Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Pawlinecka ještě vydrž, pokud jsi začala špinit, tak určitě dorazí, ono to někdy trvá, příčin může být víc, stres, nachlazení, výkyv hormonální hladiny, prostě cokoliv, ale dorazí určitě, a s tím kontryhelem..měla bys ho pít pravidelně, já ho pila 3 měsíce v kuse a po první MS jsem už měla hezky narostlou sliznici, MS taky dorazila, takže chce to trpělivost a vůli ![]()
@llsonik a co koupit ten klasický digitální Clearblue? ten ti rovnou ukáže jestli jo nebo ne, takhle to lovení duchů nemá smysl, když si nejsi jistá, vyhodíš za testy víc peněz a pak můžeš být i zklamaná ![]()
@Stiefel tak s tím ti asi neporadím
je to individuální.. ono každé kilo dobré, ale udržet se, to je pak složitější. Zkus si upravit jídelníček, snídaně, svačina, oběd, svačina, večeře, pravidelně po 2-3 hodinách, zapoj hodně zeleniny, ovoce, jogurty, trochu vyváženější hlavní jídla a hlavně pohyb, procházky rychlejšího tempa a kila půjdou dolů, je to jen o tom uspořádat jídlo ![]()
Ovu v 9 večer je už pasé, nejlepší je testovat mezi 15-17h odpoledne a předtím alespoň 2hodiny nepít, aby test nebyl zkreslený ![]()
@Jany-S ahojky… Uz na to kaslu. Akorat je pak clovek smutnej… Zadnej jinej test mi ducha neukazal. Takze cekam na MS… Jinak 26.7 jdu na Bulovku do soukrome ordinace gynekologie a porodnictvi. Mela by nam pani doktorka trosku pomoct k mimi. Tak uvidime ![]()
@llsonik i to je cesta..
tak držím palce, ať vám paní doktorka pomůže ![]()
@Jany-S tak dnes rano, uz jsem zacala spinit. rozjeta jeste neni, to cekam zitra. a mam ted pit i ten kontryhel a nebo u menzesu vynechat? ja nejak nevim, rikam si, ze bych ho mela pit az zas potom, hlidat tu ovulaci a nepit ho a po konci uvu zas jo.
@Pawlinecka čaj pij furt, akorát jestli se snažíš otěhotnět, tak v době ovulace ho vynech, jinak ho pij furt ![]()
@Jany-S diky
a v ovulaci, to nejak skodi? uz jsem to dostala a dokonce skoro bez bolesti ![]()
@Pawlinecka no může ovulaci rozhodit, posunout, může jí ovlivnit, tak proto se doporučuje ho vynechávat v době ovulace ![]()
Ahoj holky
tak se pripojuju. Nechala jsem si po temer trech lidech vyndat Mirenu a ted cekam na zazrak
. ale 8 mesicu beru Itakem20mg a ted nevim co s tim… ![]()
Holky zkouseli jste uz Fertility Blend? Jsou to vitaminky pro plodnost a maji vyborne recenze ![]()
@Domuska já je teda neměla, ale pár holek z diskuzí určitě použily, ale raději bych přečetla nějaké recenze a zkušenosti holek tady z dikuzí…jinak většina z nás užívají femibion, chytré miminko nebo fertipronu, ale záleží, co komu vyhovuje. Jinak si myslím, že i tak je to krok správným směrem ![]()
@Domuska píše:
Ahoj holkytak se pripojuju. Nechala jsem si po temer trech lidech vyndat Mirenu a ted cekam na zazrak
. ale 8 mesicu beru Itakem20mg a ted nevim co s tim…
Tak to ti holka neporadím, spíš si zjisti, jestli můžeš při Itakemu otěhotnět a jestli není v těhu škodlivý…to bereš kvůli čemu? nechce se mi to hledat na netu ![]()
@Jany-S píše:
Tak to ti holka neporadím, spíš si zjisti, jestli můžeš při Itakemu otěhotnět a jestli není v těhu škodlivý…to bereš kvůli čemu? nechce se mi to hledat na netu
Itakem je antidepresivum. Z niceho nic jsem mivala navaly horka, nevmivavost, tres rukou, srdecni buseni apod a rekli mi ze je to panicka porucha ![]()
@Domuska aha, tak to se spíš poraď s gyndařem, jestli ho můžeš nadále užívat, pokud je to nějaký driják, asi bych zvážila nejdřív léčbu této poruchy a potom těhu, přece jen, je lepší začínat těhu pokud možno co nejzdravěji ![]()