Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Jany-S píše:
@Kajule21 ahojkytak víceméně podle teploty to může značit těhu
MS srazí teplotu pod 36,4 takže to vypadá nadějně…a proč si nezkusíš test? i kdyby to bylo těhu, tak to bude hodně rané, a HCG bude ještě dost nízké, ale na testu by už mohli být vidět krásné // čárky..
Držím palce a dej vědět ve středu
Ahojky
No, tak nějak jsem se zařekla, že po minulém měsíci, kdy byly příznaky „jasné“, test byl negativní a zklamání veliké, jsem se zařekla, že dokud nebudu mít zpoždění alespoň týden, tak testovat nebudu. A když jsem šla včera na tu krev, tak si říkám, že do zítřka už to vydržím-nemá smysl testovat, když se zítra z krve dozvím víc než z těhu testu. A dalším důvodem je i to, že jsem „máčka“ a čím víc případné zklamání oddálím, tím líp ![]()
@Sotiria píše:
@Kajule21 ja si taky myslím ze by to mohlo byt začínající tehotenstvi už jenom když vidím ty teploty tak si myslím ze jsi v tom
No by bylo fajn, ale raději se neraduju předčasně. MS naštěstí pořád nemám. Včera jsem navečer lehce zašpinila, dneska dopoledne taky trošku a teď se zdá, že to ustalo (musím to zaklepat).Tak jsem trochu znervózněla, ale stejně, co se má stát se stane. Teď se u nás v rodině před 14dny narodilo mamčinému bratránkovi s přítelkyní mimčo, tak jsme si psaly a říkala, že špinění ještě nic špatného neznamená. TAk mi dodala trošičku optimismu, ale moudřejší budu zítra z krve ![]()
Ahoj holky, asi si sem nejdu ani oro radu jen se vykecat a pokecat. Uz si totiz pripadam jak blazen a spousta lidi v okoli si to i mysli, tak je nechci zatezovat keste vic. Jde o to ze se s manzelem „snazime“ o mimco. Spis se snasim ale jen ja a on to bere jako povinnost a potrebu me udelat stastnou.. Cca 3 mesice si nedavame pozor a ja kazdy mesic cekam a pak nic vzdycky jsem zklamana. S nim o tom mluvit nemuzu. Protoze to nechape. To je furt mame cas a kdyz to nebude ted tak to bude jindy ale on nechape jake mam pocity co prozivam… Mysli si, ze me proste jen uz nebavi chodit do prace a tak jsem si dupla ze chcu decko, jenze tak to neni.. I kdyz jeho miluju a jsem s nim stastna citim se prazdna… Tento mesic mi je posledni dny dost zle a zvetsily se mi prsa jsem naladova unavena ale vim, ze sila sugesce je strasne silna.. Ovu si nijak extra nepocitam ale myslim si ze jsme se minuly mesic trefily presne do ovu ale zase, muze to byt jen sugesce.. Vcera jsem si delala test mam 7 dnu do MS tak je to asi brzo a byl neg. Ale i tak uz jsem prestala doufat, jsem smirena s tim, ze se MS dostavi… Jen asi potrebuju uklodnit ze v tom nejsem sama. Mejte hezky den
a za kasdou zpravu budu rada
@ji ta ahojky, myslim, ze je spatne to, ze jsi na to moc upnuta a moc se tim zatezujes… to je pak asi to nejhorsi co muze byt… nejlepsi by bylo rozptylit myslenky… do testu je jeste brzo… tes bych delala az po tydnu zpozdeni ms…
@ji ta píše:
Ahoj holky, asi si sem nejdu ani oro radu jen se vykecat a pokecat. Uz si totiz pripadam jak blazen a spousta lidi v okoli si to i mysli, tak je nechci zatezovat keste vic. Jde o to ze se s manzelem „snazime“ o mimco. Spis se snasim ale jen ja a on to bere jako povinnost a potrebu me udelat stastnou.. Cca 3 mesice si nedavame pozor a ja kazdy mesic cekam a pak nic vzdycky jsem zklamana. S nim o tom mluvit nemuzu. Protoze to nechape. To je furt mame cas a kdyz to nebude ted tak to bude jindy ale on nechape jake mam pocity co prozivam… Mysli si, ze me proste jen uz nebavi chodit do prace a tak jsem si dupla ze chcu decko, jenze tak to neni.. I kdyz jeho miluju a jsem s nim stastna citim se prazdna… Tento mesic mi je posledni dny dost zle a zvetsily se mi prsa jsem naladova unavena ale vim, ze sila sugesce je strasne silna.. Ovu si nijak extra nepocitam ale myslim si ze jsme se minuly mesic trefily presne do ovu ale zase, muze to byt jen sugesce.. Vcera jsem si delala test mam 7 dnu do MS tak je to asi brzo a byl neg. Ale i tak uz jsem prestala doufat, jsem smirena s tim, ze se MS dostavi… Jen asi potrebuju uklodnit ze v tom nejsem sama. Mejte hezky dena za kasdou zpravu budu rada
Ahojky
Mám to podobně, akorát ze to tak nehrotím. My se snažíme teprve druhý měsíc, takže se snažím nehysterčit, i když mě to taky štve. Do dneška to vypadalo nadějně a teď? Začala jsem dost špinit, takže to nejpozději zítra dostanu
Zítra si zavolám na výsledky krve a hned se objednávám na gyndu.Ne kvůli tomu, ze nejsem hned druhý měsíc těhotná, ale kvůli tomu, ze se mi to od té doby, co jsme se začali snažit akorát tak zpožďuje(minulý měsíc o den, teď uz o 3)
Hlavu vzhůru a netlač na pilu nebo manžela akorát tak otrávíš a lepší to rozhodně nebude
Aby se nakonec nešprajcnul ![]()
@DelVé ahoj kočko
tak co si budeme nalhávat, levné to zrovna není, když to bereš poctivě a postupně přidáváš další doplňky, tak se to opravdu prodraží, ale kolikrát to těhu vyjde díky nim..takže záleží na tobě, co pro to chceš zkusit a obětovat
většina holek obětuje skoro všechno ![]()
@Kiki24042014 píše:
@Jany-S FAKT? já taky. já mám funkce tedy v pořádku, ale mám zánět, tak já ho vyfotím a dám ho sem, dělala jsem ho na papírručně, no je trošku zmatečný, jelikož byl první, jsi hodná, moc díky
no jasný…dej..a proč si do mobilu nestáhneš appku? je to snažší a přehlednější ![]()
@Sotiria no holka, jak tak koukám, všude je něco..všechno má své pro a proti..sice tu máme lepší doktory, ale zase mizerné platy
takže si fakt nevybereš ![]()
A test jsi dělala? jestli mrcha nestávkuje z jiného důvodu ![]()
@chillli píše:
Holky, zase já s blbym dotazem. Začala jsem měřit i BT. Ale už jsem prolezla pár článků a diskuzí a stejně nejsem chytrá z toho, jak se pozná dle teploty ovu atd. A máte na to nějakou appku? včera jsem měla 36,3 a dnes 36,4Příspěvek upraven 02.08.16 v 10:52
kočko…s tou ovulkou je to asi tak..jak ti teplota stoupne nad 36,6 a postupně se bude zvyšovat, je to příznak ovu..naopak pokud teplota nesílí, může se jednat o anovulační cyklus..pravděpodobně…kolikrát měření BT je nepřesné..ovu test může ukázat // a teplota bude nízko..ale jinak nad 36,6 by se mělo jednat o ovulaci, ale přesně ti to ještě ukáží ovu testy, jestli to kombinuješ..takhle to měřím já..dvojí kontrola ![]()
@Domuska no holka mizérie…asi mám anovulák…v neděli jsme to sice pojistily, byla jsem 17DC, ale stejně si myslím, že je to v kopru ![]()
@Anonymní píše:čauky…pokud máš na ovu testy 2 stejně silné //, tak v následujících 24-48h proběhne ovulace…v podstatě ona už probíhá, ale ty // čárky tě upozorní na to, že máš nejdéle 48h na to, abys znásilnila chlapa
Ahojte, mám dotaz ohledně ovu testů. Pokud je test pozitivní vícekrát (více dní nebo vícekrát během dne), od kdy se počítá oněch 24-48 hodin do nástupu ovulace? Někde jsou názory, že od prvního zaznamenání, jinde naopak od posledního. Moc díky
@Kajule21 jasný, já to chápu, většina holek testuje hodně brzo a jsou nedočkavé, ale jestli to vydržíš jsi dobrá
držím palce a dej zítra vědět ![]()
@ji ta ahoj kočko
to víš, že nejsi sama…jsme tu všechny na tom stejně
většina chlapů nechápe naše pocity, proto se my holky uchýlíme sem, kde se tu vykecáme a navzájem podpoříme a pomůžeme ![]()
A bereš nějaké doplňky?
Jinak s testem ještě počkej, nejlepší je testovat v den očekávané MS, dřív to nemá smysl, můžeš mít falešné duchy a to je potom větší zklamání ![]()
Jinak pro všechny holky..nekupujte mamatesty, dělají falešné duchy..nejspolehlivější těhu testy jsou od Dr.Maxe a Clearblue ![]()
@Jany-S píše:
@Kajule21 jasný, já to chápu, většina holek testuje hodně brzo a jsou nedočkavé, ale jestli to vydržíš jsi dobrádržím palce a dej zítra vědět
Noo, tak jsem si 100% jistá, jak zítřejší výsledky dopadnou. Navečer jsem začala dost špinit a uz asi přišla i MS (zatím slabší, ale určitě se rozjede
).Bolesti jako při MS mám, takže nulová šance ze bych mohla být těhu. Navíc se mi od snažení začala MS opožďovat(1.měsíc o den, tento měsíc o 3),takže zítra ráno volám na gyndu a objednávám se ![]()