Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@EllEff píše:Že váháš, pojď mezi nás☺
Ahoj holky!
můžu se k vám připojit?
@chillli píše:
@Kajule21 nooo to vypadá dobře, teplota stoupá, takže jste to dobře pojistili
Doufejme
A co ty? Pořád nic? ![]()
@mrkvikva píše:
@chillli to jsou prášky na oddálení MS, ale nesmí se brát v těhotenství protože pak způsobují geneticky vady, než jsem je nasadila tak jsem zkoušela testovat a nic, test úplně bílý a po dovolené ( o 5 dní později ) jsem je vysadila a měla dorazit MS ale nedorazila tak jsem udělala TT znovu a takhle to dopadlo a právě že je čárka silná tak se ted bojím jak moc mohlo braní norethisteronu ovlivnit případné těhotenství.
Radši bych si zavolala na gyndu a zeptala se. Jinak moc gratuluju
Vlna těhotnění se pěkně rozjíždí
![]()
@Kajule21 já myslím, že to bude zbytečny, mam doktora debila, na všechno mi říká že to nebude ted řešit, ale radši to zkusím a uvidíme, zítra zkusím ještě jednou otestovat, mám ještě test clear blue, jinak děkuju ![]()
@Kajule21 nene stále nic. Ale udělal se mi u nosu beďar, tak se možná něco blíží
![]()
@mrkvikva píše:
@Kajule21 já myslím, že to bude zbytečny, mam doktora debila, na všechno mi říká že to nebude ted řešit, ale radši to zkusím a uvidíme, zítra zkusím ještě jednou otestovat, mám ještě test clear blue, jinak děkuju
Doktora debila
Ale je to fakt nevím, když nic neřeší. Teď uz nejde jen o tebe, ale i o to malé, tak bych rychle našla jiného!!
Zítra dej určitě vědět, jak dopadl testík ![]()
@mrkvikva jj počkám a pokud do týdne nic, tak jdu na gyndu. To už není normální. Těch 10 dní jsem si zvykla, to bylo vždy max a teď? ![]()
@chillli píše:
@Kajule21 nene stále nic. Ale udělal se mi u nosu beďar, tak se možná něco blíží![]()
Ty jsi dobrá
![]()
@chillli je to fakt zvláštní, přece jen už je to docela dlouho a navíc, když ani necítíš žádny náznaky toho že přijde…
@wwwinky ovulku pořádně nepoznám, k testům jsem se teď nedostala. Ale graf mi to spočítal takto dle teploty. Taky to vychází místo MS že byla ovu ![]()
@mrkvikva píše:
Tak tohle jsem právě objevila, nevíte jestli norethisteron může způsobit falešné //?
to si nemyslím, tohle je víc než dobrý pozitivní test, takže gratuluju ![]()
Ale raději bych si zašla na gyndu a oznámila jim to, případně ti ho vysadí a nasadí něco jiného..kdyby dělal falešné testy, udělal by jen ducha, ale tohle je jasný těhu test..žádný duch, takže si myslím, že je to na dobré cestě ![]()
@chillli máš podobný graf kočko, mě se taky teplota drží pořád nahoře a nic, test negativní a na MS ti pořád není, takže čekám co bude..to je zas cyklus todleto ![]()