Snažilky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25701
5.8.16 08:12

@Jany-S no myslim, ze az zkonci prazdniny, tak nebudu stihat docitat zadnou diskuzi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
5.8.16 08:40

@venisa tak to já dočítám většinou večer, až když mám konečně všechno doma hotové :palec: takže taky občas stíhám tak tak dočítat…horší to je na dovolené…letos jsem měla co dělat dočítat týdenní diskuze :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1341
5.8.16 09:24

Ahoj holky :mavam: my včera měli hrozný, vyčerpávající den. Museli jsme nechat utratit našeho 16 leteho pejska. Jinak by mi MS měla přijít za 3 dny a BT jsem dnes měla 36,5 tak uvidíme :roll:

Mě se taky zda, ze se to tu rozjelo pomalu nestíhám docitat :mrgreen: člověk tu jeden den není a pak roluje dvě stránky minimálně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
5.8.16 10:26

@Jany-S no ja docitam prubezne pres den… tedy zalezi na tom kolik je prace a co vsechno musim udelat… no o dovolene jsem to nestihala docitat skoro vubec… takze jsem stranky jen tak zbezne zkoukla… @chillli je tak to me mrzi, ze jste museli pejskanechat odejit do nebicka… drzim palecky aby to co nejdriv prestalo „bolet“…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
5.8.16 10:30

@chillli to mě mrzí :roll: bohužel i nás to čeká a úplně se toho dne děsím :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
5.8.16 10:31
@Jany-S píše:
@Sotiria no holka, jak tak koukám, všude je něco..všechno má své pro a proti..sice tu máme lepší doktory, ale zase mizerné platy :think: takže si fakt nevybereš :think:
A test jsi dělala? jestli mrcha nestávkuje z jiného důvodu :palec:

Ahoj zase jsem u moře takže nemám tolik času ale jo šla jsem i k gynelozce a nic řekla mi ze to každou chvíli dostanu tak příště no nevadí teď je fakt ze máme doma plno lidi a porad někam jezdíme takže o tom tak ne přemýšlím tak je to možná dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
5.8.16 10:32

@Sotiria Neboj, přijde to v pravou chvíli, jen to občas trvá, ale všechny se dočkáme :palec: užívej si rodiny :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
5.8.16 10:34

@Jany-S jo taky si myslím ze do roka a do dne budeme všechny tehulky a budeme se potkávat v jiných diskuzich :D :dance: už se těším na to :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
5.8.16 11:17

@Jany-S ahoj,tak jsem si delala ovu test rano a prijde mi ze slabne, nez aby silil :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
5.8.16 12:21

@Sotiria už aby to bylo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
5.8.16 12:21

@Saba123 tak to fakt vypadá, že už proběhla… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
5.8.16 12:54

@Jany-S prave mi to take vrta hlavou :think: ale zkusim dalsi testik zitra odpo a uvidim ;) ale kdyby ovu vubec nebyla, tak mi nevyjde ani ten dusik ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
5.8.16 13:03

@Saba123 No jestli ti test slábne, tak ta ovulace opravdu proběhla ;) tak to vypadá, že normálně ovuluješ :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1341
5.8.16 13:10

@Jany-S já se děsila toho, co se včera stalo. Že zůstanu sama doma a najdu ho. Těch pár hodin něž přijel manžel bylo nejhorších… Z těch nervů jsem pak chytla migrénu. Ale už mu je lépe a netrápí se.

Manžel ty nervy zapijel a večer už se mě ptal jakého dalšího psa pořídíme, že tu je bez psa prázdno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
5.8.16 13:14

@chillli ono je někdy lepší smutek zahnat právě tímhle..je to hrozný, že si myslíš, že netruchlíš, ale s vědomím, že jste mu dali domov a lásku, tě musí hřát a že takhle můžete pomoct a dát lásku zase jinému pejskovi, je přece dobrý důvod ne? ;)
Jinak to plně chápu, až mě jednou odejde ta moje čubina, tak taky budu plačka utrápená :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí