Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj děvčata, tak jsem dneska v lékárně ke kontryhelu přibrala i poprvé ovu testy. Musím si pročíst kdy a jak, tak jsem sama zvědavá ![]()
@chillli tak první krůček, určitě si přečti návod, abys poznala, kdy je test pozitivní a kdy negativní ![]()
@Jany-S jasně, to udělám
měla bych mít ovu kolem úterý tuším, tak do té doby si to pečlivě přečtu ![]()
Ahoj holky, vcera jsme byli s malym na ultrazvuku jsme ve 27 tydnu tehotenstvi a malej vazi 1 300 g. Odhad porodni vahy mam 4,5 kg.
Holky myslite, ze se tak velky ditatko budu rodit klasicky, nebo cisarem?
Nekde jsem cetla, ze velme deri se uz rodi cisarem.
Ma tady nektera s tim zkusenost?
Dekuju
Pomoc ![]()
Ahojky holky.
Muzu se zeptat na vas nazor? Vcera jsem mela dostat MS a nic a dneska ze me jde jen ruzovy vytok a bazalni teplotu mam 37,3… Tu uz mam docela dlouho. Delala jsem si tehotenskej test, ale vysel negativni. Pritom jsem si delala jeste pred MS test a jeden mi vysel s duchem.Ani me neboli bricho jako vzdy to pred MS mam. Nevite co by to mohlo znamenat? Dekuju za nazor ![]()
@llsonik podle mě je to přicházející MS, teplota je hodně nízko, takze z toho tehu nebude, spis se mrcha někde zpozdila ![]()
Ahoj holky.. Píši po dlouhé době.. Protože jsem se to snažila nějak vypustit… Ale.. 2.7 jsem měla ms.. Od doktora mám předepsaný Clostilbegyt… V pátek jsem lehce krvácela.. Bylo to úplně maličko a hlavně úúúúplně slabě růžová… Mám průjem, svědí mě bradavky a mám milion ďobáků - upozorňuji, tohle jsem nikdy neměla.. Až na pubertu… Těhotenský test si dělat nechci, protože i když jsem byla těhu a bohužel se to neudrželo
tak byl test negativní… Děkuji a krásnou neděli…
@JuliF
Ahojky. To me moc mrzi co se stalo
takze ty kapky si mela mimo cyklus? Ja resim podobny problem, ale tehotensky test je negativni. A MS jakou jsem mela i minuly mesic nikde…
@Jany-S
No ta moje MS neprisla… Furt jen spinim. Tak nevim. Tohle jsem nikdy nemela. A pred MS mi vzdy klesne BT. To uz mam vykoumany z mereni…
@chillli
Ahojky. Ja taky piju kontyhelovej caj a mam kyselinu listovou a ted mi kolegynky jeste poradili jerab ptaci tinkturu
@llsonik tak občas se stane, že nějaký cyklus je odlišný od těch předchozích, ale i tak ta MS dorazí
Já taky nikdy neměla ms takovou, jakou mám teď, bohuzel trvá to už 3 cyklus ![]()
@Janys-S
Tak to je taky zajimavy
to telo si stejne dela fakt co chce… A ty se taky snazis o mimi?
@llsonik Jsou to prasky, mam je brat 5 den cyklu a 5 dni.. Ted mam jit na kontrolu, zase ultrazvuk.. Ale minuly mesic jsem to takhle nemela… Tak nevim
@JuliF
To je fakt divny. To telo si opravdu dela co chce:-( ja taky ted vubec nevim co se deje