Snažilky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
333
13.8.16 21:36

@Jany-S já taky nevím jak bych to popsala. Já když mám MS tak vymenim během jednoho dne nejmíň 3 vlozky když to tak povim. A ted mám jeden den prostě jednu a mám tam kolečko 10×13 cm. Asi. Nevím jak to popsat. Jako břicho me bolí pěkně. Ani necuram krev jako vzdycky. A hlavně me bolí levém vaječník. Ale ted nikde test nesezenu :-( zítra mám v práci 24…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
13.8.16 21:40

@llsonik no to chci říct, že to není ta běžná MS, příznaky by tomu odpovídaly, ale tohle MS nebude a myslím, že už asi nedojde :palec: nevadí..až budeš moct si test někde koupit, tak to udělej, za mě si myslím, že to těhu fakt je :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
13.8.16 21:41

@llsonik a pokud ti teplota neklesne a bude se držet pořád na 37 C, tak už to nebudou spekulace, ale holý fakt :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
13.8.16 21:47

@Jany-S brouků já bych tomu moc nevěřila. Ted jsem si ji měřila jak lezim a mám 36,9. Takže příště :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
13.8.16 21:50

@llsonik ale to vůbec nevadí, ta teplota se bude průběžně měnit, ale pořád bude kolem 36,8- 37,… to jsou těhu teploty, takže žádný příště :lol: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
13.8.16 21:58

@Jany-S já tomu nějak nevěřím… Teplotu merim zatím 3 měsíce. Ale třeba se to zítra rozjede. Nevím. Fakt tomu nevěřím. Ale kéž bys mela pravdu… A můžou z tebe jít i malý kousicky? Občas to mám na papíře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
13.8.16 22:00

@llsonik no jasný, už jen to, že to není běžná MS…ale chápu 8) nebudu tě do ničeho tlačit..ale takhle…pokud ti teplota vydrží ještě další 3 dny, tak si test uděláš..jasný?? :cert: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
13.8.16 22:02

@Jany-S ty si moje zlaticko. Fakt. Jsem strašně rada, ze jsem te tady potkala :-) no tak dobraaaa :-) uvidíme kolik namerim zítra a jak MS bude vypadat zítra :-) :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
13.8.16 22:04

@llsonik :hug: :hug: tak upaluj do hajan, ať se vyspíš na tu zítřejší 24 :?
Já jdu taky..tak pa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
13.8.16 22:15

@Jany-S tak zase zítra :-) a děkuji :-) krásný sníky a dobrou noc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1341
13.8.16 22:32

@Jany-S já to spíš myslela tak, jestli tam nemůže být teplotní rozdíl díky tomu, že jsem měřila cca o 40min dřív než obvykle.

Jinak dneska ráno zas o stoupla na 36,7 :think:

Jak jste se jinak měly? My byli celý den na výletě v Luhačovicích. Bylo krásně, ale jsem unavená jak kotě. Posílám fotku vyletnika z likerky R. Jelinek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1341
13.8.16 22:42

@llsonik jeeee, tady čtu nějaké dobré zprávy!! Že by? Jsem moc moc zvědavá.
:srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
13.8.16 23:07

i

@chillli no já tomu moc nevěřím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
13.8.16 23:26
@chillli píše:
@Jany-S já to spíš myslela tak, jestli tam nemůže být teplotní rozdíl díky tomu, že jsem měřila cca o 40min dřív než obvykle.

Jinak dneska ráno zas o stoupla na 36,7 :think:

Jak jste se jinak měly? My byli celý den na výletě v Luhačovicích. Bylo krásně, ale jsem unavená jak kotě. Posílám fotku vyletnika z likerky R. Jelinek :mrgreen:

Juu, to je Váš bobek? To je šikula :) :srdce: Hele a odkud jsi, ze jste byli v Luhačovicích? 8o ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1341
14.8.16 07:49

@llsonik no teplotu máš vysokou furt, já v tom teda nejsem profík, ale když už tomu věří i @Jany-S tak na tom něco bude :mrgreen: jsem zvědavá až budeš testovat :hug: :palec:

@Kajule21 jj to je ten náš malý satanek :mrgreen: 8o my bydlíme vedle Ostravy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí