Snažilky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
906
20.8.16 18:57

@chillli tak ještě týden počkáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
20.8.16 20:34
@EllEff píše:
Ahoj holky!
můžu se k vám připojit? :mavam:
Že váháš, pojď mezi nás☺
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
20.8.16 20:35
@chillli píše:
@Kajule21 nooo to vypadá dobře, teplota stoupá, takže jste to dobře pojistili :P

Doufejme :potlesk: A co ty? Pořád nic? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
20.8.16 21:09
@mrkvikva píše:
@chillli to jsou prášky na oddálení MS, ale nesmí se brát v těhotenství protože pak způsobují geneticky vady, než jsem je nasadila tak jsem zkoušela testovat a nic, test úplně bílý a po dovolené ( o 5 dní později ) jsem je vysadila a měla dorazit MS ale nedorazila tak jsem udělala TT znovu a takhle to dopadlo a právě že je čárka silná tak se ted bojím jak moc mohlo braní norethisteronu ovlivnit případné těhotenství.

Radši bych si zavolala na gyndu a zeptala se. Jinak moc gratuluju :) Vlna těhotnění se pěkně rozjíždí :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
906
20.8.16 21:20

@Kajule21 já myslím, že to bude zbytečny, mam doktora debila, na všechno mi říká že to nebude ted řešit, ale radši to zkusím a uvidíme, zítra zkusím ještě jednou otestovat, mám ještě test clear blue, jinak děkuju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1341
20.8.16 21:49

@Kajule21 nene stále nic. Ale udělal se mi u nosu beďar, tak se možná něco blíží :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
20.8.16 21:50
@mrkvikva píše:
@Kajule21 já myslím, že to bude zbytečny, mam doktora debila, na všechno mi říká že to nebude ted řešit, ale radši to zkusím a uvidíme, zítra zkusím ještě jednou otestovat, mám ještě test clear blue, jinak děkuju :hug:

Doktora debila :lol: :lol: Ale je to fakt nevím, když nic neřeší. Teď uz nejde jen o tebe, ale i o to malé, tak bych rychle našla jiného!! :think: Zítra dej určitě vědět, jak dopadl testík :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1341
20.8.16 21:51

@mrkvikva jj počkám a pokud do týdne nic, tak jdu na gyndu. To už není normální. Těch 10 dní jsem si zvykla, to bylo vždy max a teď? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
20.8.16 21:51
@chillli píše:
@Kajule21 nene stále nic. Ale udělal se mi u nosu beďar, tak se možná něco blíží :lol: :lol:

Ty jsi dobrá :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
906
20.8.16 21:52

@Kajule21 dám, nemůžu se dočkat rána :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
906
20.8.16 21:53

@chillli je to fakt zvláštní, přece jen už je to docela dlouho a navíc, když ani necítíš žádny náznaky toho že přijde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1341
20.8.16 21:54

@wwwinky ovulku pořádně nepoznám, k testům jsem se teď nedostala. Ale graf mi to spočítal takto dle teploty. Taky to vychází místo MS že byla ovu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
20.8.16 22:44
@mrkvikva píše:
Tak tohle jsem právě objevila, nevíte jestli norethisteron může způsobit falešné //?

to si nemyslím, tohle je víc než dobrý pozitivní test, takže gratuluju :dance:
Ale raději bych si zašla na gyndu a oznámila jim to, případně ti ho vysadí a nasadí něco jiného..kdyby dělal falešné testy, udělal by jen ducha, ale tohle je jasný těhu test..žádný duch, takže si myslím, že je to na dobré cestě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
20.8.16 22:45

@Terka24 @EllEff ahojte holky, vítejte :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
20.8.16 22:47

@chillli máš podobný graf kočko, mě se taky teplota drží pořád nahoře a nic, test negativní a na MS ti pořád není, takže čekám co bude..to je zas cyklus todleto :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí