Snažilky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
150
11.8.16 14:20

@hanicka77 vecer to budeme jistit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1341
11.8.16 14:35

@Saba123 dneska i zítra :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1341
11.8.16 14:38

@Kajule21 děkuji, už jsem ok. To byl zas jen ten prvotní šok nebo jak to nazvat a psala jsem to rozrušená :roll:

Ve správný čas to přijde :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
11.8.16 14:40

@chillli to je jasny ;-)… Vcera, dnes i zitra :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
11.8.16 14:58

@Kajule21 no já myslela že už čekáš miminko když si psala, že už to nebudeš potřebovat… :-) určo mi dej vědět :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
11.8.16 20:21
@chillli píše:
@venisa hnus venku :roll:Bože holky… Zas to na mě přišlo. Včera od kámošky fotka testu kde měla + 1-2… Moc jí to přeji, ale ubiji mě každé psaní s ní, to je a že věří že to bude holčička a že je zajímavé že jim to šlo hned a my furt nic. Ale že to jednou přijde..
Nikdy bych neřekla, že mě to tak sebere, že se nám chvíli nedaří :?

jak já ti rozumím, ale nenech se tím rozhodit, bohužel takových pár rozhovorů ještě zažiješ a nemá smysl se tím tak trápit :? řekni si, že na tebe se taky štěstí usměje, holt to nepřišlo teď, tak to přijde příští cyklus :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
11.8.16 20:24
@Saba123 píše:
Ahoj holky, dnes ovu test dopadnul takto :think: myslite, ze uz je pozitivni? Dekuji ;)

tě pic, tak to je přesně ono…jak jsem říkala, vydrž ještě dnes a zesílí, a taky že joo :palec: takže máš cca 48h na to pořádně jistit, dneska nemusíš, ale zítra a pozítří bych to pojistila, protože teprve v průběhu těch 48h se vajíčko uvolní a je schopné k oplodnění, tak jestli dneska ne, tak zítra tutově jistěte :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
11.8.16 20:26
@llsonik píše:
@Jany-S a myslíš, že ten gel pomůže?? :-) no já už to asi opravdu nechám na doktorech, ale snažit se budeme stejně :-) to IUI by nemělo být tak drahý a já hlavně žádný hormony papat nemůžu :-( ty injekce jsou fakt strašný :-D ale co by člověk pro mimi neudělal co?

tak zaručit ti to nemůžu :think: ber to tak, že jsou to podpůrné doplňky, které „mohou“ dopomoci k početí, ale záruku ti nedají..někomu to pomůže, někomu ne :roll: ale je na něj velká chvála, jelikož v děloze připravuje super prostředí pro příchozí spermie, aby bylo schopné vydržet a počkat na vajíčko ;) ale jak říkám, zaručit ti to nikdo nemůže :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
11.8.16 20:28
@3dana1 píše:
Ahojte holky mam otazku mam 4dny spozdeni kontroluju si i cipek a jednou je mekky podruhe tvrdy mam v tom gulas :/ a hlen vzdy pri kontrole neco jako telove mleko myslite ze se jedna o tehu?

a test sis nedělala?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
11.8.16 20:35

@Jany-S :potlesk: mam radost, uvidim, jak se bude priteli chtit… Kdyz se mu bude chtit dned, tak snad tam nejake mrsky vydrzi ;-) ale jistit to budeme urcite ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
11.8.16 20:45

@Jany-S no tak to je jasny, ze nikdo nic nezaruci :-)ja jen jestli nemas s tim nejaky zkusenosti :-) já to mám zítra ndostat, tak čekam :-) ale zatim zadny priznak toho, že by MS měla dosrazit. tak se necham prekvapit :-) jen furt chodim na WC a bolej mě ty prsa…a bolí mě hlava :-) sice me prsa bolej uz min, ale stejne :-) a to pred MS nikdy nemam :-) ale radsi na to nemyslet :-) jak to dopadne, tak to dopadne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
11.8.16 20:59

@Saba123 držím palce, ať se zadaří :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
11.8.16 21:00

@llsonik tak zkušenosti s tím mám, používala jsem ho…a dokonce se i zadařilo, ale neumím říct, jestli to bylo tím, v té době jsem toho brala hodně, tak těžko říct, co byl spouštěč :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
11.8.16 21:13

@Jany-S já ted počkám na tu mršku a když dorazí, tak si ho taky objednám :-) a ty už máš děti? promin jestli jsem se te uz ptala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
11.8.16 21:14

@chillli jo jájsem to zažila minulý den a předevčirem :-) takže ti rozumim :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí