Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Jany-S zkusím o víkendu, teď jsem do soboty u mamky. Ale zas mám křeče jako by v děloze přes den… ![]()
Ahoj holky přidávám se k snažilkam pokoušíme se s manželem o druhé dítě už 7 měsíc a pořad nic včera jsem si šla koupit ovulacni testy tak uvidíme jsem moc rada ze jsem našla tuto skupinu a mužů se s vámi podělit o zkušenosti ![]()
Já jsem jeste na dovče, tak nestiham všechno docitat
ale merit muzes začít kdykoliv ![]()
@Sotiria ahoj a vitej
většina z nás se pokouší o první, ale rady, tipy a podporu tu taky najdeš ![]()
Ahojky holky, taky se přidávám. Snažíme se už pár měsíců. Nikdy bych nevěřila, že z toho budu tak šílet. Začala jsem měřit bazální teplotu a z toho jsem ještě víc ve stresu.
Každý cyklus piju kontryholový čaj a maliník na podporu růstu děložní sliznice, vypadá to, že to pomáhá (podle ultrazvuku).
Teď budu další cyklus zkoušet homeopatika, tak jsem zvědavá.
Už aby to bylo. chjo
@Jany-S píše:
@Sotiria ahoj a vitejvětšina z nás se pokouší o první, ale rady, tipy a podporu tu taky najdeš
Děkuji za krásné přijetí mezi vás je to super ze si můžeš popovídat s někým kdo se taky pokouší o miminko ![]()
@wwwinky drzim palce
ono to vyjde, holt je to nekdy dlouhá a trnitá cesta ![]()
@Sotiria od toho tu jsme, vetsina z nás má stejne trápení, tak jsme tu, abysme se navzájem podporily ![]()
Holky ja jsem si udělala jen tak ovulacni test a mám ovulaci 4 dny před menstruaci je toto možné všimla jsem si ze mám takové ty stavy jako nafoukly podbrisek a natekle poprsí ale myslela jsem si ze je to tím ze mám dostat menstruaci a ne tím ze mám ovulaci jsem v šoku ![]()
@Sotiria občas se to stává, že ovulka má zpoždění
ale není to nic hrozného
já takhle měla posunutou ovu o týden a otěhotněla jsem, takže je lepší to testovat, abys vedela, jestli ti cykly pravidelně fungují ![]()
@Jany-S píše:
@Sotiria občas se to stává, že ovulka má zpožděníale není to nic hrozného
já takhle měla posunutou ovu o týden a otěhotněla jsem, takže je lepší to testovat, abys vedela, jestli ti cykly pravidelně fungují
Ja jsem byla v domění ze Ovulace probíha uprostred cyklu a ne skoro na konci ty brdo tak možná proto nemůžu otěhotnět protože před menstruaci nemám vůbec chuť se tulit s manželem jsem taková nervni a nesva, a mužů otěhotnět s tak zpožděnou ovulaci nebude v něčem chyba ty brdo pořad jsem v šoku ja si ten test dělala jen tak ať ho vyzkousim
Správně by měla chodit vprostřed cyklu, ale ani tohle není 100%, proto je dobre testovat, abys videla, jestli cyklus je stejny. Jinak otěhotnět můžeš, to na tom nic nemění, ale nekdy bývá cyklus i anovulacni, to se někdy chová stejně, ale ovulace je na testu hodně slabá, proto raději testuj ![]()
@wwwinky ahoj a jaké homeo na to jsou? @Sotiria ahoj a vítej mezi nás. My se snažíme od ledna a take zatím nic. Ale už jednoho prcka doma máme ![]()
@chillli Mám napsané folliculinum 30ch - to je na podporu tvorby folikulů, bere se před ovulací
a ještě se bere luteinum a to zase po ovulace, to je na uchycení
tak uvidíme, jak to dopadne
@chillli píše:
@wwwinky ahoj a jaké homeo na to jsou? @Sotiria ahoj a vítej mezi nás. My se snažíme od ledna a take zatím nic. Ale už jednoho prcka doma máme
Ahoj teď jsme zrovna u moře tak nemám moc čas byt připojena ja mám taky 6 letou holčičku Sotirku, no a teď také od Ledna snažení o druhé