Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Jany-S já taky nevím jak bych to popsala. Já když mám MS tak vymenim během jednoho dne nejmíň 3 vlozky když to tak povim. A ted mám jeden den prostě jednu a mám tam kolečko 10×13 cm. Asi. Nevím jak to popsat. Jako břicho me bolí pěkně. Ani necuram krev jako vzdycky. A hlavně me bolí levém vaječník. Ale ted nikde test nesezenu
zítra mám v práci 24…
@llsonik no to chci říct, že to není ta běžná MS, příznaky by tomu odpovídaly, ale tohle MS nebude a myslím, že už asi nedojde
nevadí..až budeš moct si test někde koupit, tak to udělej, za mě si myslím, že to těhu fakt je ![]()
@llsonik a pokud ti teplota neklesne a bude se držet pořád na 37 C, tak už to nebudou spekulace, ale holý fakt ![]()
@Jany-S brouků já bych tomu moc nevěřila. Ted jsem si ji měřila jak lezim a mám 36,9. Takže příště ![]()
@llsonik ale to vůbec nevadí, ta teplota se bude průběžně měnit, ale pořád bude kolem 36,8- 37,… to jsou těhu teploty, takže žádný příště
![]()
@Jany-S já tomu nějak nevěřím… Teplotu merim zatím 3 měsíce. Ale třeba se to zítra rozjede. Nevím. Fakt tomu nevěřím. Ale kéž bys mela pravdu… A můžou z tebe jít i malý kousicky? Občas to mám na papíře…
@llsonik no jasný, už jen to, že to není běžná MS…ale chápu
nebudu tě do ničeho tlačit..ale takhle…pokud ti teplota vydrží ještě další 3 dny, tak si test uděláš..jasný??
![]()
@Jany-S ty si moje zlaticko. Fakt. Jsem strašně rada, ze jsem te tady potkala
no tak dobraaaa
uvidíme kolik namerim zítra a jak MS bude vypadat zítra
![]()
@llsonik
tak upaluj do hajan, ať se vyspíš na tu zítřejší 24 ![]()
Já jdu taky..tak pa ![]()
@Jany-S já to spíš myslela tak, jestli tam nemůže být teplotní rozdíl díky tomu, že jsem měřila cca o 40min dřív než obvykle.
Jinak dneska ráno zas o stoupla na 36,7 ![]()
Jak jste se jinak měly? My byli celý den na výletě v Luhačovicích. Bylo krásně, ale jsem unavená jak kotě. Posílám fotku vyletnika z likerky R. Jelinek ![]()
@llsonik jeeee, tady čtu nějaké dobré zprávy!! Že by? Jsem moc moc zvědavá.
![]()
@chillli píše:
@Jany-S já to spíš myslela tak, jestli tam nemůže být teplotní rozdíl díky tomu, že jsem měřila cca o 40min dřív než obvykle.Jinak dneska ráno zas o stoupla na 36,7
Jak jste se jinak měly? My byli celý den na výletě v Luhačovicích. Bylo krásně, ale jsem unavená jak kotě. Posílám fotku vyletnika z likerky R. Jelinek
Juu, to je Váš bobek? To je šikula
Hele a odkud jsi, ze jste byli v Luhačovicích?
![]()
@llsonik no teplotu máš vysokou furt, já v tom teda nejsem profík, ale když už tomu věří i @Jany-S tak na tom něco bude
jsem zvědavá až budeš testovat
![]()
@Kajule21 jj to je ten náš malý satanek
my bydlíme vedle Ostravy ![]()