Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Leena15 takže na gyndu jít až když je zpoždění vic jak 10 dni?
ja mam právě taky zpoždění, ale včera tehu test negativni
nevim ale, zda se mi treba neposunula ovulace ![]()
tak drzim palecky at objevis brzo //
@wwwinky Hm, tak mi to řekla.. já zkusím ještě testovat, a když nic, tak tam za ní pujdu. A ty taky bereš Duphaston?
@Sotiria Tak uvidíte…ale pokud se ti manžel nabídl, že podstoupí spermiogram, možná bych o tom uvažovala..ono není od věci mít tyto věci už vyřešené, pak se za rok budete trmácet a zjišťovat kde je příčina, takhle už jednu můžete odškrtnout
no nevím, je to vaše věc, vaše rozhodnutí, vaše budoucnost ![]()
M @Jany-S mas pravdu ale až v záři se tím chceme zaobírat teď je léto tak ať si ho trosku užijete bez stresu hlavně manžel protože ma toho hodně na svých bedrech ohledně práce atd. Navíc k nám ma prijed rodina a plno známých takže na srpen budeme mít doma živo ![]()
@Leena15 asi bych na to měla stejný názor, zkusit ještě vydržet týden, otestovat a když ani potom nic, tak bych zašla na gyndu zjistit vocogou ![]()
@wwwinky tak celkově, když víš, že MS nedorazila v termínu, těhu test negativní, tak zkusit vydržet tak cca týden a pak jít na gyndu..někomu se MS rozjede se zpožděním, někomu vůbec…každá jsme jiná, to je těžké no ![]()
@Sotiria tak jasný, je to každého věc, záleží to jen a jen na vás ![]()
@Jany-S děkuji moc za rady, tak budu dál testovat
jsem četla asi tři články, ale stejně jsem z té ovulace jelen ![]()
@Jany-S taky moc děkuji za rady jsi taková naše učitelka všem nám tady krásné radis ![]()
@chillli tak to je o tom, než se do toho dostaneš
já než jsem začala testovat, tak jsem z toho taky byla jelen, ale pak po prvním cyklu už jsem věděla jak na to
ono to přijde, neboj
klidně nafoť test a dej ho sem, mrkneme na to ![]()
@Sotiria Ale prosím tě…děkuji
tak chápu vaše trápení a taky chci pomoci, od toho tu diskuze jsou, jsem tu jak jedna rodina, takže když si jedna neví rady, poradí další, což je super a holky tady jsou fakt vševědky (myslím i na jiných diskuzích) ![]()
I já se pořád dozvídám nové a nové věci ![]()
Ahojky, tak pridavam svuj „pribeh“. 12.7 vyndane telisko mirena, 15-19.7 veeelmi slaboulinka menstruace. 19.7 sex, ale pritel se nechal trosku unest a udelal se mi na zada
tak jsem hooonem provedla prstickovou metodu. Vcera 24.7 sex, ejakuloval do me, cca pul hodiny jsem mela pod zadkem duchnu a byla v pozici svicky + prstikova metoda. Podporuju otehotneni vitaminama na prirozene poceti. 3 denne. No a uz dva dny je mo desne na zvraceni, pali me zaha a mohla bych spat od rana do vecera. Je mi jasne, ze kdyz si to moc preju, tak mam tehu priznaky kazdy mesic ze? Asi to tu zna kazda… Nevim kdy mam ovulaci, pac jsem mcs nemela tri roky
. poznam ji vetsibou diky hlenovemu vytoku, ale ten mam jen parkrar do roka. Uvidim jestli se nam zadari. Kolik z vas uz otehotnelo a za jak dlouho co se snazite? ![]()
@Domuska Ahojky, vítej mezi námi ![]()
My se s manželem snažíme o první, tak snad to klapne, mám za sebou 2 ZT, z toho první těhu bylo z IVF, druhé přirozené..
Tak držím palce, ať to vyjde..jinak k tvému popisu..přítel se ti udělal na záda a ty jsi provedla prstíkovou metodu, když jsi to měla na zádech??
každopádně i tak je to hodně brzy, aby se projevilo těhu
zkus si hlídat MS i ovulaci, je to lepší, abys měla přehled o svých plodných dnech a s tou MS bys asi měla něco dělat…bez čištění špatně narůstá sliznice a to mimi se nemá pak kde uchytit..nevím no..promysli to
jinak držím pěstí, ať se u vás brzy zadaří ![]()
@Domuska pořád mi to vrtá hlavou…ty jsi to sperma vzala rukou a zavedla pak do dělohy?? protože mi to vrtalo hlavou, jak bys to tam dostala
prosím tě promiň za ten dotaz, ale nějak jsem to nepochopila ![]()
@Jany-S píše:
@Domuska pořád mi to vrtá hlavou…ty jsi to sperma vzala rukou a zavedla pak do dělohy?? protože mi to vrtalo hlavou, jak bys to tam dostala![]()
prosím tě promiň za ten dotaz, ale nějak jsem to nepochopila
No jo ja vim ze je to nechutne
ale je to tak…
a jak jsi to myslela s tou msc?
ja jsem to nemela tri roky, protoze jsem mela mirenu ![]()