Snažilky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25701
8.8.16 14:37

@japeruska :mavam: vitam te… tak kdyz se prvni zadarilo hned, tak by snad nemel byt u toho druheho problem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
8.8.16 14:37

@japeruska Ahojky, vítej :mavam:
A nějak se testuješ, či hlídáš ovu? nebo baštíš nějaké doplňky?
Ono se občas stává, že dokud kojíš, tak je občas problém s tím zadařením..můžeš mít zvýšený prolaktin a to může být celá příčina toho, kdyby to nešlo..možná bys mohla zkusit u doktora se zeptat, jestli ti neudělá testy na prolaktin, podle toho by poznal, jestli jsou hodnoty v normě, nebo ne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1044
8.8.16 16:40

@Jany-S Zatim nejim zadne doplnky ani vitaminy. Spis nejim az tak nezdrave, tak doufam, ze me telo je snad ok :-) Tak nejak uvnitr bych chtela otehotnet hned, ale docela se fakt bojim. U prvniho tehotenstvi jsem ze zacatku hodne krvacela a nakonec jsem porodila o mesic driv :-) A porod teda fakt boli :-D Ale vsechno to za to stoji. Je to nejkrasnejsi a nejlepsi, co jsem mohla mit. Dite. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
8.8.16 20:35

@japeruska Bodejť, a jak se říká, žena vydrží víc než člověk, proto je nám souzeno rodit ;) Určitě se hoď do klidu, určitě se to povede..čím víc budeš tlačit na pilu, tím se nezadaří..psychika je svinstvo :poblion: Zkus si hlídat ovu a uvidíš, že se zadaří.
Já taky chtěla hned hned mimi a už na něj čekám přes rok, z toho mám za sebou 2 potraty, takže teď jsem se hodila víc do klidu a věřím, že se nám to taky podaří :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
8.8.16 21:24

Ahojky holky :-)
tak ted o víkendu čekám - nečekám MS :-D kéž by nepřišla, ale bojím se, že přijde. Jinak pořád mě bolí prsa a dneska jsem spala 17 hodin v kuse :-D na mě je to až moc :-D Jinak začli jsme s partnerem řešit IUI. Zatím hledáme dobrou kliniku… Tak snad se brzy objednáme a už se to bude nějak řešit. Jinak přítel má ted vitamíny Macu a vitamín E na podporu těch jeho mršek a já mám ty ovu testy, kyselinu listovou, čaj z maliníku a kontryhel. Kupovala jsem si i tinkturu z jeřábu ptačího, ale to mi nedělalo dobře… Tak snad se zadaří…

A jak ste na tom vy? :-) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
906
8.8.16 21:30

@llsonik ahojky, taky čekám MS v neděli, od pátku bych měla začít brát léky na oddálení MS kvůli dovolené, tak se v pátek chystám testovat, kdyby náhodou. Já beru taky vitamíny, manžel ty stejné ale pro muže. Jak dlouho se snažíte? Myslíš, že se zadařilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
8.8.16 21:33

@llsonik ahojky, já jsem akorát 9DC, takže takový nijaký… ovulku asi prošvihneme, takže tomu nedávám opět moc velký naděje… jinak žádný vitamíny nebo tak nebereme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
8.8.16 21:40

@venisa
ahojky :-) já jsem dneska 12DPO :-) no hele já už ani tomu moc nerozumim :-) my si to vždycky tu ovulku pojistíme, jak před, tak v době pozitivního testu a pak ještě třeba 5 dní po ovulce a nic. Takže ani už moc těm testům nevěřim:-( jak to, že ste to prošvihli? a ty už mimi máš? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
8.8.16 21:44

@llsonik no asi tu ukaždé funguje jinak nebo co :mrgreen: ne, že sme jí prošvihli ale asi jí teď až bude prošvihneme… nevím teda kdy má přijít protože to nijak nehlídám ale kdyby měla být o víkendu, tak to se zrovna s přítelem neuvidíme… on má pánskou jízdu a já jedu navštívit babičku… já ještě žádné mimi nemám… snažíme se o první…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
8.8.16 21:51

@llsonik a odkud jsi? já sice ze severu, ale jezdily jsme do Prahy k Apolináři a spokojenost veliká..ale tady jsou i recenze na jiný CAR, kde provádí IUI.
Tak držím palce, ať to vyjde :palec: jinak s tou Macou jste udělali dobře..můj jí bere taky, a že měl spermio hodně špatné, tak další cyklus se zadařilo, takže ta Maca je pro chlapy fakt dobrá..A co třeba ještě zkusit ty gely? chápu, že už toho asi bereš dost, a další doplněk je na palici, ale třeba těm spermiím vytvořit v děloze přirozenější prostředí :think: na otěhotnět. cz mají toho dost.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
8.8.16 22:11

@Jany-S
ahojky. Já jsem z Prahy… Právě jsem taky slyšela samou chválu na Podolí. Tak uvidíme mno… Taky jsem přemýšlela o tom gelu. :-) já skoro všechno objednávám z toho otěhotnět. cz :-) je fakt že teda poslední tejden se fakt cejtim strašně… únava jako blázen, motá se mi hoava, bolí mě svaly a prsa no děs. ale asi na mě spíš něco leze. Ikdyž ovulku jsme měli teda pojištěnou pekelně :-) taky jsem i přestala kouřit :-) to jsem na sebe pyšná :-) já taky hledala nějaký diskuse ohledně toho CARU. tak uvidíme.. ted momentálně mi je docela na :poblion: :poblion: :poblion: :-D tak uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
8.8.16 22:13

@venisa
já jsem právě s mým bývylým přítelem o jedno přišla ve 4 měsíci a on to neustál a ted se snažíme s mým novosstarým přítel taky o první společný :-) stejně je hrozný, jak si s náma ta příroda zahrává :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
8.8.16 22:16

@mrkvikva

no byla bych strašně ráda kdyby se zadařilo, ale nevím:-) vždycky zatím už bylo strašný zklamání. my se snažíme už skoro třičtvrtě roku mno…v roce 2012 jsem potratila s bývalým přítelem a ten když byl na spermiogramu, tak mu řekli, že vůbec nechápiu, jak jsme mohli do jinýho stavu přijít. takže si yslím, že chyba u mě by být neměla. a i doktoři říkají, že jsem zdravá. Tak já už nevím co dělat :-(Ale jak říkám, vůbec se ted nepoznávám jak mi je divně a zle. Nevim co se to semnou děje… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
9.8.16 00:17

@Jany-S A co je podle tebe lepší?? nosifol nebo isofolic? jaký je v tom rozdíl? prosím prosím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
9.8.16 00:23

@Kajule21 jůůů moc jsem zvědavá jak to dopadlo :mavam: držím palečky!! Já už to asi taky prdím. Zkusím teda nějaký ten nosifol, ale už žádný stres, hlídání a čekání. Až to bude, tak to bude :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí