Snažilky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1341
14.7.16 19:50

Ahoj děvčata, tak jsem dneska v lékárně ke kontryhelu přibrala i poprvé ovu testy. Musím si pročíst kdy a jak, tak jsem sama zvědavá :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
14.7.16 21:13

@chillli tak první krůček, určitě si přečti návod, abys poznala, kdy je test pozitivní a kdy negativní :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1341
14.7.16 22:03

@Jany-S jasně, to udělám :lol: měla bych mít ovu kolem úterý tuším, tak do té doby si to pečlivě přečtu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.7.16 00:45

Charalambidu

Ahoj holky, vcera jsme byli s malym na ultrazvuku jsme ve 27 tydnu tehotenstvi a malej vazi 1 300 g. Odhad porodni vahy mam 4,5 kg.
Holky myslite, ze se tak velky ditatko budu rodit klasicky, nebo cisarem?
Nekde jsem cetla, ze velme deri se uz rodi cisarem.
Ma tady nektera s tim zkusenost?
 Dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
16.7.16 17:24

Pomoc :-)

Ahojky holky.
Muzu se zeptat na vas nazor? Vcera jsem mela dostat MS a nic a dneska ze me jde jen ruzovy vytok a bazalni teplotu mam 37,3… Tu uz mam docela dlouho. Delala jsem si tehotenskej test, ale vysel negativni. Pritom jsem si delala jeste pred MS test a jeden mi vysel s duchem.Ani me neboli bricho jako vzdy to pred MS mam. Nevite co by to mohlo znamenat? Dekuju za nazor :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
16.7.16 21:07

@llsonik podle mě je to přicházející MS, teplota je hodně nízko, takze z toho tehu nebude, spis se mrcha někde zpozdila :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2314
17.7.16 19:15

Ahoj holky.. Píši po dlouhé době.. Protože jsem se to snažila nějak vypustit… Ale.. 2.7 jsem měla ms.. Od doktora mám předepsaný Clostilbegyt… V pátek jsem lehce krvácela.. Bylo to úplně maličko a hlavně úúúúplně slabě růžová… Mám průjem, svědí mě bradavky a mám milion ďobáků - upozorňuji, tohle jsem nikdy neměla.. Až na pubertu… Těhotenský test si dělat nechci, protože i když jsem byla těhu a bohužel se to neudrželo :(( tak byl test negativní… Děkuji a krásnou neděli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
17.7.16 19:27

@JuliF
Ahojky. To me moc mrzi co se stalo :-( takze ty kapky si mela mimo cyklus? Ja resim podobny problem, ale tehotensky test je negativni. A MS jakou jsem mela i minuly mesic nikde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
17.7.16 19:28

@Jany-S
No ta moje MS neprisla… Furt jen spinim. Tak nevim. Tohle jsem nikdy nemela. A pred MS mi vzdy klesne BT. To uz mam vykoumany z mereni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
17.7.16 19:30

@chillli
Ahojky. Ja taky piju kontyhelovej caj a mam kyselinu listovou a ted mi kolegynky jeste poradili jerab ptaci tinkturu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
17.7.16 19:40

@llsonik tak občas se stane, že nějaký cyklus je odlišný od těch předchozích, ale i tak ta MS dorazí :think: Já taky nikdy neměla ms takovou, jakou mám teď, bohuzel trvá to už 3 cyklus :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
17.7.16 19:49

@Janys-S
Tak to je taky zajimavy :-)to telo si stejne dela fakt co chce… A ty se taky snazis o mimi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2314
17.7.16 21:33

@llsonik Jsou to prasky, mam je brat 5 den cyklu a 5 dni.. Ted mam jit na kontrolu, zase ultrazvuk.. Ale minuly mesic jsem to takhle nemela… Tak nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
17.7.16 21:52

@JuliF
To je fakt divny. To telo si opravdu dela co chce:-( ja taky ted vubec nevim co se deje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2314
17.7.16 21:55

@llsonik Uvidim co mi povi no..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie