Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Jany-S no jestli probehla, tak to bych mela fakt stesti, ze by naskocila hned po vysazeni HA
zkusim zitra odpo ten test a uvidim, co mi vyjde zitra… Kazdopadne ti dam vedet
dekuju ze muzu s tebou o tom takhle popsat ![]()
@Saba123 tak buď ráda, že ti tělo funguje dobře o po HA ![]()
Neděkuj, od toho tu jsme ![]()
@Jany-S hlavne vcera jak jsem delala ten test, tak jsem pred tim normalne i pila, protoze jsem to sla jen tak zkusit. A ono by se pred testovani nemelo pit… Ale uvidime zitra
hlavne ted budeme mit s pritelem tyden dovcu, takze odpocinek, vylety atd. ![]()
@Saba123 no neměla bys alespoň 2 hodiny před tím pít..ale teď si odpočinete, naberete nové síly do dalšího snažení, a uvidíš, že se zadaří ![]()
@Jany-S a to ovlivnuje nejak to zesileni ty druhy carky? Ja jsem to prave zkousela jen tak
zitra otestuju odpo a nebudu pred tim pit
snad se zadari, uvidime
ikdyby do Vanoc, to by mi klido stacilo ![]()
@Saba123 bohužel ano..test je pak zkreslenej, takže se může stát, že čárka bude silnější, i když ovu ještě úplně nenastala
jako takhle, doporučuje se nepít, ale když se napiješ, tak se taky nic nestane, když víš, že máš mít tou dobou ovu, tak si můžeš ten test udělat ještě kdylikov během dne..je to prostě doporučení ![]()
@Jany-S jako nepila jsem pred tim jen hodinu… Jinak rano sem mela caj
uvidim teda zitra ![]()
@Saba123 nooo, tak to je pohoda…to by nemělo bý hodně zkreslený.. ![]()
Jsem zmatená. Včera a dnes hlen jako bílek, takže bych řekla že ovu ale přitom v pondělí čekám MS. Může to tak vůbec vycházet? No dneska to asi pojistime ![]()
@Saba123 u mě nového nic
…teplota je hodně nízko, takže to značí na příští týden MS, takže to od dalšího cyklu budeme jistit a doufám, že to nebude zase anovulák ![]()
@chillli ovu se ti mohla o týden posunout, což se poměrně dost často stává, tudíž by se MS taky měla posunout..to se mi stalo v únoru, měla jsem posunutou ovu o týden a otěhotněla jsem, takže možné to je ![]()
@Jany-S nevyslo to ted, priste to vyjde
to si rikam taky…
za par mesicu budeme probirat tehotenske nevolnosti ![]()
@Jany-S ja budu delat za hodku ten ovu test, tak jsem zvedava uz jsem asi 2 hodiny nepila
musim to vydrzet ![]()