Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Jany-S no myslim, ze az zkonci prazdniny, tak nebudu stihat docitat zadnou diskuzi ![]()
@venisa tak to já dočítám většinou večer, až když mám konečně všechno doma hotové
takže taky občas stíhám tak tak dočítat…horší to je na dovolené…letos jsem měla co dělat dočítat týdenní diskuze ![]()
Ahoj holky
my včera měli hrozný, vyčerpávající den. Museli jsme nechat utratit našeho 16 leteho pejska. Jinak by mi MS měla přijít za 3 dny a BT jsem dnes měla 36,5 tak uvidíme ![]()
Mě se taky zda, ze se to tu rozjelo pomalu nestíhám docitat
člověk tu jeden den není a pak roluje dvě stránky minimálně ![]()
@Jany-S no ja docitam prubezne pres den… tedy zalezi na tom kolik je prace a co vsechno musim udelat… no o dovolene jsem to nestihala docitat skoro vubec… takze jsem stranky jen tak zbezne zkoukla… @chillli je tak to me mrzi, ze jste museli pejskanechat odejit do nebicka… drzim palecky aby to co nejdriv prestalo „bolet“…
@chillli to mě mrzí
bohužel i nás to čeká a úplně se toho dne děsím ![]()
@Jany-S píše:
@Sotiria no holka, jak tak koukám, všude je něco..všechno má své pro a proti..sice tu máme lepší doktory, ale zase mizerné platytakže si fakt nevybereš
A test jsi dělala? jestli mrcha nestávkuje z jiného důvodu
Ahoj zase jsem u moře takže nemám tolik času ale jo šla jsem i k gynelozce a nic řekla mi ze to každou chvíli dostanu tak příště no nevadí teď je fakt ze máme doma plno lidi a porad někam jezdíme takže o tom tak ne přemýšlím tak je to možná dobře
@Sotiria Neboj, přijde to v pravou chvíli, jen to občas trvá, ale všechny se dočkáme
užívej si rodiny ![]()
@Jany-S jo taky si myslím ze do roka a do dne budeme všechny tehulky a budeme se potkávat v jiných diskuzich
už se těším na to ![]()
@Jany-S ahoj,tak jsem si delala ovu test rano a prijde mi ze slabne, nez aby silil ![]()
@Jany-S prave mi to take vrta hlavou
ale zkusim dalsi testik zitra odpo a uvidim
ale kdyby ovu vubec nebyla, tak mi nevyjde ani ten dusik ne? ![]()
@Saba123 No jestli ti test slábne, tak ta ovulace opravdu proběhla
tak to vypadá, že normálně ovuluješ ![]()
@Jany-S já se děsila toho, co se včera stalo. Že zůstanu sama doma a najdu ho. Těch pár hodin něž přijel manžel bylo nejhorších… Z těch nervů jsem pak chytla migrénu. Ale už mu je lépe a netrápí se.
Manžel ty nervy zapijel a večer už se mě ptal jakého dalšího psa pořídíme, že tu je bez psa prázdno
@chillli ono je někdy lepší smutek zahnat právě tímhle..je to hrozný, že si myslíš, že netruchlíš, ale s vědomím, že jste mu dali domov a lásku, tě musí hřát a že takhle můžete pomoct a dát lásku zase jinému pejskovi, je přece dobrý důvod ne? ![]()
Jinak to plně chápu, až mě jednou odejde ta moje čubina, tak taky budu plačka utrápená ![]()