Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@japeruska
vitam te… tak kdyz se prvni zadarilo hned, tak by snad nemel byt u toho druheho problem…
@japeruska Ahojky, vítej ![]()
A nějak se testuješ, či hlídáš ovu? nebo baštíš nějaké doplňky?
Ono se občas stává, že dokud kojíš, tak je občas problém s tím zadařením..můžeš mít zvýšený prolaktin a to může být celá příčina toho, kdyby to nešlo..možná bys mohla zkusit u doktora se zeptat, jestli ti neudělá testy na prolaktin, podle toho by poznal, jestli jsou hodnoty v normě, nebo ne ![]()
@Jany-S Zatim nejim zadne doplnky ani vitaminy. Spis nejim az tak nezdrave, tak doufam, ze me telo je snad ok
Tak nejak uvnitr bych chtela otehotnet hned, ale docela se fakt bojim. U prvniho tehotenstvi jsem ze zacatku hodne krvacela a nakonec jsem porodila o mesic driv
A porod teda fakt boli
Ale vsechno to za to stoji. Je to nejkrasnejsi a nejlepsi, co jsem mohla mit. Dite. ![]()
@japeruska Bodejť, a jak se říká, žena vydrží víc než člověk, proto je nám souzeno rodit
Určitě se hoď do klidu, určitě se to povede..čím víc budeš tlačit na pilu, tím se nezadaří..psychika je svinstvo
Zkus si hlídat ovu a uvidíš, že se zadaří.
Já taky chtěla hned hned mimi a už na něj čekám přes rok, z toho mám za sebou 2 potraty, takže teď jsem se hodila víc do klidu a věřím, že se nám to taky podaří ![]()
Ahojky holky ![]()
tak ted o víkendu čekám - nečekám MS
kéž by nepřišla, ale bojím se, že přijde. Jinak pořád mě bolí prsa a dneska jsem spala 17 hodin v kuse
na mě je to až moc
Jinak začli jsme s partnerem řešit IUI. Zatím hledáme dobrou kliniku… Tak snad se brzy objednáme a už se to bude nějak řešit. Jinak přítel má ted vitamíny Macu a vitamín E na podporu těch jeho mršek a já mám ty ovu testy, kyselinu listovou, čaj z maliníku a kontryhel. Kupovala jsem si i tinkturu z jeřábu ptačího, ale to mi nedělalo dobře… Tak snad se zadaří…
A jak ste na tom vy?
![]()
@llsonik ahojky, taky čekám MS v neděli, od pátku bych měla začít brát léky na oddálení MS kvůli dovolené, tak se v pátek chystám testovat, kdyby náhodou. Já beru taky vitamíny, manžel ty stejné ale pro muže. Jak dlouho se snažíte? Myslíš, že se zadařilo?
@llsonik ahojky, já jsem akorát 9DC, takže takový nijaký… ovulku asi prošvihneme, takže tomu nedávám opět moc velký naděje… jinak žádný vitamíny nebo tak nebereme…
@venisa
ahojky
já jsem dneska 12DPO
no hele já už ani tomu moc nerozumim
my si to vždycky tu ovulku pojistíme, jak před, tak v době pozitivního testu a pak ještě třeba 5 dní po ovulce a nic. Takže ani už moc těm testům nevěřim:-( jak to, že ste to prošvihli? a ty už mimi máš? ![]()
@llsonik no asi tu ukaždé funguje jinak nebo co
ne, že sme jí prošvihli ale asi jí teď až bude prošvihneme… nevím teda kdy má přijít protože to nijak nehlídám ale kdyby měla být o víkendu, tak to se zrovna s přítelem neuvidíme… on má pánskou jízdu a já jedu navštívit babičku… já ještě žádné mimi nemám… snažíme se o první…
@llsonik a odkud jsi? já sice ze severu, ale jezdily jsme do Prahy k Apolináři a spokojenost veliká..ale tady jsou i recenze na jiný CAR, kde provádí IUI.
Tak držím palce, ať to vyjde
jinak s tou Macou jste udělali dobře..můj jí bere taky, a že měl spermio hodně špatné, tak další cyklus se zadařilo, takže ta Maca je pro chlapy fakt dobrá..A co třeba ještě zkusit ty gely? chápu, že už toho asi bereš dost, a další doplněk je na palici, ale třeba těm spermiím vytvořit v děloze přirozenější prostředí
na otěhotnět. cz mají toho dost.. ![]()
@Jany-S
ahojky. Já jsem z Prahy… Právě jsem taky slyšela samou chválu na Podolí. Tak uvidíme mno… Taky jsem přemýšlela o tom gelu.
já skoro všechno objednávám z toho otěhotnět. cz
je fakt že teda poslední tejden se fakt cejtim strašně… únava jako blázen, motá se mi hoava, bolí mě svaly a prsa no děs. ale asi na mě spíš něco leze. Ikdyž ovulku jsme měli teda pojištěnou pekelně
taky jsem i přestala kouřit
to jsem na sebe pyšná
já taky hledala nějaký diskuse ohledně toho CARU. tak uvidíme.. ted momentálně mi je docela na
tak uvidíme…
@venisa
já jsem právě s mým bývylým přítelem o jedno přišla ve 4 měsíci a on to neustál a ted se snažíme s mým novosstarým přítel taky o první společný
stejně je hrozný, jak si s náma ta příroda zahrává ![]()
no byla bych strašně ráda kdyby se zadařilo, ale nevím:-) vždycky zatím už bylo strašný zklamání. my se snažíme už skoro třičtvrtě roku mno…v roce 2012 jsem potratila s bývalým přítelem a ten když byl na spermiogramu, tak mu řekli, že vůbec nechápiu, jak jsme mohli do jinýho stavu přijít. takže si yslím, že chyba u mě by být neměla. a i doktoři říkají, že jsem zdravá. Tak já už nevím co dělat
Ale jak říkám, vůbec se ted nepoznávám jak mi je divně a zle. Nevim co se to semnou děje… ![]()
@Jany-S A co je podle tebe lepší?? nosifol nebo isofolic? jaký je v tom rozdíl? prosím prosím ![]()
@Kajule21 jůůů moc jsem zvědavá jak to dopadlo
držím palečky!! Já už to asi taky prdím. Zkusím teda nějaký ten nosifol, ale už žádný stres, hlídání a čekání. Až to bude, tak to bude ![]()