishule9 to doufám, děkuju a tobě přeju aby vám to brzo vyšlo :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
25.8.16 13:27

@Anonym 11434 tak tohle už je jasná čárka..z toho už se duch nevyklube :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
25.8.16 13:30
@Kajule21 píše:
Tak ani lehký výtok, ani špinění nemám a dneska mám pocit, že „pobolívání“ ustalo, tedy zatím :nevim: A teplota se dneska zvedla na 36,9°C - je to v pořádku, když stoupá? Víš jak, tím, že to nějak nehrotím, nezkoumám a nezjišťuju každé „píchnutí“, tak se raději ptám zkušenějších :), protože popravě nevím :nevim:

jojo, je to v pohodě, teplota je pěkně nahoře :palec: měl by v průběhu těch cca 14 dní přijít schod, a pak zase vzestup, takže teplota by se měla stejně držet nahoře..jak dlouhou máš luteální fázi? (tzn. doba od ovu do MS)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
25.8.16 16:59
@Jany-S píše:
jojo, je to v pohodě, teplota je pěkně nahoře :palec: měl by v průběhu těch cca 14 dní přijít schod, a pak zase vzestup, takže teplota by se měla stejně držet nahoře..jak dlouhou máš luteální fázi? (tzn. doba od ovu do MS)

No, to právě nevím, protože poslední 2 měsíce jsem to měla zpožděné (jednou o den, podruhé o tři) kvůli nedostatku železa a červených krvinek, ale jinak jsem mívala cyklus tak 32-33 dny (každý měsíc na střídačku)…Tak snad se bude držet nahoře. Ale do 14dní by stejně měla přijít MS (věřím, že nepřijde),takže už by to člověk poznal i z testu nejen podle teploty :) Tak věřím, že se zadařilo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
25.8.16 18:10

@Anonym 11434 tak toto uz falesnak nebude, to uz je poradna ryska, gratuluji :potlesk: Clear blue je dobry, ale za me urco obyc dr. Max, ten mam vzdy bily jak padly snih :) a ma ivic barviva, tak treba na nem budes mit uplnou dalnici :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
25.8.16 20:29

@Kajule21 jsi o tom skálopevně přesvědčená, tak ti držím palce, ať ti to klapne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
25.8.16 20:36

Tak holky pristi týden me čeká první kontrola u me gynekoložky ;) moc se těším už se nemohu dočkat:) pravděpodobně bych mela byt v 6tydnu těhotenství :) jinak mi zaclo to ze ráno nevolnosti, zvracení a neustupuje ani tlak v prsou :lol: Jinak me přítel minuly patek požádal o ruku tak ze za rok se budu vdavat. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
25.8.16 20:40

@Janiicka33 jůůů, tak to gratuluju :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
25.8.16 21:03
@Jany-S píše:
@Kajule21 jsi o tom skálopevně přesvědčená, tak ti držím palce, ať ti to klapne :palec:

Děkuji :) Věřím tomu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
25.8.16 21:06
@Janiicka33 píše:
Tak holky pristi týden me čeká první kontrola u me gynekoložky ;) moc se těším už se nemohu dočkat:) pravděpodobně bych mela byt v 6tydnu těhotenství :) jinak mi zaclo to ze ráno nevolnosti, zvracení a neustupuje ani tlak v prsou :lol: Jinak me přítel minuly patek požádal o ruku tak ze za rok se budu vdavat. :lol:

Tak to jsou úžasné zprávy :) moc ti ro přeju a gratuluju :potlesk: jak k miminku :srdce:,tak i ke svatbě :dance: Já měla svatbu před 3měsíci a jsem nejšťastnější na světě :dance: Teď už jen to mimi :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
26.8.16 09:55

Jeee vcera (i kdyz az 24dc) krasne pozitivni ovu test
uplne stejne silne obe carky
jsem rada :dance:
treba se nam to konecne povede :)

hezky den vsem :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
26.8.16 10:14

Ahojky, tak já dnes 47 DC a stále žádný náznak menstruace. Myslíte, že mám zkusit znovu těhu test i když mi vyšel ve středu negativně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
26.8.16 10:26

@Mia1990 klidne ho zkus, pokud by byla ovulace opozdena, klidne se to muze objevit dele.. S vyvolavackou nevim, co gynekolog to nazor, mne gynekolozka rekla, ze mam cekat, zda se neprobudi druhy vajecnik a jit az jakoby oo druhem vynechani (65DC napr.).. Kamaradce zase jina vzdy rikala, ze at po 35DC klidne prijde.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
26.8.16 10:30

@wwwinky tak ted to hlavne nepodcenit :oops: drzim palce :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie