Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@wwwinky tam je to pak tezke na to nemyslet, jestli hlidate BT, ovu a jeste litate po doktorech… to je pak asi na zblazneni… ja teda zatim nic nehlidam, mame volny prubeh az do konce roku a pak se uvidi…
@Domuska píše:
Tak to vyjde pristi mesicja jsem zitra 8dpo, tak se nemuzu dockat, az vykupim dr max tt
urco sem hodim foto zitra
![]()
Budeme se těšit
![]()
@venisa píše:
@mrkvikva tak to jsem rada… Taky mi obcas zkratky delaly problem ale uz snad nic jinyho krome ms, dc, dpo, bt a tt neni… nebo jo???![]()
Ještě mě napadá IVF, IUI
![]()
@Kajule21 tak tyhle zkratky jsem uz v diskuzich videla a co znamenaji netusim ale je to asi neco s tou asistovanou reprodukci ne??? ![]()
@venisa IVF je umělé oplodnění a IUI je v podstatě dopravení spermií do dělohy
@venisa no asi se na to taky vyprdnu
protoze jsem z toho akorát vynervovana
tak pockame a uvidíme
a pak budeme kdyztak resit
aspon leto at si uzijeme ![]()
@Saba123 píše:
@chillli ja bolestivou menstruaci mela i kdyz jsem brala HA. Nwm no, ale jste hodny holky, aspon tady mam s kym popovidat
Já jsem měla po vysazení HA jednou takové bolesti, že jsem myslela, že budu volat rychlou - nemohla jsem se ani pohnout
Naštěstí už je to pár let a takové stavy už nemám, ale i tak je to kolikrát ten první den mazec ![]()
@wwwinky ja si zapisuju 1DC a kdy byl sexik a zapsala jsem si i kolik DC jsem byla…
@venisa to se první zmrazí embrya, později se rozmrazí a vloží do dělohy. Používá se při více cyklech IVF
@venisa IUI - je inseminace (dopravení spermií přímo, tuším, do dělohy) a IVF (oplodnění vajíčka spermiemi mimo tělo a vložení do dělohy) - snad jsem to nějak nezblbla a neříkám kraviny ![]()
@mrkvikva ale u KETu si nejsem jistá, kdo ví, ať nás, prosím, poučí ![]()
@Jany-S tak mi to nedalo a sla jsem si koupit schvalne ovu testy. A ejhle
ani jsem to necekala, myslis tedy ze ovulka naskocila kdyz jsem vysadila HA minuly mesic? A ted jestli ovu uz probehla nebo probehne ![]()
@Jany-S píše:
@Kajule21 Super, že to bereš takhle s nadhledem..každý cyklus je jiný, uvidíš, že se brzo zadaří..držím palce
No s nadhledem - nic jiného mi ani nezbývá. Navíc se snažíme teprve druhý (teď už to bude teda třetí měsíc) a v tomhle nám bohžel nikdo nepomůže a asi si tím musíme každá projít, protže máme každá jiné tělo. Navíc jsem byla na krevních testech a zjistili, že mám málo železa a červených krvinek a z toho důvodu se mi za poslední 2 měsíce zpozdila menstruace (první měsíc o den, tento měsíc o 3
),tak to bysme se pak s manželem mohli snažit jak blázni a stejně by z toho nic nebylo.Tak jsem si koupila prášky a uvidíme ![]()
@Kajule21 no ja doufam, ze ani jednu z techo zkratek nebudu pouzivat…