Snažilky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3478
12.7.16 13:40

@Stiefel Kontryhel teď vynech, pokud se ti blíží ovu, čaj už nepij…jinak určitě testuj, ať víš, kdy skutečně ovu přijde :palec:
Já ti rozumím jak ti je, s mojí švagrovou jsme otěhotněli minulý rok přibližně stejně, nakonec já byla ta, která o to přišla a o víkendu jsme měli povinný rodinný oběd, byla tam i s malým, pocity, které jsem měla jsou nepopsatelné, takže vím, co cítíš a nikdo tě neodsuzuje, bohužel můj chlap tohle nechápe, vyčetl mi, že jsem zapšklá a nepřející, tohle pochopí fakt jen ženský :think: Netrap se, i ty se dočkáš, všechny to dáme, uvidíš :* Hlavu vzhůru a do boje :dance:
Já ve 2směnným provoze nedělám, ale znám holky, co jsou kancelářský a testovaly se taky na wc, ono ti nic asi jiného nezbyde, holt musíš být nenápadná :roll:
Jinak já měřím BT a manželovi to nevadí, i když to zvoní, tak jeho to neruší, víc proč a nač to dělám, takže v tomhle máme jasno ;) Tak si s ním zkus promluvit a vysvětlit mu, že to neděláš pro srandu, ale že to je hlavně kvůli tobě, myslíš, že by to nepochopil? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
12.7.16 13:42

@chillli Tak to jsi to měla úplně stejně jako já, takže vidíš, je to normální, uvidím ještě tento cyklus, a pak ti řeknu, jestli se to srovnalo, nebo takhle funguju dál :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
12.7.16 13:48

@chillli No zkus se podívat kolik stojí Inofolic, je to úplně stejný, jako Nosifol, je levnější, zkus se podívat na internet :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
12.7.16 13:50
@Stiefel píše:
@chillli
Moje kolegyne pracuje na gyn. ambulanci a nosí mi nějaké letáčky od Mudr. Teď mi psala o Fertiprona… nebo tak nějak. Totožné jako Nosifol…
Jakou máš appku?

Na tu Fertipronu si raději přečti nějaké diskuze tady na emiminu, hodně holek si stěžovala na rozhození celého cyklu a že to nemá takové výsledky, tak nevím :think: nedávno jsme to řešily i na jiné diskuzi, kde se nějaká holčina ptala na zkušenosti, tak než do toho půjdeš, raději si o tom tady něco načti, ať to nejsou vyhozený peníze :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
12.7.16 13:51

@llsonik Slabý duch tam opravdu je..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
12.7.16 13:53
@Pawlinecka píše:
Tak ja to mela dostat vcera a nic, pila jsem ten kontryhel cca 14 dni a zatim nic, bricho boli, tak cekam :/

Kontryhel je trochu na delší užívání, po 14 dnech taky nemůžeš čekat zázraky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
12.7.16 14:19

@Jany-S ahoj, dík moc za odpovědi. Na Fertipronu ještě mrknu!!!
Jinak té mé kolegyní o preju, je starší o šest lét a po transplantaci. Co mě stve bič, ze se jim zadařilo donpar měsíců. Ale preju ji to.
Já hlavně musím asi zhubnout… snad když e mi podaří shodit tak dvacet kilo, tak se to zadari :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
12.7.16 14:34

@Stiefel Já má podobný příběh jako ty.) Taky se kolegyni zadařilo dřív než mě, a to já se snažením začala mnohem dříve než ona.) No, a teď už dokonce i porodila krásnou holčičku, je na mateřský a já se stále snažím o mimčo a chodím do práce :D Ale jak píšeš ty, mám to stejně… Taky ji to strašně moc závidím ale zároveň i přeju.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
12.7.16 14:49

@Stiefel @Leena15 O tom nikdo žádná, každá přejeme té druhé miminko, ale pocity, které se v tobě hromadí jsou takové závistivé, je to něco jiného, co muži prostě nepochopí, vždycky člověk přeje druhému to nejlepší, ale podvědomí se ptá, proč to nejsem já? to je to o čem tu mluvíme :hug: Ale nebojte se, ono to přijde
@Stiefel no mě poradkyně přes výživu řekla, že nějaké kilo navíc si mám nechat, že v těhotenství to jen prospívá, takže hubnu, dole mám už 3kg a 5kg mě ješět čeká, tak uvidíme..jinak záleží na tobě, jak moc jsi rozhodnutá zhubnout, já měla velikou, štvalo mě oblečení a celkově vzhled, takže jsem do toho šla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
12.7.16 15:09

@Jany-S Ty jo, klobouk dolů, jak se Ti zadařila zhubnout? Přesně takových 5 kg bych potřebovala. Ale nemám vůli vůbec, teď kort jak KFC má rozvoz :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
12.7.16 15:16

@Jany-S zatim cekam na ten menzes :/ nikde nic, ale je to jen jeden den. dnes jsem ho nepila, vcera taky ne, tak uvidime, kdy se kamoska dostavi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
12.7.16 16:48

@Jany-S ahojky dekuju, ale dalsi testy jsou bez duchu.. :,( takze asi z toho nic nebude :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
12.7.16 17:12

@Jany-S no problém je, abych Nela tu správnou váhu dle BMI tak 20 kg dolů. To je pro mě nereálný, zas tak pevnou vůli nemám. ViM, že bych se cítila dobře s osmi kilama dole.
A myslím, ze miminko bude pro mě super motivace. Jenže ja miluju sladký a smažený… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
12.7.16 18:11

Hale a má sysl testovat ovu v devět večer? Dřív doma ze směny nebudu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
12.7.16 18:22

@Leena15 No upřímně, sama bych to asi taky nedala, i když jsem dodržovala nějakou životosprávu, ale navštívila jsem výživového poradce, takže od června jedu podle jejich jídelníčku a 3kg dole, takže ještě 2 měsíce, a za ty bych chtěla dostat dolů ještě těch 5kg, když bude víc, jedině dobře :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí