Snažilky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5468
22.8.16 09:55
@Andrejka 12 píše:
Jsem tu nová a ráda bych se podělila o svoje trápení s váma. Zde je můj příběh. Snažím se o mimi téměř 2 roky, ale intenzivně 1 rok. Měla jsem problém s ovulací, tak jsem brala clostík. První cyklus nic, ve druhém se zadařilo. Ovulace byla ukázková dle testů. Bazální teplotu neměřím, chodím na směny, takže to nelze vždy ve stejnou dobu.Jsem tedy odkázaná pouze na testy.Ve druhém cyklu jsem otěhotněla. Byl to blažený pocit, pocit štěstí atd.Ale bohužel v 5tt ZT. Nejprve podezření na mimoděložní. Byla jsem hospitalizována do nemocnice. Provedena laparoskopie a kyretáž. To vše proběhlo 18.5.2016.Bylo mně oznámeno, že bylo nalezeno ložisko endometriozy, ale mimoděložní těhotenství vyvráceno. Domů jsem šla po týdnu a za dva dny jsem tam byla žpět. Zánět děložní sliznice a prasklá cysta. Neskutečné bolesti.Dnes už je však vše v pořádku. Po druhé menzes jsem začala opět testovat. A super. Ovulace proběhla 8.8.2016.Jenže se nezadařilo. Jsem už 4 měsíc na neschopence a v září už bych se měla vrátit do práce. Tak jsem strašně doufala, že to hned dopadne. Doktor říkal, že je ta nejlepší doba, že tělo je pěkně nastartované a pročištěné. Dnes bych měla dostat menzes, Zatím nedošla, ale bolesti už se ozývají. Cykly mám dlouhé cca 30 dní. Při prvním těhotenství jsem už cítila prsa, teď vůbec nic.Moc mě to mrzí a jsem z teho smutná. Přeci jen už mám věk(39) a děti ještě nemám. Doufám, že jsem se tu hned naporvé moc nerozepsala a neviděsila vás. Ale potřebuji se trochu vypovídat a přečíst si i jiné osudy žen. Děkuji :)

Ahoooj :mavam: Vítej mezi námi :) Moc mě mrzí, čím sis prošla a věřím, že to musí být hrozné. Kór, když už má člověk jakýsi „věk“ a je, jak se říká, „nejvyšší čas“ :? Bohužel pro nás, žádná to neovlivníme a musíme čekat a hlavně věřit, že se to brzy povede!! :hug: A to věř, že se nám to povede všem :kytka: Jak už psala @Jany-S bereš nějaké vitamíny, nebo něco podobného?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1341
22.8.16 09:59

@Kajule21 už se to právě rozjelo. Zatím teda špinění, ale je to už tmavé a mám křeče v podbřišku :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
22.8.16 10:15
@EllEff píše:
Tak poslední smena skoro za mnou…podle toho jak jsem kdysi mívala M/S uz mam 9dni spozdeni, ale váhu tomu neprikladam, protoze ted mam cykly opravdu jako slonice-cca 50-55 dni…jinak na me myslete holky.Ceka me posledních par veci a v sobotu v15 hodin ze me bude vdana pani

Jůů, tak to gratulu ke svatbě :) Pořádně si to užij - já budu 4.9.vdaná paní 3měsíce a užívám si to. Někdo řekne, že ten „papír“ není potřeba, ale u nás se toho svatbou změnilo teda hodně. Jsem taková klidná, spokojenější a vyrovnanější. Ale občas nám to s manželem ještě pořád nedochází, že jsme manželé :lol: Máme pocit, že už je to tak 10roků, co jsme svoji a ono je to teprve 3 měsíce :lol: Asi to bude i tím, že jsme toho za ten rok, co jsme oficiálně spolu, stihli už víc než dost (sestěhování, koupit auto, žádost o ruku, otevření prodejny, svatba, svatební cesta a snažení o miminko :srdce: ).A mám pocit, že ho každým dnem miluju víc a víc :srdce: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
22.8.16 10:20
@Jany-S píše:
@wwwinky nemám, ale už jsem o něm taky přemýšlela, nakonec mě odradily peníze..to si raději koupím Inofolic za 300,–- :roll:

To jsou dobré pálky :cert: Jak za Nosifol, Inofolic, tak i ten Inositol. Jednou jsem měla Nosifol, ale brala jsem ho jen 1 sáček denně, protože brát 2, tak to mám hned vypotřebované a není to vůbec levná záležitost. Já dobrala listovku, kterou jsem měla už dlouho v šuplíku a pak jsem najela na Gynex. A mám jen ten a neplánuju brát něco jiného. Ať si tělo samo řekne, kdy je připravené a kdy chce mimíska :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
22.8.16 10:24
@chillli píše:
@Kajule21 už se to právě rozjelo. Zatím teda špinění, ale je to už tmavé a mám křeče v podbřišku :?

To je na prd :cert: Ale tak aspoň něco už dorazilo a jedeme do dalšího kola :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
22.8.16 10:28

Tak jsem si holky stáhla i FF a hledím, jak to všechno nádherně ukazuje :) Krásně vidím, kdy byla ovulka a kolikátý DPO jsem. Ovulku mi to ukazuje 15.,16.,17.,18.8. a z toho 15.+17.+18.8. byl sexík, takže pojištěné by to mělo být :dance: Teplotu už mám druhý den 36.8°C. Kdybych věděla, jak to vyfotit, tak to sem i hodím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.8.16 10:50

@Kajule,@Jany-S děkuji za povzbuzení. Beru už 3/4roku Femibion1,což je vlastně také kyselina listová. Ale ještě mrknu na přípravky o kterých píšete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
22.8.16 10:53

@Jany-S zadu pro test jiné značky, mám od dr.max kde vyskočila tlustá ržová čárka, ale tak světlá, že není moc vidět… tři dny zesiluje ale strašně pomalu, myslím že testuju brzo :nevim: rozházené cykly tak je těžké odhadnout kdy by mělo asi tak dojít k oplodnění..ale dle mého dr jsem u prvního dítěte měla ovu asi 7 dní před MS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
22.8.16 11:35

@Jany-S jamile bude něco fotitelného, pokud bude, zveřejním :) jako chápu, že čárka pomalu ílí, ale může zmizet, to znám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
22.8.16 11:47

@chillli tak gratuluju…já zatím pořád špiním, tak se to snad zítra už rozjede ;) to bysme mohli začít společně ten cyklus co?? :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
22.8.16 11:49

@Kajule21 tě pic, to jste toho taky stihli celkem dost :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
22.8.16 11:51
@Kajule21 píše:
To jsou dobré pálky :cert: Jak za Nosifol, Inofolic, tak i ten Inositol. Jednou jsem měla Nosifol, ale brala jsem ho jen 1 sáček denně, protože brát 2, tak to mám hned vypotřebované a není to vůbec levná záležitost. Já dobrala listovku, kterou jsem měla už dlouho v šuplíku a pak jsem najela na Gynex. A mám jen ten a neplánuju brát něco jiného. Ať si tělo samo řekne, kdy je připravené a kdy chce mimíska :)

jojo, jsou to rakety..vydřiduši..už taky neví co by za to chtěli :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
22.8.16 11:52

@Kajule21 no když máš FF, tak jsi musela zadat i email, tak bys v mejlu měla mít vygenerovaný přístupové heslo a uživatelské jméno, podle toho se tam přihlaš a tam ten graf jen zkopíruj, ulož a vlož sem :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
22.8.16 11:54

@Andrejka 12 určitě to promysli..jak říká @Kajule21 zase nemá cenu do sebe cpát všechno, méně je někdy více, ale i tak, pročti si to a rozhodni se sama :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
22.8.16 11:55
@Terka24 píše:
@Jany-S jamile bude něco fotitelného, pokud bude, zveřejním :) jako chápu, že čárka pomalu ílí, ale může zmizet, to znám…
:lol: :lol: určitě, až se ducha podaří zachytit, pošli sem foto :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital