Snažilky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5468
17.8.16 19:18
@Janiicka33 píše:
Ahojky holky tak jsem si tedy říkala ze ten test si udelam. I kdyz jsem ho dělala 9.8. a byl negativni. Dnes ve 4h ráno na me vykoukly dve krasne čárky. Tak ze na to ze jsme to zkoušeli s přítelem první měsíc je krásná úspěšnost.

No tak ale to je ovšem nádhera :potlesk: :hug: Moc gratuluju :) Co na to muž a kdy jdeš k dr.? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
17.8.16 20:44

@wwwinky tak pokud jsi říkala, že včera byl test na 75% viditelný, tak to vypadá na probíhající ovu, pokud čárka slábne, tak je čas se začít snažit..ale lépe bys to vypozorovala pravidelným měřením BT, takhle těžko poznáš na jaké teplotě ti přichází ovu, takhle ti nedokážu poradit :think: a měříš BT?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
17.8.16 20:46

@Janiicka33 týýý jooo, krásný…gratuluju :potlesk:…a to je těhu test, nebo ovu???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
17.8.16 20:49

@Janiicka33 pokud to je těhu test, tak jsi právě zahájila těhu vlnu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
17.8.16 20:51

@Kajule21
No muž byl trosku v šoku ze to vyšlo takhle rychle. K lékaři jdu 30.8 :) a děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
17.8.16 20:52

@Jany-S
Dekuji :) těhu test ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
17.8.16 20:54

@llsonik já si ho asi stejně ještě udělám, ale počkám do neděle, jestli nedorazí MS :think:
Tak ono je vcelku jedno, ke komu půjdete, všichni jsou tam kapacity v oboru, takže přístup doktorů k pacientům je nadprůměrný, nikdy jsem to nezažila :palec:
My jsme tam začali chodit loni v dubnu..muž měl špatné spermio, takže nám doporučily spíš IVF než IUI, takže jsem od jara do podzimu stimulovala a v říjnu bylo zavedenou metodou ICSI jedno embryjko, které nakonec se nevyvíjelo jak mělo, tak jsem poprvé zažila ZT :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23

@Jany-S
Tak která me bude následovat? ;) Nebojte urcite budete taky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478

@Janiicka33 no tak super :palec: ještě jednou velká gratulace, hlavně ať je vše v pořádku :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
17.8.16 20:56

@Janiicka33 určitě, akorát si budeme muset ještě počkat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
17.8.16 20:59

@Jany-S aha:-) to mě mrzí. Já vůbec nevim co nas tam ceka… trošku se toho i bojim. Ja hormony nesmim, tak jsem zvedava, jestli to pujde i bez nich. a za jak dlouho od první návštěvy vám to dělali s tim ebryjkem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
17.8.16 21:00

@Janiicka33 taky se přidávám ke gratulaci :-) jak se vám to povedlo :-D chci takyyyyyy :-)
:dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
17.8.16 21:08

@llsonik tak se stimulací jsme začali někdy v červnu, pak měli celé prázdniny volno a nastoupila jsem na OPU v říjnu a do týdne mi byl proveden transfer..
Měli jsme to trochu komplikovanější, nejdříve hormonální profil, spermio, pak párkrát kontrola, pak zhruba 3 měsíce stimulka a pak transfer..ale upřímně si myslím, že IVF bez hormonů nejde..jedině, že by vám provedli IUI, na to nepotřebuješ stimulaci, ale u IVF to je myslím „povinné“ v tom smyslu, že bez nich to jaksi nejde :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
17.8.16 21:11

@Jany-S já bych právě chtěla to IUI. A to IVF si platíš vit? Já četla na stránkách toho Podolí, že je tam hrazeno něco i pojišťovnou. Ale vůbec nevim jak to probíhá, kdy se to IUI děla a za jak dlouho, atd :-( fakt jsem ještě nemela nikde cas si o tom něco precist :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
17.8.16 21:25

@llsonik já mám dost informací právě z emimina, hodně holek tím prošlo taky, tak jsem od nich nabrala nějaké info..jinak se tím teď netrap..oni ti udělají hormonální profil, muži spermio a zhodnotí, jestli je pro vás lepší IUI nebo IVF. Za IUI se nic neplatí, možná nějaký menší poplatek za nějaké doplněk, nebo tak něco, je to pakatel…ale u IVF je to trochu jiné. Pojišťovna hradí celý výkon, tzn, že oni si u tvé pojišťovny zažádají o schválení a pojišťovna ti proplatí 1.pokus…máš celkem 4 pokusy hrazené pojišťovnou :palec: pecka :palec: a teď další pecka…jsou hormony, doplňky, odběry vajíček (OPU), které nejsou hrazené pojišťovnou nebo jen částečně a my se dostali na cca 20tisíc jen za tyto náhrady placené/neplacené pojišťovnou. Jinak kdybys chtěla být samoplátce (abysis ty hrazené pokusy od pojišťovny schovala na horší časy), tak počítej tak 90tis.
Každý CAR má jiné ceníky, ale pohybuje se +- stejně. Mrkni se schválně na nějaká soukromá centra…Pronatal, Gennet, tam ceníky jsou. Oni vám to všechno vysvětlí, neboj..a kdyby něco, klidně napiš, vysvětlím ti čemu nebudeš rozumět :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí