Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kajule21 děkuji, už jsem ok. To byl zas jen ten prvotní šok nebo jak to nazvat a psala jsem to rozrušená ![]()
Ve správný čas to přijde ![]()
@Kajule21 no já myslela že už čekáš miminko když si psala, že už to nebudeš potřebovat…
určo mi dej vědět ![]()
@chillli píše:
@venisa hnus venkuBože holky… Zas to na mě přišlo. Včera od kámošky fotka testu kde měla + 1-2… Moc jí to přeji, ale ubiji mě každé psaní s ní, to je a že věří že to bude holčička a že je zajímavé že jim to šlo hned a my furt nic. Ale že to jednou přijde..
Nikdy bych neřekla, že mě to tak sebere, že se nám chvíli nedaří
jak já ti rozumím, ale nenech se tím rozhodit, bohužel takových pár rozhovorů ještě zažiješ a nemá smysl se tím tak trápit
řekni si, že na tebe se taky štěstí usměje, holt to nepřišlo teď, tak to přijde příští cyklus ![]()
@Saba123 píše:
Ahoj holky, dnes ovu test dopadnul taktomyslite, ze uz je pozitivni? Dekuji
tě pic, tak to je přesně ono…jak jsem říkala, vydrž ještě dnes a zesílí, a taky že joo
takže máš cca 48h na to pořádně jistit, dneska nemusíš, ale zítra a pozítří bych to pojistila, protože teprve v průběhu těch 48h se vajíčko uvolní a je schopné k oplodnění, tak jestli dneska ne, tak zítra tutově jistěte
![]()
@llsonik píše:
@Jany-S a myslíš, že ten gel pomůže??no já už to asi opravdu nechám na doktorech, ale snažit se budeme stejně
to IUI by nemělo být tak drahý a já hlavně žádný hormony papat nemůžu
ty injekce jsou fakt strašný
ale co by člověk pro mimi neudělal co?
tak zaručit ti to nemůžu
ber to tak, že jsou to podpůrné doplňky, které „mohou“ dopomoci k početí, ale záruku ti nedají..někomu to pomůže, někomu ne
ale je na něj velká chvála, jelikož v děloze připravuje super prostředí pro příchozí spermie, aby bylo schopné vydržet a počkat na vajíčko
ale jak říkám, zaručit ti to nikdo nemůže ![]()
@3dana1 píše:
Ahojte holky mam otazku mam 4dny spozdeni kontroluju si i cipek a jednou je mekky podruhe tvrdy mam v tom gulas :/ a hlen vzdy pri kontrole neco jako telove mleko myslite ze se jedna o tehu?
a test sis nedělala?? ![]()
@Jany-S
mam radost, uvidim, jak se bude priteli chtit… Kdyz se mu bude chtit dned, tak snad tam nejake mrsky vydrzi
ale jistit to budeme urcite ![]()
@Jany-S no tak to je jasny, ze nikdo nic nezaruci
ja jen jestli nemas s tim nejaky zkusenosti
já to mám zítra ndostat, tak čekam
ale zatim zadny priznak toho, že by MS měla dosrazit. tak se necham prekvapit
jen furt chodim na WC a bolej mě ty prsa…a bolí mě hlava
sice me prsa bolej uz min, ale stejne
a to pred MS nikdy nemam
ale radsi na to nemyslet
jak to dopadne, tak to dopadne ![]()
@llsonik tak zkušenosti s tím mám, používala jsem ho…a dokonce se i zadařilo, ale neumím říct, jestli to bylo tím, v té době jsem toho brala hodně, tak těžko říct, co byl spouštěč ![]()
@Jany-S já ted počkám na tu mršku a když dorazí, tak si ho taky objednám
a ty už máš děti? promin jestli jsem se te uz ptala ![]()
@chillli jo jájsem to zažila minulý den a předevčirem
takže ti rozumim ![]()