Snažilky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3478
12.8.16 20:19

@llsonik 37,4? :think: to je dost, to už opravdu vypadá na těhu 8) a proč sis ještě neudělala test? v den očekávané MS bys už mohla testovat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
12.8.16 20:26

@Jany-S kocko ja se strasne bojim zklamani. A porad me poboliva brisko tak divne. Tak si myslim ze to dostanu zitra vis?:-( ale kez by ne… Ano mam teplotu furt nad 37-37,5. A to mi vzdy pri MS klesne… V prvnim tehotenstvi jsem si test delala az 35 den… Ale proste se bojim… Furt se modlim at ta mrcha neprijde… Ale fakt mam cyklus 28 dni presne na den jako hodinky:-) ale treba to prijde vecer :-(… Myslis ze by to mohlo vyjit? :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
12.8.16 20:42

@llsonik tak vzhledem k té teplotě bych tipovala, že to klapnout mohlo, to by ti musela teplota výrazně klesnout pod 36,3 C :think: Ale jestli se ti takhle drží nahoře už déle, tak si myslím, že je čas na test :palec: ale chápu tě, je to především na tobě, jak se rozhodneš..i tak držím palce ať to dopadne jakkoliv :palec: když to nevyjde, tak máš další cyklus před sebou a uvidíš, že se to povede :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
12.8.16 20:47

@Jany-S ja prave nevim kolik ma byt teplota pri MS. Jen vim ze kdyz mi mela dojit, tak jsem mela pod 37 urcite…no jeste pockam :-) ale moc ti dekuju :-) si fakt zlata :-) a kdyz to nevyjde, tak nevadi :-) zacnem znova :-) no kazdopadne budu infornovat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
12.8.16 20:50

@llsonik pakliže je to těhu, teplota by se měla držet pořád nahoře, tzn. od 36,8-37,5 C, pakliže by to bylo naopak, teplota ti bude postupně padat až k menstruační teplotě pod 36,3 C…takže asi tak ;)
Určitě dej vědět, až se rozhodneš testovat, budeme ti držet palce, ať je to těhu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
12.8.16 20:59

@Jany-S ste zlaticka :-) stejne sem strasne rada chodim :-) zitra urco pisnu :-) furt litam jak blazen curat :) tak uvidime. Nechame se prekvapit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
12.8.16 21:01
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
12.8.16 21:16

@Janys-S no tehu to asi nebude :-( byla jsem na wc a mela jsem tam trosku hlenu nazloutlyho… Cipek mam vzadu a uzavrenej. Jsem z toho magor. Myslim, ze zitrek to jisti :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
12.8.16 21:37

@llsonik i hlen k tomu patří..někdo i špiní, dokonce má i MS a těhu to je..ale určitě..zítra to změř a kdyžtak testni ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
12.8.16 21:46

@Jany-S tak jo. Děkuji moc. Si zlata. Jsem rada ze mi takhle pořadí s

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
12.8.16 23:38

@Jany-S tak zatím slabé, ale MS přišla. Rano ještě zmerim teplotu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
13.8.16 20:37

@llsonik tak to je mi líto :oops: ale netruchli, další cyklus do toho jdeme společně, tak se zadaří :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
13.8.16 21:21

@Jany-S je to nějaký divný. Mám porad teplotu 37,6. Mám to min než kdykoli dřív. Ale asi to stejně je MS. Jasné. Jdu do toho s tebou :-) my to nevzdame :-) :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
13.8.16 21:30

@llsonik no počkej…ale není to taková běžná MS? je to spíš takový lehký špinění než přímo ta pravá MS? :think: ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
13.8.16 21:33

@llsonik ono se občas stane, že ta MS není přímo MS, vzhledem k teplotě, bych řekla, že jsi fakt těhu..já být tebou, zkusím test..myslím si, že budeš špinit tak cca 3 dny a bude konec…to holky mívají..nejedná se přímo o MS, ale takové špinění nooo, nevím jak to popsat..prostě víš, že to ta pravá MS není :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí