Snažilky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5468
9.8.16 22:08
@chillli píše:
@Kajule21 chlap teď odjel do obchodu, o testu jsem mu říkala. No ale tvářil se jak by měl kupovat vložky nebo co. Chlapi no :mrgreen:

Kašli na to☺ Jak to dopadlo?☺

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
9.8.16 22:21

@venisa ted mi byl kolega z práce oznámit, že čekaj třetí dítě… oni teda dvakrat potratili, ale hned po kyretáži už do toho vlítla a ted je v druhym měsíci… ach jooo---- ale přeju jim to :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1341
9.8.16 23:07

Holky, no stress. Nekoupil mi ho. Srabota :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
10.8.16 05:54
@chillli píše:
Holky, no stress. Nekoupil mi ho. Srabota :lol:
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
10.8.16 06:01

@llsonik tak to pak chápu, proč chceš do CARu :think: s těmi injekcemi to je peklo co? :cert: Nemyslím si, že ses zbláznila, přemýšlíš taky o tom, že nemusí být něco v pořádku, což ve tvém případě chápu 8o a asi začít IUI je asi oukej…možná bych to nechala už na doktorech, co vám doporučí, mají v tom už své zkušenosti, tak vědí co a jak. Jinak k těm CARům, co vím, tak si holky chválí Apolináře, Podolí a Gennet, zkus tady zapátrat na diskuzích a najdeš něco o nich. Jinak Gennet je soukromé zařízení, tak si připrav batoh peněz, ostatní je státní, takže i tam platit budeš, ale ne ranec za blbosti, no uvidíš :palec:
Tak zabavit se můžeš a škola je fajn, ale zase to udělej tak, abys to stíhala a nebyla ve stresu, méně je někdy více :palec:
Moc držím palce ať se zadaří :hug:
A ten gel se jmenuje Prefert ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
10.8.16 07:49

@llsonik no je toho kolem vseho hodne… ale my se taky dockame…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
10.8.16 07:50
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
10.8.16 11:03

Ahoj holky, dnes jsem 14DC, tak snad se ovulka blizi. ;) vcera velke bolesti v podbrisku dnes zatim klid :) tak uvidime ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1044
10.8.16 11:42

Teda holky, vy už některé čekáte/nečekáte menses, hlídáte ovulaci…To my jsme se „snažením“ začali o víkendu :mrgreen: A dneska nebo zítra to mám dostat. No, tak já to určitě dostanu, protože plodné dny jsem určitě neměla, takže nervozní budu až příští měsíc :)
A je tu ještě někdo, kdo se snaží o druhé? :)Vzpomínám, jak jsem u prvního miminka vůbec netušila, že můžu být těhotná, protože mě bolel podbřišek úplně stejně jako kdybych to měla dostat a ono už bylo zaděláno :lol: Jestli se nám ale někdy druhé miminko podaří, budu si to užívat maximálně. Protože vím, že už to bude naposledy… Dvě děti mi budou stačit :srdce: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
10.8.16 11:46
@llsonik píše:
@venisa ted mi byl kolega z práce oznámit, že čekaj třetí dítě… oni teda dvakrat potratili, ale hned po kyretáži už do toho vlítla a ted je v druhym měsíci… ach jooo---- ale přeju jim to :-)

Jaké „ach jo“ - zapomněla jsi na pozitivní myšlení? :) Taky brzo budeš, neboj - jak si to naplánuješ, tak to bude!! :potlesk: Člověk si sice povzdechne, ale musí to druhým přát!! :pankac: Já sama sebe překvapila (když u nás v rodině po tom 8 umělém oplodnění konečně ve třetím měsící oznámili, že čekají mimčo byla), že jsem byla tak neskutečně šťastná a snad ani jednou mě nenapadlo, že bych třeba brečela, že bych už taky chtěla. Prožívala jsem s něma celé těhotenství a furt se ptala, jak se malé daří, jak je velká, jestli kope, jestli její maminka nemá nějaké problémy atd. Dneska je to přesně 3týdny, co se malá narodila a já jsem tak strašně šťastná, jako by byla moje :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
10.8.16 12:12
@venisa píše:
@Kajule21 jo tak to bude fajn, kdyz mi posles webovky… mozna ti budu taky delat kseftiky… ;)

Pošlu ti je do soukr. zprávy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
10.8.16 12:18
@Domuska píše:
Holky vubec nevadi, ono tam taky asi nic neni a spis je to moje zbozne prani :pankac: kazdopadne dneska jsem na wc nasla ruzovo hnedy hlen a cely den me boli podbrisek a picha u obou vajecniku, takze predpokladam, ze prijde mcs. :potlesk: nevadi, uz se tesim na druhe kolo snazeni :lol:. jen se musim naucit s menstr kaliskem. Pouzivate ho nektera? Ja si minuly mesic poridila dva ale mam obavy, ze kvuli memu stale nizkemu cipku se mi ho nepovede nikdy spravne zavest :,(. Vzdy ho citim a kdyz jdu curat, tak mi vyjede.

Ahoj, já taky kalíšek nezkoušela, ale už mě i napadlo, že by to bylo lepší než tampon…Vložky nepřipadají v úvahu. Tu si dám tak max.na noc, ale jinak si připadám jak batole v plence :lol: A mám pocit, že to musí každý vidět, že to zrovna mám :lol: Ale jedna známá ho používá a nemohla si ho vynachválit. Říkala, že ho vždycky vyleje, opláchne a má zase pokoj - já si to nedovedu představit 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
10.8.16 12:21
@venisa píše:
@llsonik tak ono je to pak hodne o psychice no… je to desny, proc to nemuze byt snadny??? :think:

Protože bysme si toho potom tolik nevážily :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
10.8.16 12:29

Jo a holky, jak jste se tady bavily o tom gelu (předpokládám, že ne na vlasy, ale na podporu početí :lol: :lol: ), tak kdyby náhodou, jeden doma mám - použia jsem ho asi 1×. Mrknu na expiračku a kdyby měla některá zájem, levně odprodám :) Já už ho potřebovat nebudu :potlesk: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
10.8.16 17:06

@Saba123 no ty bláho 8o To už abyste to začaly jistit, myslím, že zítra bude ještě silnější, ale pokud jsi měla bolesti, tak asi bych pomalu začala to jistit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí