Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Marketticka346 ale no tak
to pujde
oni jsou chlapi na tohle citlivi
ale neboj, urcite se to povede nam vsem
@Jany-S zkusím ještě ten senzilk..Jak dlouho se musí užívat?
@Mia1990 ja ted docela sazim na ten gynex, nechci hned do sebe cpat prasky hormpny a na heurece ma fakt super recenze.. Uz mi takhle homeopatika bylinky vyborne zbavily vecnych zanetu mocaku a ted rok ani tuk, takze na to docela sazim..
hlavne zadne stresy, tim si cyklus jeste oddalis ![]()
@Marketticka346 co vim ja, spermie se tvori 70 dni, ale treba uz po mesici bude znat vysledek ![]()
@Jany-S jeee to jsem rada ze ma nekdo podobny nazor
ja si spis rikam, zda spis doktor to nemysli sexujte ALESPON ob den ob dva a ty, co to nebavi si to takhle prevedou..
protoze mi s necim z lekarny prisel i letacek na nosifol a na nem pisi:sexujte alespon jednou denne.. Tak mi pak tyto zarucene info nejdou do hlavy..
Ahoj Ja se s manželem snažím o druhé už 9ty měsíc. S bývalým partnerem mam Jedno. Doufám že se nám to do listopadu povede aby manžel nemusel jít na spermiogram. ![]()
Ahoj Ja se s manželem snažím o druhé už 9ty měsíc. S bývalým partnerem mam Jedno. Doufám že se nám to do listopadu povede aby manžel nemusel jít na spermiogram. ![]()
@mishule9 stres je součást mého života. V mé práci je momentálně stres na denním pořádku.
@Jany-S začala jsem užívat kontryhelový čaj a uvažuji o koupi Jeřábu ptačím.
@Marketticka346 píše:
@wwwinky jenže už je to zcela ztracené nevím kde je chyba jestli u mě nebo u přítele
Ahoj, od května se snažíte a jelikož se hned nepovedlo, tak soudíš, že už je někde chyba? My se snažíme od června a taky ještě nejsem těhu, ale nehroutím se z toho a hlavně si v hlavě nedělám katastrofické scénáře, že je někde chyba apod. Přijde to v pravý čas - neboj!!!Všem se nám zadaří - holt někomu dřív a někomu později ![]()
@Jany-S píše:
@Marketticka346 třeba nemusí být problém ani u jednoho z vás, ale může to být i špatným načasováním styku, hlídání ovulace, jestli máš vůbec narostlou sliznici, a další a další věci kolem..může taky být problém i na jeho straně..ale ještě bych to tak tragicky neviděla..zkus mu koupit Selzink, podporuje tvorbu spermatu a zkvalitňuje jejich produkci..nenásilně mu je dej, že jsou to jen vitamíny a uvidíš
Tohle je vždycky na prd, když chlap nechce zobat něco sám od sebe - když mu dáš celé balení, není blbý, aby si na netu nenašel, jaké že to „vitamíny“ vlastně zobe a pokud mu budeš každý den nosit jeden „vitamín“ bude mu minimálně divné, proč mu to nosíš a co to je. Měl by se k tomu postavit i on trošičku zodpovědně a začít něco dělat, pokud to dítě taky chce.Ale pokud ještě nikde nebyl a už teď ví, že u něho rozhodně chyba není a háže to na partnerku, tak se mi nezdá, že by po tom dítěti až tak moc toužil
![]()
@Mia1990 píše:
@mishule9 stres je součást mého života. V mé práci je momentálně stres na denním pořádku.
@Jany-S začala jsem užívat kontryhelový čaj a uvažuji o koupi Jeřábu ptačím.
Tak to ti ani ten stres v práci moc nepřidá a snažení nepomůže
![]()
@Jany-S Tak teplota je čtvrtý den 36,8 a jsem 5DPO
Jen mě tak slabounce pobolívá, už asi 3den, v levém vaječníku. Takový lehký tlak
Co nového u Vás? ![]()
@Kajule21 to vím, bohužel s tím asi ale nic nevymyslím. Měnit práci se mi teď nechce. Mám smlouvu na neurčito.