Snažilky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5468
22.8.16 12:13
@Jany-S píše:
@Kajule21 tě pic, to jste toho taky stihli celkem dost :palec:

To jo teda :lol: K úplné spokojenosti nám už chybí jen ta malá beruška :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
22.8.16 12:17
@Jany-S píše:
@Kajule21 no když máš FF, tak jsi musela zadat i email, tak bys v mejlu měla mít vygenerovaný přístupové heslo a uživatelské jméno, podle toho se tam přihlaš a tam ten graf jen zkopíruj, ulož a vlož sem :palec:

To je celkem prd*l - mrkla jsem do emailu a tam vůbec nic :lol: :lol: Ani zmínka od FF :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
22.8.16 12:26

@Kajule21 aha…to je divné :think: já když jsem ho instalovala do mobilu, tak to po mě chtělo nějaké údaje, email atd..a na ten email mi přišly ty údaje o přihlášení :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
22.8.16 12:27

@Kajule21 a stahuješ z google play??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88

@Jany-S je vidět fakt slabě, snažím se nafotit ale nebere mi to foťák.. MS nic, místo ní silnější výtok, včera malinko růžové, dnes zas ne…tak nevím :D

Příspěvek upraven 22.08.16 v 12:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468

Ha, už jsem na to došla i v mobilu a je to pro mě jednodušší :) Posílám tedy graf @Jany-S :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
22.8.16 12:28

@Terka24 škoda :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
22.8.16 12:29

@Kajule21 no peckáááá, šikula :palec: graf vypadá slibně, tak držím palce, ať to klapne ;) teplota je pěkně nahoře 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
22.8.16 12:37
@Jany-S píše:
@Kajule21 no peckáááá, šikula :palec: graf vypadá slibně, tak držím palce, ať to klapne ;) teplota je pěkně nahoře 8)

No právě, že já jsem taky zadávala údaje a nějak mi nedocvaklo, že mi nic nepřišlo. Až jsi to napsala a v mailu nic.Pak se mi z appky podařilo graf poslat i na mail, který jsem zadala po stáhnutí appky do mobilu a zase nepřišel, ale tak aspoň, že se mi ho podařilo dostat sem. už vím, jak na to, tak je to super :) Jen doufám, že se bude teplota držet. :nevim: Krásně jsme to v době ovulky pojistili :dance: A navíc jsem ovulku snad poprvé v životě poznala, když mě v pátek tak moc bolel levý vaječník a měla jsem na manžela větší chuť než obvykle :lol: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
22.8.16 12:44

@Kajule21 tak aspoň už víš, jak na to :palec: já to teda táhnu z mejlu, ale ono to vyjde na stejno :palec: no já koukala, že jste to jistily skoro ob den..tak to by bylo, aby z toho nic nebylo :srdce: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
22.8.16 12:56

@Kajule21 mne prave ten inositol neprijde tak drahej
500 tablet za 650kc
a aby se dosahlo 2g inositolu za den, musi se brat 4 tablety..takze to vystaci celkem na dlouho
otazka je, zda to bude fungovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
22.8.16 13:08

@wwwinky no to je další věc..určitě tím nic nezkazíš, ale jistotu, že to bude prosperující těhu ti nikdo nedá, takže rozhodnutí je čistě na tobě 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
22.8.16 13:18
@Jany-S píše:
@Kajule21 tak aspoň už víš, jak na to :palec: já to teda táhnu z mejlu, ale ono to vyjde na stejno :palec: no já koukala, že jste to jistily skoro ob den..tak to by bylo, aby z toho nic nebylo :srdce: :dance:

Naštěstí to jde tak nějak samo - nemusím hlídat a stresovat manžela, že zrovna dneska „musíme“.Tulíme se, jak se nám chce, což se nám většinou chce tak obden :lol: A teďka to vyšlo zrovna tak krásně :potlesk: Budu věřit, že to klapne :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
22.8.16 13:19

@Kajule21 tak držím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
22.8.16 13:21
@wwwinky píše:
@Kajule21 mne prave ten inositol neprijde tak drahej
500 tablet za 650kc
a aby se dosahlo 2g inositolu za den, musi se brat 4 tablety..takze to vystaci celkem na dlouho
otazka je, zda to bude fungovat :lol:

No, tak to není zase až taková hrůza - otázkou opravdu je, jestli to k něčemu bude. Spíš bych se zeptala dr.nebo mrkla na diskuze, jaké to má ohlasy. Já už do sebe, kromě toho Gynexu (který není jen na tohle),nehodlám cpát nic. Jedině, že bych byla těhu a dr.mi řekl, ať si koupím to nebo ono, tak to jo, ale jinak na podporu početí, tak na to prdím…Věřím, že to přijde brzo i bez toho :) :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí