Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Domuska To nas*re viď? u nás to bylo podobné, akorát mě jeho pravačka předběhla
tak jsem ho sprdla a dneska to prý napraví, tak mu říkám, že i celý víkend, ať s tím počítá, tak se zarazil, ale souhlasil, tak uvidíme ![]()
@Nesssy Fakticky jo? tak to jsi asi jedna z mála, na koho ovulace v půlce cyklu neplatí
No určitě udělej ještě pár testů, ať máš jistotu a dej je sem, jsem zvědavá jak opice
Neboj, jestli tohle bude těhu, tak bude určitě v pohodě, uvidíš ![]()
Tak holky dělala jsem si dnes ráno tt a je tam bílo nic negativní příznaky taky žádné vůbec nic a jak mile jsem viděla ten test negativní tak mi i splasklo břicho už nejsem tak nafoukla takže je to asi psychologického rázu no nic budu čekat na červenou a pak příští měsíc začneme na novo
@Jany-S píše:
@Domuska To nas*re viď? u nás to bylo podobné, akorát mě jeho pravačka předběhlatak jsem ho sprdla a dneska to prý napraví, tak mu říkám, že i celý víkend, ať s tím počítá, tak se zarazil, ale souhlasil, tak uvidíme
Jo, taky ho musim kontrolovat aby nebyla ruka rychlejsi.. Nechapu to. Jo, vyho**t je jednodussi, ale sex je preci lepsi zazitek ne?
drzim pesti at ho dneska znasilnis driv ![]()
@Sotiria
to je mi líto..ale příští cyklus to taky jistí, neboj, povede se to
![]()
@Domuska no chlapi no
děkuju, snad se to podaří..už jsem mu psala sms, ať všechny výmluvy nechá na příští týden, že tenhle víkend nevyleze z baráku
![]()
Holky, taky je u vás hnusně?
tady prší a venku se i ochladilo, a my chtěli ještě večer grilovat ![]()
@Jany-S jo ja jsem se na to moc neupinala a to je i dobře teď nejsem tak zklamaná jako ty minule měsíce a jinak my tady v Soluni máme vedra 40 stupňů od 2 do 5 odpoledne se nedá vyjít ven tak chodím s malou na nákupy brzo ráno a na procházky k večeru
Holky nápisu vám jeden krásný slogan který mě hodně inspiroval
Jsou 3 pasti které nám kradou radost a klid
1 lítost nad minulosti
2 strach z budoucnosti
3 nevděk za přítomnost ![]()
Tatka můj je Řek a maminka Česka ale narodila jsem se v Česku a tam jsem chodila i do školy za manžela mám Řeka a Reckoceskou šestiletou holčičku Sotirii
@Sotiria Aha, takže jsi od nás pěkně daleko
a jak se jinak žije v Řecku? člověk to zná spíš jako turista, ale jako občan Řecka vůbec, tak jaké jsou tam poměry, práce, peníze, lidé atd…jsou tu holky, co jsou z celého světa, ale stejně se sem vracejí na emimino, takže mezi svými ![]()