Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@llsonik 37,4?
to je dost, to už opravdu vypadá na těhu
a proč sis ještě neudělala test? v den očekávané MS bys už mohla testovat ![]()
@Jany-S kocko ja se strasne bojim zklamani. A porad me poboliva brisko tak divne. Tak si myslim ze to dostanu zitra vis?:-( ale kez by ne… Ano mam teplotu furt nad 37-37,5. A to mi vzdy pri MS klesne… V prvnim tehotenstvi jsem si test delala az 35 den… Ale proste se bojim… Furt se modlim at ta mrcha neprijde… Ale fakt mam cyklus 28 dni presne na den jako hodinky:-) ale treba to prijde vecer
… Myslis ze by to mohlo vyjit? ![]()
@llsonik tak vzhledem k té teplotě bych tipovala, že to klapnout mohlo, to by ti musela teplota výrazně klesnout pod 36,3 C
Ale jestli se ti takhle drží nahoře už déle, tak si myslím, že je čas na test
ale chápu tě, je to především na tobě, jak se rozhodneš..i tak držím palce ať to dopadne jakkoliv
když to nevyjde, tak máš další cyklus před sebou a uvidíš, že se to povede ![]()
@Jany-S ja prave nevim kolik ma byt teplota pri MS. Jen vim ze kdyz mi mela dojit, tak jsem mela pod 37 urcite…no jeste pockam
ale moc ti dekuju
si fakt zlata
a kdyz to nevyjde, tak nevadi
zacnem znova
no kazdopadne budu infornovat ![]()
@llsonik pakliže je to těhu, teplota by se měla držet pořád nahoře, tzn. od 36,8-37,5 C, pakliže by to bylo naopak, teplota ti bude postupně padat až k menstruační teplotě pod 36,3 C…takže asi tak ![]()
Určitě dej vědět, až se rozhodneš testovat, budeme ti držet palce, ať je to těhu ![]()
@Jany-S ste zlaticka
stejne sem strasne rada chodim
zitra urco pisnu
furt litam jak blazen curat
tak uvidime. Nechame se prekvapit ![]()
@Janys-S no tehu to asi nebude
byla jsem na wc a mela jsem tam trosku hlenu nazloutlyho… Cipek mam vzadu a uzavrenej. Jsem z toho magor. Myslim, ze zitrek to jisti ![]()
@llsonik i hlen k tomu patří..někdo i špiní, dokonce má i MS a těhu to je..ale určitě..zítra to změř a kdyžtak testni ![]()
@Jany-S tak jo. Děkuji moc. Si zlata. Jsem rada ze mi takhle pořadí s
@Jany-S tak zatím slabé, ale MS přišla. Rano ještě zmerim teplotu…
@llsonik tak to je mi líto
ale netruchli, další cyklus do toho jdeme společně, tak se zadaří ![]()
@Jany-S je to nějaký divný. Mám porad teplotu 37,6. Mám to min než kdykoli dřív. Ale asi to stejně je MS. Jasné. Jdu do toho s tebou
my to nevzdame
![]()
@llsonik no počkej…ale není to taková běžná MS? je to spíš takový lehký špinění než přímo ta pravá MS?
![]()
@llsonik ono se občas stane, že ta MS není přímo MS, vzhledem k teplotě, bych řekla, že jsi fakt těhu..já být tebou, zkusím test..myslím si, že budeš špinit tak cca 3 dny a bude konec…to holky mívají..nejedná se přímo o MS, ale takové špinění nooo, nevím jak to popsat..prostě víš, že to ta pravá MS není ![]()