Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Jany-S ahojky,tak muj graf vychazi zatim takto
tak uvidim co z toho bude nebo nebude ![]()
@wwwinky to je nás víc..néé holt každý měsíc je to jak z učebnice ![]()
@Saba123 tak vzhledem k tomu, že asi testuješ krátce, tak se to z toho nedá moc vyčíst i když je teplota pořád nahoře..měř dál ![]()
@Jany-S
to je pravda
ja mam ted i prvne desne nizkou bazalni teplotu
vcera 12dc 36.3
do vcera mi porad klesala
dnes uz 36.54 a spineni chvilku
@wwwinky myslela jsem to tak, že bys měla testovat alespoň 2-3 měsíce, než zjistíš, jak ti teploty fungují a jestli dokážeš vypozorovat plodné dny, hleny atd..takhle to testění je dost zkreslené..ale chápu, někdy začít musíš ![]()
To špinění k tomu občas patří..stává se, že holkám s přicházející ovulací pobolívají vajčníky, podbřišek jako při MS a zašpiní, někdo vůbec, takže je to individuální, proto to chce delší dobu měřit, abys tyhle věci vypozorovala ![]()
@Jany-S no to mi povidej, ja jsem take zvedava
uz aby to bylo ![]()
@Saba123 aspoň ti to uteče, já pořád čekám na tu mrchu a netuším kdy přijde
to je taky pocuc ![]()
@Jany-S a tehu test nic??? :-/ to je fakt mrcha… Kdyby prisla aspon vcas vid? Aby naskocil novy cyklus, urco se to povede ![]()
Ahojky devcata, jakpak se pri pondelku mate? ja se tesim az mi zkonci pracovni doba a budu si moc co nejeriv zalezt do pelechu ![]()
@venisa
Ahooooj, nevím jak ostatní, ale já se mám skvěle
Sobota byla pracovní a neděle sportovní
Ale v noci jsme málo spala, takže mě bolí hlava a taky se těším, až si po rpáci vlezu na gauč ![]()
@Kajule21 no ja jsem spala teda jak dudek ale jsem jak kdybych nespala vubec… unavena a takova vycerpana… no uz abych byla doma ![]()