Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Jany-S píše:
@Kajule21 tě pic, to jste toho taky stihli celkem dost
To jo teda
K úplné spokojenosti nám už chybí jen ta malá beruška ![]()
@Jany-S píše:
@Kajule21 no když máš FF, tak jsi musela zadat i email, tak bys v mejlu měla mít vygenerovaný přístupové heslo a uživatelské jméno, podle toho se tam přihlaš a tam ten graf jen zkopíruj, ulož a vlož sem
To je celkem prd*l - mrkla jsem do emailu a tam vůbec nic
Ani zmínka od FF ![]()
@Kajule21 aha…to je divné
já když jsem ho instalovala do mobilu, tak to po mě chtělo nějaké údaje, email atd..a na ten email mi přišly ty údaje o přihlášení ![]()
@Jany-S je vidět fakt slabě, snažím se nafotit ale nebere mi to foťák.. MS nic, místo ní silnější výtok, včera malinko růžové, dnes zas ne…tak nevím ![]()
Příspěvek upraven 22.08.16 v 12:32
Ha, už jsem na to došla i v mobilu a je to pro mě jednodušší
Posílám tedy graf @Jany-S ![]()
@Kajule21 no peckáááá, šikula
graf vypadá slibně, tak držím palce, ať to klapne
teplota je pěkně nahoře ![]()
@Jany-S píše:
@Kajule21 no peckáááá, šikulagraf vypadá slibně, tak držím palce, ať to klapne
teplota je pěkně nahoře
No právě, že já jsem taky zadávala údaje a nějak mi nedocvaklo, že mi nic nepřišlo. Až jsi to napsala a v mailu nic.Pak se mi z appky podařilo graf poslat i na mail, který jsem zadala po stáhnutí appky do mobilu a zase nepřišel, ale tak aspoň, že se mi ho podařilo dostat sem. už vím, jak na to, tak je to super
Jen doufám, že se bude teplota držet.
Krásně jsme to v době ovulky pojistili
A navíc jsem ovulku snad poprvé v životě poznala, když mě v pátek tak moc bolel levý vaječník a měla jsem na manžela větší chuť než obvykle
![]()
@Kajule21 tak aspoň už víš, jak na to
já to teda táhnu z mejlu, ale ono to vyjde na stejno
no já koukala, že jste to jistily skoro ob den..tak to by bylo, aby z toho nic nebylo
![]()
@Kajule21 mne prave ten inositol neprijde tak drahej
500 tablet za 650kc
a aby se dosahlo 2g inositolu za den, musi se brat 4 tablety..takze to vystaci celkem na dlouho
otazka je, zda to bude fungovat ![]()
@wwwinky no to je další věc..určitě tím nic nezkazíš, ale jistotu, že to bude prosperující těhu ti nikdo nedá, takže rozhodnutí je čistě na tobě ![]()
@Jany-S píše:
@Kajule21 tak aspoň už víš, jak na tojá to teda táhnu z mejlu, ale ono to vyjde na stejno
no já koukala, že jste to jistily skoro ob den..tak to by bylo, aby z toho nic nebylo
![]()
Naštěstí to jde tak nějak samo - nemusím hlídat a stresovat manžela, že zrovna dneska „musíme“.Tulíme se, jak se nám chce, což se nám většinou chce tak obden
A teďka to vyšlo zrovna tak krásně
Budu věřit, že to klapne ![]()
@wwwinky píše:
@Kajule21 mne prave ten inositol neprijde tak drahej
500 tablet za 650kc
a aby se dosahlo 2g inositolu za den, musi se brat 4 tablety..takze to vystaci celkem na dlouho
otazka je, zda to bude fungovat
No, tak to není zase až taková hrůza - otázkou opravdu je, jestli to k něčemu bude. Spíš bych se zeptala dr.nebo mrkla na diskuze, jaké to má ohlasy. Já už do sebe, kromě toho Gynexu (který není jen na tohle),nehodlám cpát nic. Jedině, že bych byla těhu a dr.mi řekl, ať si koupím to nebo ono, tak to jo, ale jinak na podporu početí, tak na to prdím…Věřím, že to přijde brzo i bez toho
![]()