Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak kočky, abych Vám zase vlila do žil trochu optimismu, pozitivního myšlení a chuti do snažení, posílám Vám jeden článek…Už jen první věta: „Ať si myslíš, že něco dokážeš, nebo nedokážeš, vždycky to bude pravda“ mluví za vše
Přeju příjemný čtení. Je to sice delší, ale stojí za to to dočíst až do konce ![]()
@Jany-S a co tehu test!??? Tam nic není??? My jsme se dneska objednali k apolinari ba 8.9 do CAR. Tak jsem na to zvedava':-)
@chillli a ty si zkoušela tehu test?
@llsonik těhu určitě nejsem, teplota pomalu klesá, tak do týdne to asi dostanu, takže ani nemá smysl dělat test ![]()
Tak držím palce v CARu, taky jsme chodily k Apolináři, k MUDr. Koryntové, ke komu jdete vy? ![]()
Ahoj holky, již půl roku se snažím s přítelem o miminko. Bohužel marně. Od ledna neberu antikoncepci Minisiston. Mám velmi nepravidelnou menstruaci. Nejkratší cyklus byl 27 dní, nejdelší 47 dní. Délka menstruace se také liší od 2 - 5 dní. Myslíte, že je to stále ovlivněno vysazením antikoncepce nebo mám již navštívit lékaře? Pomůžeme mi? Snažení o miminko je díky tomu velmi stíženo. Nepoznám ovulaci, nevím kdy přijde menstruace… =( Miminko bych už moc chtěla. Měla jste to také tak některá? dnes jsem 38 dní od poslední menstruace a test zase negativní =(
@Mia1990 ahojky
tak někomu chvíli trvá, než mu naskočí pravidelný cyklus, ale možná bych zkusila raději doktora, aby ti na to něco předepsal, bez pravidelného cyklu je jasné, že nepoznáš ovulku a špatně se pak něco plánuje. Mě doktor kdysi před léty něco předepsal a cyklus mi srovnal během jednoho cyklu, ale už nevím co jsem to brala
ale pokud nechceš hned letět za doktorem, zkus nějakou nenásilnou metodu, na srovnání cyklu pomáhá kontryhelový čaj, a nebo gynex…maliník, je toho hodně, ale ve tvém případě by se asi jednalo o delší dobu, než by ti to ty bylinky nahodily, proto bych možná zkusila zajít za doktorem, aby ti něco předepsal
a pak už to půjde jak po másle
Držím palce ![]()
Děkuji moc za odpověď. Kontryhelový čaj jsem si koupila minulý měsíc. Jen se mi nechce čekat moc dlouho, než se to vše srovná. Ráda bych tu nejrychlejší cestu. Jen se bojím, že mě lékař pošle domů s tím, že je ještě moc brzy. Cyklus ale po 47 dnech se mi nezdá normální i tak =( Pro doktory brzo, pro nás pozdě. Každý měsíc navíc se počítá =(
@Mia1990 Právě pro to, že se počítá každý měsíc, tak bych za ním šla, že máš nepravidelné cykly/MS a že bys to chtěla srovnat, měl by ti na to něco dát, a když tě pošle domů, tak změň doktora.. ![]()
Jinak si myslím, že tohle bude asi nejrychlejší cesta..ty bylinky jsou trochu na delší užívání ![]()
@Jany-S no čekám, kdy se hodlá objevit ta MS. Teplota se stále drží na 36,8 a neklesá ![]()
@Mia1990 píše:
Ahoj holky, již půl roku se snažím s přítelem o miminko. Bohužel marně. Od ledna neberu antikoncepci Minisiston. Mám velmi nepravidelnou menstruaci. Nejkratší cyklus byl 27 dní, nejdelší 47 dní. Délka menstruace se také liší od 2 - 5 dní. Myslíte, že je to stále ovlivněno vysazením antikoncepce nebo mám již navštívit lékaře? Pomůžeme mi? Snažení o miminko je díky tomu velmi stíženo. Nepoznám ovulaci, nevím kdy přijde menstruace… =( Miminko bych už moc chtěla. Měla jste to také tak některá? dnes jsem 38 dní od poslední menstruace a test zase negativní =(
Ahojky, na srovnání cyklu je, podle mě, ještě sakra krátká doba pro pravidelnou MS. Já nemám HA už asi 2,5 roku a ješzě asi po roce a půl jsem to měla nepravidelné. Šla jsem na gyndu, dostala tuším Proveru a bylo to lepší
Zkus si zajít na gyndu a poradit se!
Držím palce ![]()
@Mia1990 píše:Čekat moc dlouho se asi nechce žádé z nás, ale bohužel s tím nic neuděláme a nijak to neurychlíme. Půl roku je opravdu ještě moc brzo a s zímhle by stejně nic neudělal - do roka je to normální. Může ti pomoct srovnat cykly, ale rychle otěhotnět ti nepomůže (to už bysme u něj byly všechny
Děkuji moc za odpověď. Kontryhelový čaj jsem si koupila minulý měsíc. Jen se mi nechce čekat moc dlouho, než se to vše srovná. Ráda bych tu nejrychlejší cestu. Jen se bojím, že mě lékař pošle domů s tím, že je ještě moc brzy. Cyklus ale po 47 dnech se mi nezdá normální i tak =( Pro doktory brzo, pro nás pozdě. Každý měsíc navíc se počítá =(