Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Terka24 píše:
@Kajule21 určitě, nejpozději čtvrtek u doktora ten to rozlouskne
Tak kde máme tu „těhuli“,co šla dneska k dr.?
Jak jsi dopadla? Doufám, že je vše OK a měla jsi výsledky pěkně pozitivní? ![]()
@mishule9 to doufám, děkuju a tobě přeju aby vám to brzo vyšlo ![]()
@Anonym 11434 tak tohle už je jasná čárka..z toho už se duch nevyklube
![]()
@Kajule21 píše:
Tak ani lehký výtok, ani špinění nemám a dneska mám pocit, že „pobolívání“ ustalo, tedy zatímA teplota se dneska zvedla na 36,9°C - je to v pořádku, když stoupá? Víš jak, tím, že to nějak nehrotím, nezkoumám a nezjišťuju každé „píchnutí“, tak se raději ptám zkušenějších
, protože popravě nevím
jojo, je to v pohodě, teplota je pěkně nahoře
měl by v průběhu těch cca 14 dní přijít schod, a pak zase vzestup, takže teplota by se měla stejně držet nahoře..jak dlouhou máš luteální fázi? (tzn. doba od ovu do MS)
@Jany-S píše:
jojo, je to v pohodě, teplota je pěkně nahořeměl by v průběhu těch cca 14 dní přijít schod, a pak zase vzestup, takže teplota by se měla stejně držet nahoře..jak dlouhou máš luteální fázi? (tzn. doba od ovu do MS)
No, to právě nevím, protože poslední 2 měsíce jsem to měla zpožděné (jednou o den, podruhé o tři) kvůli nedostatku železa a červených krvinek, ale jinak jsem mívala cyklus tak 32-33 dny (každý měsíc na střídačku)…Tak snad se bude držet nahoře. Ale do 14dní by stejně měla přijít MS (věřím, že nepřijde),takže už by to člověk poznal i z testu nejen podle teploty
Tak věřím, že se zadařilo ![]()
@Anonym 11434 tak toto uz falesnak nebude, to uz je poradna ryska, gratuluji
Clear blue je dobry, ale za me urco obyc dr. Max, ten mam vzdy bily jak padly snih
a ma ivic barviva, tak treba na nem budes mit uplnou dalnici ![]()
@Kajule21 jsi o tom skálopevně přesvědčená, tak ti držím palce, ať ti to klapne ![]()
Tak holky pristi týden me čeká první kontrola u me gynekoložky
moc se těším už se nemohu dočkat:) pravděpodobně bych mela byt v 6tydnu těhotenství
jinak mi zaclo to ze ráno nevolnosti, zvracení a neustupuje ani tlak v prsou
Jinak me přítel minuly patek požádal o ruku tak ze za rok se budu vdavat. ![]()
@Jany-S píše:
@Kajule21 jsi o tom skálopevně přesvědčená, tak ti držím palce, ať ti to klapne
Děkuji
Věřím tomu ![]()
@Janiicka33 píše:
Tak holky pristi týden me čeká první kontrola u me gynekoložkymoc se těším už se nemohu dočkat:) pravděpodobně bych mela byt v 6tydnu těhotenství
jinak mi zaclo to ze ráno nevolnosti, zvracení a neustupuje ani tlak v prsou
Jinak me přítel minuly patek požádal o ruku tak ze za rok se budu vdavat.
Tak to jsou úžasné zprávy
moc ti ro přeju a gratuluju
jak k miminku
,tak i ke svatbě
Já měla svatbu před 3měsíci a jsem nejšťastnější na světě
Teď už jen to mimi ![]()
Jeee vcera (i kdyz az 24dc) krasne pozitivni ovu test
uplne stejne silne obe carky
jsem rada ![]()
treba se nam to konecne povede ![]()
hezky den vsem ![]()
Ahojky, tak já dnes 47 DC a stále žádný náznak menstruace. Myslíte, že mám zkusit znovu těhu test i když mi vyšel ve středu negativně?
@Mia1990 klidne ho zkus, pokud by byla ovulace opozdena, klidne se to muze objevit dele.. S vyvolavackou nevim, co gynekolog to nazor, mne gynekolozka rekla, ze mam cekat, zda se neprobudi druhy vajecnik a jit az jakoby oo druhem vynechani (65DC napr.).. Kamaradce zase jina vzdy rikala, ze at po 35DC klidne prijde.. ![]()